Şimdi Ara

1700 Lira Sistem Haftaya Pazartesi Alıncak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar sonunda haftaya pazartesi yeni sistemi dizicem gibi gözüküyor.Parçaları fotoğrafta ki gibi seçtim.Eksenden toplıcam vatana göre ucuz olduğu için ve montaj ücretide almıyorlarmıs,acaba güvenilirler mi ? ve bu sistem beni h1z1,gta,dayz gibi oyunlarda med ayarlar üstüne çıkartabılır mı ? işlemciden çekiniyorum en çok çekirdek sayısı ne gibi sorunlar çıkarır ? 1700-1800 lirayı geçmicek şekilde tavsiye alabilirim eksenden olursa mutlu olurum,saygılar...

• İ3 6100
    Msi h110m pro vd
    8gb ddr4 tek modül 2133mhz ram
    R7 370
    500gb hdd
    Dark n10 yada zalman z3 600

Bütçe aşmıyorsa gtx950 tavsiyemdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 23 Şubat 2016; 16:32:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bütçe böyle tam yetiyor.Daha iyisi olurmu sence ? r9 380 e zorlanmalı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanua122 -- 23 Şubat 2016; 16:33:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanua122

Selamlar sonunda haftaya pazartesi yeni sistemi dizicem gibi gözüküyor.Parçaları fotoğrafta ki gibi seçtim.Eksenden toplıcam vatana göre ucuz olduğu için ve montaj ücretide almıyorlarmıs,acaba güvenilirler mi ? ve bu sistem beni h1z1,gta,dayz gibi oyunlarda med ayarlar üstüne çıkartabılır mı ? işlemciden çekiniyorum en çok çekirdek sayısı ne gibi sorunlar çıkarır ? 1700-1800 lirayı geçmicek şekilde tavsiye alabilirim eksenden olursa mutlu olurum,saygılar...

dayz ve h1z1 tamamlanmamış alpha oyunlar olduğu için stabilite sorunları var. gta 5 1080p high grafikte açar. o işlemci oyun odaklı bilgisayar için canavar. 2 sanal çekirdek var yani 4 çekirdek isteyen oyunları açabiliyor. twitch.tv de yayın falan açamazsın. gta 5i son kapasitede oynarken arka planda chome'dan video falan açamazsın. yani bilgisayar zorlanır. anakartı ileriye dönük olması için bununla değiştirebilirsin;http://www.eksenbilgisayar.com/msi-b150m-bazooka-b150-lga-1151-ddr4-2133-mhz-anakart

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanua122

Hocam bütçe böyle tam yetiyor.Daha iyisi olurmu sence ? r9 380 e zorlanmalı mı ?

o işlemciye r9 380 fazla
  • Yani işlemci oyunlar için yeterli anladığım kadarıyla ama öyle yayın,youtube işlerine yetmez dimi ?
  • http://www.****larindir.com/windows-10-tum-surumler-12in1-guncell2-uefi-turkce-2016.html konudan bağımsız ama acaba bu 64 bitmidir ? mutlaka 64 bit kurmam gerekicek ? ve işletim sistemi kurmak zor bişeymi ?
  • YoğurtluMakarna kullanıcısına yanıt
    Hocam i3 6100 e r9 380x fazla mı gelir sizce, birçok kişi öneriyor, şimdilik stabilite sorunu olmadığını söylüyorlar, i5 6500 almak en iyisi ama bütçeyi aşıyor maalesef. Yeni nesil olduğu için ikinci elde pek bulunmuyor. Siz ne önerirsiniz r9 380x in yanına ikinci el daha eski bir işlemci mi olur mu? Ya da amd işlemci nasıl olur?

• Hocam olmaz bence.https://www.youtube.com/watch?v=aJvSY4QZrFk buyrun ayrıca.Gerçekten güçlü bir işlemci olduğuna kanaat getirdim bende.Bir tek twitch işlerine filan girilmez sanırım bu işlemciyle,saygılar.
  • o paraya daha hızlı AMD sistem toplarsın, neden AMD toplamıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abraxsas -- 24 Şubat 2016; 9:41:40 >
  • Mesela hocam ? hangi işlemciyi önerirsiniz fx 6300 filan çöp diyorlar forumda artık o yüzden düşünmedim pek.
  • h1z1 high ayarlarda 45-65 fps arası oynatir çoğu oyunu rahat oynarsin kaliteli bir bicimde youtubedan gtx 950 videolarına bak bu butcelere gore muazzam performans veriyor.

• 370 gayet yeterli
  • aslanua122 A kullanıcısına yanıt
    AMD işlemci çöp demek yanlış olur, FX 6300 performanslı bir işlemcidir. Fakat teknolojileri eskidi bu yüzden işlemci tercihini Intel'den yana kullanmalısın. DDR 4 olmazsa olmaz artık, bir sene sonra ram yükseltmek istersin DDR 3 bulamazsın piyasada bu yüzden AMD düşünme şu an için. GTX 950 yerine az daha bütçeni zorlayabilirsen 4 GB r9 380 almanı öneririm. İstediğin oyunu full grafiklerde oynamanı sağlar. Bunun dışında GTX 950 ve r7 370 arasında ise 4GB R7 370 öneririm. Sebebi çözünürlüğün artışıyla işlenecek veri de artar, bundan ötürü ekran kartı daha çok bellek kullanır. Bu yüzden 4gb r7 370 daha doğru bir seçim olur.
  • Hocam bende ilkten r9 380 düşündüm ama bütçem elvermiyor ne yazık ki.İzlediğim gtx 950 r7 370 videolarında da bariz gtx950 daha önde ve nvidia yazılımları var sonuç olarak.Sanırım bu sistemi daha değiştiremem.Sistemi aldığımda konuyu güncellerim o zaman çok sağolun...
  • Evet acil olarak bakabilirmisiniz, sistemi almayı 3-4 gün kala şansa eksen bilgisayar gtx 950'yi satıştan kaldırmış.Acaba onun yerine ne alabilirim gtx 960'a darboğaz yapar mı i3 6100 ?http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=105561#Details bumu yoksahttp://www.eksenbilgisayar.com/msi-gtx-960-gaming-2g-geforce-gtx-960-2gb-gddr5-128-bit-ekran-karti#Details bumu daha iyidir ? lütfen yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.