Şimdi Ara

1700 TL SİZCE HANGİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar yeni telefon arayışındayım şuan halen 4-5 yıllık bir iphone 5s kullanıyorum baktım bütçem 1700tl Huawei düşündüm ama P smart 2019 ve Mate 10 lite vardı bunlarada ne yalan söyleyim oyun oynadığımdan güvenemedim ileride kirin işlemci sorun çıkarır diye bu iki cihaz arasında kaldım kısaca ne yaptıklarımı söyleyim daha iyi fikir verirsiniz.

Resim çekmek üst düzey değil tabiki sosyal platformlar için yeterli olsa yeter birazda video çekerim ama yılda toplam 5-10 video.

Oynadığım oyunlar pubg- 101 okey-bilardo-osm gibi oyunları oynuyorum.

Pil performansı

Uzun ömürlülük aynı iphone 5s gibi 4-5 yıl kullanmak istiyorum sizce ne yapayım?1700 TL SİZCE HANGİSİ

• Bunların ikiside teknik özellik olarak aynı sayılır bi fark yok gm9pro nun saf android olma avantajı var kamera özellikleri biraz daha iyi. eğer biraz daha bütçe zorlarınırsa lg g6 bulunabilir.
  • General Mobile Discovery modelinden beri neredeyse tüm modellerini kullandim veya ailemde kullanan oldu. Yeterince modelleri hakkında tecrübe sahibi oldum. Şahsen önermiyorum. Tüm modellerinde batarya sorunu, ekran sorunu ve özellikle sarj soketi sorunu yaşandı. En son olarak GM 6 kullanıyorduk onunda THH aracılığıyla para iadesini aldık. Güncel olarak GM 5 Plus var evimizde ekranın yarısı sarardı ve kaç kez servise gitti kim bilir. Sarji 1 saat kullanımda bitiyor. 2 yıllık cihaz neredeyse. Mi 8 Lite olurdu benim tercihim. Veya ek olarak şuan 1400 lira civarında satilan Asus Zenfone Max Pro distribütör garantili olarak tercih edilebilir.
  • Bende gm biraz önyargılıyım hocam ama mi8litenin bu modele karsı bir artısı yok gibi duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.