1.Knight Online Klasörünün içindeki apr dosyasını belgelerime atın...!!! 2.option a gelin ve 1740 yapın zipi 1742 e kadar atsın sonrada (X) Cıkış yapın 3.yine optiona gelin ve 1745 yapın ondan sonrada launcherden oyuna girin
Bu sekilde Third Party Tools hatasi vermiyor mu ?
Evet veriyor... Çözümünü bilen varmı?
Yeni Patch bekliceksiniz..
Başka çaremiz yok. Bir şeyi düzelticekler birşeyi bozuyorlar. Carnac-E 1 de npc yoktu düzeltildi ama. APR hatası item silinme falan geldi bi işi düzgün yapamayacaklarmı acaba? Patch bu salıya kadar gelir değilmi ?
uyuyodum kusura bakmayın bende third pt. tools alıyorum malasef dün arkadaşın hf si ile denedim girdi mecburen hf alıcaz plat boşa gidiyo yoksa :S ama sanırım başka arkadaşlardada var aynı problem çözümü bilen arkadaşlar yazsın
quote:
Orijinalden alıntı: ef54n3
ya arkadasım bnde de sole bır hata war .. oyuna gırıorum ıd pass yazıorum karakter ekrana gelıyor secıorum olece kalıyor :S bır dakıka sora felan reset atıyor pc ? sorunu bılen warmı pc daha yenı 3-4 gun once format atıldı .. ondan once de wardı bu sorun vırus wardır dıe format attırdım .. ama tekrar dewam edıyor .
walla aynı sorun aynen bendede vardı ama ben format attırdım düzeldi şuan no problem...
bende de vardı bi aralar herşeyi denedim olmadı. En sonunda vista yükledim, sorun kalktı
format atınca kalkıo üste yazmış olmam lasım ama cok dosya var su an format atamam
quote:
Orijinalden alıntı: nuclear_bomb
format atınca kalkıo üste yazmış olmam lasım ama cok dosya var su an format atamam
Formatla değil virüs programlarıyla alakalı.
bana ilk oldugunda pc de sadece driverlar vede ko vardı onla alakası yok client le alakalı
hala lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme