Şimdi Ara

170000 TL ye kadar araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakında eyt den emekli oluyorum. Yaklaşık 140000 civarı tazminat alıyorum. Üzerine birazda kredi çekip araç almayı düşünüyorum. 5 kişilik bir aileyiz. Kısa bir araştırma yapabildik. Ford Mondeo 1998 model ve Peugeot 307 2003 1.4 rx dizel gibi araçlar bulabildim. Sizin tavsiyeniz nedir.

• Fiat grubu bakmanı tavsiye ederim hocam; albea veya palio olabilir … Genel durumu iyi ise ufak tefek masrafları olsa da alıp zamanla yaptırabilirsin (ben arabanın amortisörlerini yeni değiştirdim mesela (arabayı 1.5 sene önce almıştım) opar taktım tanesi 400 tl) fren merkezi değişti tanesi 130 tl vs uygun baya o şekilde düşünebilirsin…
  • toyota16 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Kalabalık bir aile olduğumuz için biraz küçük gelir bize. Yoksa aklımda olan model.
  • 98 mondeo alacağına 88 mercedes w124 al, yürütmesi daha kolay olur, parçası ve ustası eski mondeo ve 307den daha kolay bulunur. Daha yeni olsun denirse de doblo hem geniş hem de yürütmesi basit.

• Teşekkürler. Temizi bulunsa sağlam arabalar. Kayın pederde 190D 2.5 dizel var 1989 model. Şuan onu kullaniyorum. Cidden harika araçlar. Birde fazla yakmasa on numara.
  • 307 kullanan iki tanıdığım var biri sattı biride satacak. sanayiden çıkamıyor adamlar.

• bu depremle olusan 40-50 milyar tl lik maliyetin eyt iptal edilip bolgeye yoneltilmesi konusuluyor. maas elinize geçmeden çok plan yapmayın, cebe giren ek para da fiyatları bir hayli arttıracaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.