Arkadaşlar 3dmark ta gecen sefer 2679 da kalmiştim biraz yukarı alabildim 2717 oldu. Puan 2679 e gore dusuk cunku gecen sefer ekran kartını Oc lamıştım bu sefer ekran kartı ile hiç ugrasmadim. Bu sefer sagolsun future mark cpu hızımızı tanima lutfunda bulundu. Uzeri gayet zor olacak en azindan benim becerilerimle, millet yakında üfleyerek 2900 lere cıktığını idda edecek malum biz su sogutma ve yaklasik 5-8 derece su ile anca bu kadar :). Polemiklere yer vermemek için max cıktıgım Hızın screenshotını koymayacagim ama soyle soyliyim 2800 kusurlerde ve 2.1 voltta içinden 5 derece su geçen su blogu ile sogutmama ragmen işlemci 35-40 dereceleri buldu hava sogutma ile nasil olur bilemiyorum!!!!. 3dmark linki aşagıda. Fsb de 230 u geçemiyordum ama 237 ye cıkabiliyorum artık. Linkte dikkat ederseniz 3dmark 235 te alinmiştır. 235 * 11,5 şimdilik saglayabildigim max stabil degerdi. Nasil oldu Fsb yuksekliği derseniz enteresan bir mod keşfettim onun sayesinde max Fsb de 7 mhzlik guzel bir artış oldu. Lehimsiz susuz sabunsuz dikkat gerektiren ve bildigim kadarıyla Abit nf2 boardlarda işe yarayan basit bir mod, diger boardları bilemiyorum. Busirada ramlerini bana temin eden Can kardesime destegi için tesekkurler. twinmos 466.
Not: Forumdaki seviyesizlik, kaliteli ve dürüst insanların azlıgı nedeniyle bu forumdaki son OC Postum budur.Burası bi Screenshotla millete meydan okuyanlarla doldu olay paylaşmaktan çıktı. Ama tabi bildigim konularda yardim amacli postlar atmaya devam edicem ta ki gereksiz kişiler elenip forum eski haline dönünceye kadar. Bundan sonra OC konusunda yapabildiklerimi [url]www.pcuzmani.com[/url] da seviyeli bir ortamda paylaşmaya çalişicam. Saygılar. [bye]
ne demek emre abicim bişey değil ramler için bu arada forumdaki max fsb değeri sende sanırım :) (amd)
3dmark verirsen enyüksek fsb sende olur artık böyle bir uygulama var [afro]
kim koydu haberim yok ama akşama koyarım koyabilirsem[dntw]
235 fsb de 2717mhz bayağı ii insanın 1700 olmasına inanası :) gelmiyor ama güzle skor tebrikler bu fsbde bu mhz ii ama fsb nin bir çoğunu ddr466'ına borçlusun
istersen işlemcinin yanında çekilmiş resmimi koyayim:)
olabilir bak ben bir önceki topic'e dayanarak şakayla karışık söyledim üstelik sende yanıt vermişsin orda.
İşlemci WPMW serisi ve 1700+'tır...
Neyse dostum oaly budur işte...
Tebrik ederim...[gitar]
java dostum teşekkurler, bakalım daha yukarılar olacak mı ama bundan sonrası güçtür.....
Tebrikler coolemi. Forumdaki son zamanlarda olan olaylar konusunda ve senin son postun oluşu konusunda bende üzgünüm[V] Seni pcuzmani.com dan takıp edecez.Umarım forum konusunda da en kısa zamanda birşeyler yapılır ki civil kesin sözü söylemiş bende sonuna kadar destekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme