Şimdi Ara

1700-1800 tl 'ye laptop onerılerı????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 1700-1800 tl ya dell marka veya asus dusunuyorum
    ekran kartı en az 256 mb
    hdd 250 ve uzerı
    15.4' tercıhımdır
    2.2 ghz ve uzerı
    cache bellek mumkun oldugunca yuksek
    cift cekirdek

varsa boyle bır bılgısayar lutfen yardımcı olun yoksa cıldırmak uzereyım fıyat 2000 2200 arası da olabılır
    dell xps 1530 q03 cok hosuma gıttı istanbul bilişim 1800 tl gibi bir fiyat cekmıs ama artık istanbul bilişime güvenmiyorum ne kadar bilgisayar varsa siteye koymuslar ama ürünler ellerinde yok bılgısayar ıcın ayırdıgım para istanbul bilişime urun sormak ıcın aradıgımız telefon parası kadar olacak nerdeyse
    baska bır sıtede 2700 tl yazmıslardı hangı fıyat dogru sasırdım

sımdıden yardımlarınız ıcın hepınıze tesekkur ederım ...

• imzamdaki laptopu öneririm 2000 2200 civarına çıkabileceksen. Hatta bimeks'den al indirim falan yapıyorlar. 2000 e alırsın herhalde. İnceleme mevcuttur imzama tıklarsan sayfamız açılır.
  • bende bunu öneririm ...hem asus hem ucuz hemde

http://sadecenotebook.com/?pid=2&uid=1805&u=Asus X61SL240DV
  • acer 6930g t9550 serisi vatan
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38048
    ben de suan onu kullanıyorum.

• Halloven ve Dred'in önerdikleri cidden güzel makinalar. Scorpio'nunkileri beğenmedim. En alttaki Toshbiba A300'ü TeknoSa'da 1.400TL gibi bir rakama veriyorlar ama stokta yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1300-1400 tl ye kasa önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yöneticilere rica ediyorum. Konu notebook marka sayfasına yazılırsa o markalı ürünler tavsiye edilsin.

DELL bölümünden dell hariç tüm ürünler önerilmiş
  • arkadaslar hepınıze tesekkur ederım ama cıdden bkozenın dedıgı gıbı ustte belırttım dell veya asus alacagımı suana kadar asus xd1 ve 50vn hosuma gıttı dell urun varsa dell tercıhım oldugu ıcın beklıyorum yardım ettıgınız ıcın tesekkur ederım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.