Şimdi Ara

Harddisk ile ilgili 1 sorunum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hardiski harddiski çalışır durumdayken masadan düştü ve düştükten sonra tekrar çalıştırdım birdaha ulaşamadım elektrik var lambasıda yanıyor fakat okumuyor aksilik ya garantisi de bi kaç ay önce dolmuştu . Ben belki tamir edilebilir diye Logosoft'a yolladım. Aradan 1 hafta geçtikten sonra beni aradılar malesef yapılamıyormuş neyse harddisk 1 gün sonra elimde oldu bende içini açıyım dedim bi baktım adamlar hiç içine bakmadan yapışkanlar bile sökülmemiş yapamıoz diolar anlamadım gitti böyle şeymi olur neyse onlara daha sonra soracam :) Bende dayanamadım içini fln açtım harddiskin ve çalıştırdım ve kameraya kaydettim sizlerin yorumunuzu bekliyorum sanırsam kafa vuruyo ??? birde birkaç yerden duyduydum hardiskin aynısından alıp o içindeki diski alıp yeni aldığın harddiske diski takınca verileri alabilirsin bi bilgisayarcılara falan sor falan diyolardı öyle bi yöntemle verilerimi kurtarabilirmiyim acaba veri kurtarma şirketleri çok pahalıya kurtarıyorlar malesef o kadar para veremem :) ? Sizlerin tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar ?

ÇEKTİĞİM VİDEODA BURDA :http://www.youtube.com/watch?v=7CJgli_oENg&feature=mfu_in_order&list=UL

Taşınabilir harddiskim ;

WD MY BOOK STUDİO EDİTİON 1 TB - WD10EAVS CAVİAR GREEN SATA / 8 MB CACHE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neon38 -- 22 Mayıs 2011; 21:53:39 >

• evet kafa atma olayı bu ama sen keşke içini açmak yerine sadece dahili olarakçalıştırsaydın belki o zaman ulaşabilirdin
    ama sen içini açmışsın hdd nin olay bitmiş
    disk değiştirme işlemine gelince bu işlemler uzman ekipler tarafından özel donanımlı labaratuvarlarda ve havanın girmediği ortamlarda yapılıyor
    at sen o diski çöpe
  • Yapma ya ben sinirden yapılamıyacanı duyunca açtım. şimdi artık hiçbir şekilde verilerin kurtarılabilme şansı yokmu ? içindeki diski başka hardiske takıpda kurtartabilme şansıda mı kalmadı artık ???
  • hiçbir şekilde kurtartma şansım yokmu verileri ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.