Şimdi Ara

1700TL ye kadar Notebook önerisi, [Eski bilgisayarımı değiştirmeye değer mi ?]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 ay kullandığım(8 ay garantisi var hala) 1300e çok iyi kampanyada aldığım bir notebook'u şuanda 1000tl ye satacağım alıcısı var.

Bunu satıp üstüne bir miktar para koyup yeni bir bilgisayar alayım diyorum ama şuanda araştırdığıma göre freedos olmayanlar şuanki pc me göre neredeyse aynı özellikler. Bu yüzden böyle birşey yapmak mantıklı mı size ?

Şuanki pc:
    2gb 740m ekran kartı,
    6gb ram
    1tb hdd
    i5 3230m işlemci
    orj win8.1 yüklü
    pc neredeyse ilk günkü gibi zaten sadece çizim vs için kullanıyorum

sizce bu pc yi 8 ay garantisi kalmışken 1000tl(300tl zarra ile yani) ye satıp üstüne para koyup yeni pc alsam mantıklı olur mu ?

asus x550jk buldum freedos 1700tl küsürlerde, bir arkadaşım freedosunu pcdepo da 1500e yakalayıp almış, ekran kartı falan en azından değer bilgisayarı değiştirmeye, sizin başka önerileriniz var mı ?

• 1300 e alıp 16 ay kullandığınız laptop için 1000TL fiyat gayet iyi. bence satım x550jk alın fakat x550jkların hdd pek iyi değil.
  • değmez hocam hiç masraf yapmayın
  • Çok muallaktayım cevaplarınız için teşekkür ederim
  • Asus x550jk al fp ürünü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus x550jk al derim . 1 aydır kullanıyorum ve hdd sıkıntısı da sanılan kadar yok . Bazen ( ets 2 gibi oyunlarda ) oto save alırken senin bile zor farkedeceğin bir düşüş oluyor ancak bu 1 saniye bile sürmüyor .
  • Bende Asus x550jk alman taraftarıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu fiyata bu ssd değer mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.