Şimdi Ara

170$lik agp ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    6800 le ve 6600 gt arasında kaldım Eksen'de 6600gt ve 6800le arasında 10 dolar fark var ,gt daha pahalı.
    Testlere baktım 6600gt ,6800le'den daha performanslı ama 6800ledeki 8 pipe'i 12 yapsam ve biraz da o.c yapsam 6600gt yi gecer mi acılabilir pipeları acmam garanti dısı bırakır mı kartı?
    Eger 6600gt diyorsanız palit mi leadtek mi ?

• bence 6800LE al pipeleri açarsın bide overclock yaptınmı deme keyfine
  • ya acılırsa öyle de ,hepsinin en az 4 pipe'ı acılıyor mu ,acarsam garanti kapsamından cıkıyor mu ;bunlar önemli
  • garanti kapsamından cıkar benim sana tavsiyem biraz daha bekle X800Gt lerin AGP versionu satışa sunulacakmış yanlış duymadıysam ama bekleyemem dersen garantili iş yapmak istiyorum dersen 6600gt ama genede sen biliiin
  • X800GT çıkacaksa bekle derim bende 1-2 aya bi ekran kartı almayı düşünüyorum 6800 düşünüyodum ama artık X800GT çıkarsa atlarım ona

ne zaman gelecekmiş bi bilginiz varmı veya bi link felan??
  • açık söliim bende X800GT bekliom
  • iyi o zaman ben de bekleyim :)
    bi kac ay beklemek istemem zaten alacagım kartı yaza kadar kullanıcam
    6800le hakkında bildiklerinizi yazarsanız sevinirim
  • Testleri nereden buldun?X800 GT agp beklemeyin boşuna bence bende 1 hafta sonra 6800 le alıyorum
  • Bende 6800LE alacaktım.
    Madem X800GT'nin AGP'si çıkacak bende bekleyeyim :) Ama nezaman çıkacak tam bilgisi olan varsa söylesin. Fazla bekleyemem en fazla 2-3 hafta belki
    Bende unrealq2 'e benzer sonbahara kadar idarelik alacam
    Birde şu pipe'lar nasıl açılıyor onun tartışıldığı bir DH topic'i varsa onunda link'ini verirseniz iyi olur
    Ve X800GT'nin çıkacağı nerede duyuruldu onuda merak ettim boşa beklemeyelimde(Haberin link'i Topic v.s)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaBoTeUr -- 6 Kasım 2005, 22:28:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaBoTeUr

Bende 6800LE alacaktım.
    Madem X800GT'nin AGP'si çıkacak bende bekleyeyim :) Ama nezaman çıkacak tam bilgisi olan varsa söylesin. Fazla bekleyemem en fazla 2-3 hafta belki
    Bende unrealq2 'e benzer sonbahara kadar idarelik alacam
    Bide şu pipe'lar nasıl açılıyor onun tartışıldığı bir DH topic'i varsa onunda link'ini verirseniz iyi olur

http://forum.donanimhaber.com/m_2849058/tm.htm

• @Tuğer Teşekkürler... Bu bilgi iyi oldu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.