Şimdi Ara

1700+ wpmw @ 2740 mhz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En son 2672 mhz ye çıkıp 2630 mhz 3dmark alabilmiştim. Bu denemede 2679 mhz 3Dmark ve 2740 mhz max oldu. İşlemcinin limitleri daha yuksek 2700 lerde 3d mark alabilirdim ama ne yazık ki evde buz bitti. Peltieri sismete monte edince ve verimli olursa buza ihtiyaç kalmayacagını umuyorum. Zaman bulabilirsem Birkaç gune 2700 küsür hızlarda 3dmark vermeyi planliyorum.3dmark işlemci hızını tanıyamadıgı için publish edemedi fakat 2 tane screenshot olarak koyuyorum. Hedef 2750 mhz de 3dmark, 2800 mhz max. Hedef biraz buyuk ama neden olmasin işlemcinin önü açık.... Busırada 3d mark puanı geçen seferki gibi yine düşük cunku ekrankartı OC gibi bir merakim yok sadece system stabilitesini göstermek için yapiyorum. aklınıza başka test geliyorsa 3dmark yerine onlarıda denerim....

• süpersin [clps]
  • [Deleted by Admins]
  • Tebrikler [clps]
  • [Deleted by Admins]
  • Ben yurtdişindan getirttim, ama 1800+ wpmw ların satıldıgını duyuyorum alanlara sormak lazim
  • [Deleted by Admins]
  • Buzu su kabının içine koyuyorum , su kabım aliminyum ve yaklasık 1,5 litre su alacak kadar buyuk. Orda -48 i anlamak mumkun degil speedfanin salladiği bir deger. Cpu ve system olarak gorunen degerler dogru olanlar. Bu sırada waterblocku thermal direnci olan sık sünger ile kapladim blok yüzeyindeki terlemeyi önlemek için
  • Vallahi bravo hocam böyle giderse yakında 3 ghz değerine bile ulaşacaksınız. [clps][clps]
    Havalar soğumaya başlayınca pusuya yatan OC ciler kendilerini göstermeye başladılar galiba

Bu arada durduk yere bize işlemci aldıracaksınız Şu WPMW kodlulardan,
  • hımmm...2750mhz...peki bu kaç XP+ ediyor...
  • daha 2750 mhz'in XP olarak karşılığı malesef yok.
  • tebrikler bunu ya dediğin gibi peltier yada şöyle bir gaz soğutma ile geçebilirsin
  • Tebrikler kardeşim [clps][clps][clps] Aslında artık satmaya başladılar yada ekimde başlıcaklar nitro'yu ama dokunur bize yaw... fiyat 1250 usd +kdv den başlıyo.. Şeytan diyo git varı yoğu sat al nitroyu uç havaya [evlol]
  • Tebrikler...

Keşke bende getirtseymişim...[bwlng]
  • harikasın tebrikler
  • Teşekkurler arkadaşlar. Java keşke sanada getirtseydik ama istememiştin:(
    Sogutma cok muhim, LN2 sogutma super olurdu ama forumda başarılı ve cok güzel şeyler yapılıyor mesela Arbiterin icebox'ı. Yuksek hızlar için illaki eksi dereceler lazim degil gordugum kadarıyla önemli olan stabil ve yeteri kadar sogutabilmek bunun yanında önü açık bir işlemci şart tabiki....
  • ühü ühü biz de niye yok ya
  • tebrikler psu nedir acaba.
  • 420 wattlik dandik bir psu.
  • 420 watlık dandik psu varmı varsa markası nedir acaba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.