Masaüstüm oldugu için oyuna gerek yok bilgisayar mühendisligi okuyorum.Okulda stajda kullancam.U serisine çöp diyorlar ofis bilgisayarı içindemi çöp bu fiyata ne tavsıye edersınız ?
quote:
Orijinalden alıntı: inanc33
Masaüstüm oldugu için oyuna gerek yok bilgisayar mühendisligi okuyorum.Okulda stajda kullancam.U serisine çöp diyorlar ofis bilgisayarı içindemi çöp bu fiyata ne tavsıye edersınız ?
Hayir degil aksine isinma sorunu olmayan oyun haric hersey yapilabilen islemcilerdir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: isimsiz canlı
quote:
Orijinalden alıntı: inanc33
Hayir degil aksine isinma sorunu olmayan oyun haric hersey yapilabilen islemcilerdir
peki 1366 x 768 mi 1080p mi almak lazım görüntü olarak çok farkı olurmu oyun oynamam ama film izlerim
Performansı düşük olabillir ama kesinlikle çöp değil. Ben geçtiğimiz hafta hafif işlerde kullanmak için bir bilgisayar daha aldım. U serisi işlemciye sahip. İnce ve hafif. Ofis uygulamaları ve hafif kodlama programları sağlıklı çalışıyor.
İlk nesil U serisi işlemciler gerçekten rezaletti ama 3 ve 4. nesilden sonra U serisileri adam edildi arkadaşlarında dediği gibi U serisi olan laptoplar genelde alttan soğutmalı ince ve şık modeller oluyor içerisinde 840-940M model bir GPU varsa da çoğu oyunu rahatlıkla kaldırır.
hangi modelleri tavsiye edersiniz ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme