Şimdi Ara

1700 tl pc topluyorum fakat sectim parcalr olurmu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Amd athlon dan değil fx serisinden bahsediyorum. Kullandım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu fiyata seçtipğin intel sistemden verim alamazsın. Şahsi kanaatimdir. Gayet olmuş ilerde güzelce bir hava soğutma eklersin az bişey o.c yaparsın ideal bir performans yakalarsın. Bana kalsa ben de inteli daha performanslı buluyorum ama bende fx topladım sistemimi.Sen bakma amd ye karşı biraz önyargı var. Ben uzun zamandır fx6300 le keyif keyif takılıyorum bütçemin yettiğince. (fx8 ler daha performanslı) işlemciyi fx 8300 serisinden seç power ı da 600 watt a düşür ama kaliteli bir power olsun tabiki. 600 watt - 650 watt fazlasıyla yeterli. GTA 5 in ağlatmayacağı sistem yok zaten. Sistemin iyiliği kötülüğü böyle optimize özürlü bir oyunla belli olmaz ha intel daha performanslıdır ama k serisi alamayacaksan gerek yok. İlerde performans sıkıntısı çekersen rahatlıkla müdahale edebileceğin o.c yapmakta zorlanmayacağın bir işlemci seç. Fx serisi bu yüzden belli bütçeye kadar iyidir. Belli bir fiyat eşiğini aştıktan sonra amd nin performans olarak çözüm yok intel karşısında. Ancak o eşiği geçtikten sonra intel düşün derim. Korkma AMD ağlatmaz seni.Emin ol aynı fiyat aralığındaki anakart işlemci ikililerinde amd paranın karşılığını daha fazla verir.
    Ancak bütçemi biraz arttırırım dersen intel iyi olur çünki amd fx ler güncelliğini yitirecek 2016 senesinde am3+ kartlarda ufak ufak raflara kalkıcak.ilerde tekrar güncellemek istersen şu an AMD seçimi sana uzun vadede daha pahalıya patlar.Objektif yorumum budur. Şu an bende para varsa gider intel alırım fx6300 den memnunmuyum memnunum ama aklın yolu bir. Bütçem el vermiyorsa amd den şaşmam yine. Markacı olmaya gerek yok. Şahsen ne veririm ne alırım ona bakarım. Ben bir fan boyum. KENDİ CEBİMİN FANBOYUYUM. neyle neyi aldığım önemli. İlerde sistem güncellerim dersen AMD seçeneği mantıksız seçenek olur. Dediğim gibi üzerine çıkabiliyorsan intele geç bütçe buysa amd de kal yakın dönemde değişime gitmediğin taktirde. Korkma AMD öyle anlatıldığı gibi yanan biten mahvolan dayanıksız çöp bi mal değil. İntel de değil. İkiside canavar gibi şirketler canavar gibi F\P ve Fiyat kalite ürünleri.Bence s,stem fena değil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.