Arkadaşlar su an aşağıdaki video gibi bi problem yaşıyorum acc. nin id & pass girdiğim an cıkıyor oyundan daha oncede yaşamıştım aynı problemi pc de bişeyler yok tu format atmıştım
Bilgisayarında İllegal program varsa onları Silip temizle ve Virüs Programıyla bir Tarat. Daha sonra Yine düzlmezse Virüs programının Firewall Ayarını kapatıp girmeyi dene. çünkü daha önce benimde başıma Gelmişti Virüs programının FireWall Ayarı Açık olduğunda yeni gelen patchte Açılmıyordu
quote:
Orijinalden alıntı: HeroTürk
Bilgisayarında İllegal program varsa onları Silip temizle ve Virüs Programıyla bir Tarat. Daha sonra Yine düzlmezse Virüs programının Firewall Ayarını kapatıp girmeyi dene. çünkü daha önce benimde başıma Gelmişti Virüs programının FireWall Ayarı Açık olduğunda yeni gelen patchte Açılmıyordu
saol 2 side var ama daha once basıma geldiğinde 2 side yokdu :) denicem genede
quote:
Orijinalden alıntı: nuclear_bomb
saol 2 side var ama daha once basıma geldiğinde 2 side yokdu :) denicem genede
Alıntıları Göster
Proxifier sil ya da HeavenFire ile gir.
quote:
Orijinalden alıntı: neXuiz
Proxifier sil ya da HeavenFire ile gir.
Alıntıları Göster
biliyorum ama hf yok :/
quote:
biliyorum ama hf yok :/
Alıntıları Göster
sorun devam ediyor..
quote:
Orijinalden alıntı: Roofie Casanova
sorun devam ediyor..
Alıntıları Göster
sendedemi var :P
quote:
sendedemi var :P
Alıntıları Göster
giremiyonmu lem
quote:
Orijinalden alıntı: Joutsenlaulu
giremiyonmu lem
Alıntıları Göster
giremiorm vlla
quote:
giremiorm vlla
Alıntıları Göster
güncel hala giremiyorum
quote:
güncel hala giremiyorum
Alıntıları Göster
hala güncel çözemedim bi türlü Not: Cinnet için 5 saat kaldı
quote:
hala güncel çözemedim bi türlü Not: Cinnet için 5 saat kaldı
Alıntıları Göster
yok mi bi baba yiğit
quote:
yok mi bi baba yiğit
Alıntıları Göster
Oyunu sil yeniden kur
quote:
yok mi bi baba yiğit
Alıntıları Göster
yaptım da yaptım yaptım da yaptım dansediyorum.gif malasef başka sitelerden buldum cozumu :(
quote:
yaptım da yaptım yaptım da yaptım dansediyorum.gif malasef başka sitelerden buldum cozumu :(
Alıntıları Göster
1.Knight Online Klasörünün içindeki apr dosyasını belgelerime atın...!!! 2.option a gelin ve 1740 yapın zipi 1742 e kadar atsın sonrada (X) Cıkış yapın 3.yine optiona gelin ve 1745 yapın ondan sonrada launcherden oyuna girin
quote:
1.Knight Online Klasörünün içindeki apr dosyasını belgelerime atın...!!! 2.option a gelin ve 1740 yapın zipi 1742 e kadar atsın sonrada (X) Cıkış yapın 3.yine optiona gelin ve 1745 yapın ondan sonrada launcherden oyuna girin
Kardeşim sağol yazdıkların için deniyorum şu an :) inş. olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Léthe
quote:
Kardeşim sağol yazdıkların için deniyorum şu an :) inş. olur.
Alıntıları Göster
ya arkadasım bnde de sole bır hata war .. oyuna gırıorum ıd pass yazıorum karakter ekrana gelıyor secıorum olece kalıyor :S bır dakıka sora felan reset atıyor pc ? sorunu bılen warmı pc daha yenı 3-4 gun once format atıldı .. ondan once de wardı bu sorun vırus wardır dıe format attırdım .. ama tekrar dewam edıyor .
quote:
Bu sekilde Third Party Tools hatasi vermiyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Qu4k3r
quote:
Bu sekilde Third Party Tools hatasi vermiyor mu ?
Evet veriyor... Çözümünü bilen varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: Léthe
quote:
Orijinalden alıntı: Qu4k3r
quote: