Şimdi Ara

1700 ytl oyun sistemi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ANAKART >> ABIT AB9 Pro (zorunluluk/sabit)

üstüne gidebilecek sistem tavsiyeleri?
    anakart hariç 1700 ytl aşağıdaki sistem nasıl gider

intel E4300 C2D
    geil 2*1 Dual DDR2 800
    sparkle 8800 gts 320 mb
    segate 320 gb sata2 16 mb

(ana bileşenlerin yanısıra 5, 6, 7 > +1 gibi bir ses sistemi, 19' lcd olacak, kasa vs > ?) alınabilir sanırım.

• psu nu ve kasanıda kaliteli seçmelisin. tam performans almak için. en az 450 watt gerçek bir psu taksan iyi olur. kaliteli kasalardan alsan da iyi olur mesala aopenin kasaları. onların içinden çıkan psularda iyi oluyor. seçtiğin diğer bileşenler gayet güzel. bu sistem seni baya götürür. ama o işlemciyi alınca overclokta yapman gerekir çünkü işlemcinin overclocksuz performansı yetmeyeblir iyi bir oyun için.
  • en az enermax 500 watt psu alman lazım bu sisteme, kasa olarakta ben feel kullanıyorum ses sorunu var biraz ama soğutması mükemmel.gerçi kasayı yere falan koyuyorsan ses rahatsız etmeyecektir seni.
  • bu anakartın o.c. performansı, genel performansı nasıl ? o değişemiyeceğine göre anakart yüzünden fazla o.c. gerektirmeyen bir işlemci mi almalı :(
  • anakartın overclock kapasitesini bilmiyorum ama 4400 c2d tam bir overclock işlemcisi. ama ekran kartı iyi. ekran kartınla işlemci limitine takılmadan oyun oynaman için işlemci yükseltebilirsin. tabi oyun sistemi kuruyorsan. 4400 c2d da overclocksuz yeter diyorsan hiç düşünme al derim.
    ama arkadaşlarında dediği gibi kaliteli bir güç kaynağı şart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3000 TL'lik Oyun Sistemi | ALINDI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.