arkadaslar 1700-1800 tl ya dell marka veya asus dusunuyorum ekran kartı en az 256 mb hdd 250 ve uzerı 15.4' tercıhımdır 2.2 ghz ve uzerı cache bellek mumkun oldugunca yuksek cift cekirdek
varsa boyle bır bılgısayar lutfen yardımcı olun yoksa cıldırmak uzereyım fıyat 2000 2200 arası da olabılır dell xps 1530 q03 cok hosuma gıttı istanbul bilişim 1800 tl gibi bir fiyat cekmıs ama artık istanbul bilişime güvenmiyorum ne kadar bilgisayar varsa siteye koymuslar ama ürünler ellerinde yok bılgısayar ıcın ayırdıgım para istanbul bilişime urun sormak ıcın aradıgımız telefon parası kadar olacak nerdeyse baska bır sıtede 2700 tl yazmıslardı hangı fıyat dogru sasırdım
Halloven ve Dred'in önerdikleri cidden güzel makinalar. Scorpio'nunkileri beğenmedim. En alttaki Toshbiba A300'ü TeknoSa'da 1.400TL gibi bir rakama veriyorlar ama stokta yok...
Yöneticilere rica ediyorum. Konu notebook marka sayfasına yazılırsa o markalı ürünler tavsiye edilsin.
DELL bölümünden dell hariç tüm ürünler önerilmiş
arkadaslar hepınıze tesekkur ederım ama cıdden bkozenın dedıgı gıbı ustte belırttım dell veya asus alacagımı suana kadar asus xd1 ve 50vn hosuma gıttı dell urun varsa dell tercıhım oldugu ıcın beklıyorum yardım ettıgınız ıcın tesekkur ederım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme