switching bendede aynısının 300 wattı var active pf dandik değilde orta kalite diyelim
Tebrikler demekten başka bişey gelmiyo insanın aklına. TEBRİKLER.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by interyasin</i> <br />420 watlık dandik psu varmı varsa markası nedir acaba <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> bende de var dandik bir tane 420 Wattlık psu vede markası JAPANCOM diye bir şey. 17 milyona almıştım.
tebrikler yaa bayaaa iii
tt de neden 2400mhzde kalmış onu anlamadım
tebrikler [bgdnc2][bgdnc2]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by supergokhan</i> <br />tt de neden 2400mhzde kalmış onu anlamadım <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> İşlemci farklı, soğutma farklı, heralde bunlardan, tabi bir de şans :)
vantec aeroflow yane o da kötü değil
Benim kullandigim işlemci 0310 WPMW işlemci TT nin işlemcisinden oldukça farklı esasinda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme