Şimdi Ara

GeForce Fx 5500 ile ilgili bir sorunum var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://img132.imageshack.us/img132/4665/adsz2tl.jpg

İşte bu resimdeki gibi oluyor bazı oyunlarda sorun cıkmadan oynaya biliyorum ama knight ve benzeri oyunlarda kafayı yiyor sizce bunu bana öneren bigisayarcıyımı vurmalıyım yoksa yapılacak birşeyler var yardımlarınızı esirgemeyin

• Önerilerinizi bekliyorum arkdaşlar
  • Bence kartı değiştirme waktin gelmiş 9600Xt öneririm hesaplı olarak
  • kartın eskimiş kardeş artık benimkide eskidi bendede fx5900XT var deişcem. Zamanında ne ii karttı be :)
  • 7600gt , x850xt veya 7800gs almayı düşünüyorm bende. İstanbulda acaba nerden bulabilirm ucuza? bi yardm lütfen.
  • 5500 iyi değildir ama KO için kart değiştirilmez ki Mx 440 64bitte babalar gibi çalışan oyun 5500'de sorun mu çıkaracak?

Daha önce bu tür bir soruna rastlamadım. Kartın rahmetli olduğu durumlara hiç benzemiyor (ki her oyunda sorun olmuyormuş zaten).

Sen şimdi kartı yeni aldın, taktın ve bu gariplik mi oldu? Yoksa eskiden her şey güzeldi de sonradan mı bozukluk oldu?

Sorunu çözmek için neler denedin? Gırafik sürücüsü değişiminden anakart (gart) sürücülerine, agp yuvasını temizlemekten en sonunda formata kadar (ilk ikisi hariç) garip yöntemleri uyguladın mı?

Benzeri oyunlar hangileri?
  • Ekran kartını yeni aldım yuvayı temizlemedim ama birtane daha ekran kartım var Mx 4400 onu takınca oynuyorum normal sonradan ekran kartı çok ısındığından lap diye beyaz bir ekran geliyor bu kartlada böyle yapıyor hertürlü driverini heryerden indirdim yükledim format atım 10 kere vallahi kararsiz kaldım benim için sadece performans önemli dedim herife sadece saatlerce knight ultima oyniyacam dedim herif bana Fx5500 dedi tamam dedim 110 kağıt verdim bana yüksek performans sağlıya bilicek ucuz birşey önere bilirmisin? bu kartı versem yada 2 kart versem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harddisk ile ilgili 1 sorunum ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kartta sorun olmaya da bilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tamtam92

kartta sorun olmaya da bilir

Bende böyle düşünüyorum ama bazıları driverı tuturmak lazım diyor böyle birşey olabilirmi?
  • Bir bilgisi olan varmı arkdaşlar?
  • abi sen bu karta 77.xx serisinden bir driver yükledin mi? Ayrıca kartı bir de başka bilgisayarda deneyebilsen bakalım sorun olacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatss -- 30 Haziran 2006; 3:37:53 >
  • bende 9800xt vardı ve gerçekden driver a göre performans farkı olmuştu diyenlerin hakı var

Kolay gelsin
  • öncelikle sana bu kartı öneren bilgisayarcının kafasına sert bi cisimle birkaç kere hızla vur Sonra da kartı iade edip bir 9550 - se olan 64 bit modellerinden uzak dur - al Ya da daha iyisi kartı iade edip alabiliyosan parasını al, eski kartını da satıp ikinci el bi 9800pro al, istediğin yüksek performansa kavuşursun
  • 5500 larak çok büyük bir hata yapmışsın. hade çok büyük demeyelim de gene de hata yapmışsın. çünkü o kart gerçekten 5xxx serilerinin en berbat kartı. 5200 lüler bile benden daha iyi sonuç alıyordu. 9800prom yerine o vardı ve neler çekmiştim. bana driverla ilgili bir sorun gibi geldi ama sen hep denedim diyorsun. o zaman en iyi çözüm bi 9550 veya 9600xt almak
  • Ati Radeon tavsiye ederim...

Bence çok güzel çalışıor

Knight ıda güzel kaldırıyor..
  • slm oncelııkle benımde cok sevdıgım bıse y vardır basıma gelen bır sorunu karsımda gormek yanlız kızmadan edemıyorum sorununa verılen cevapları degerlendırınce pek yararlı pek bılgılendırıcı cevaplar almıssın :) ---------------- tum cevaplar ban ban --------------
    ................. bır tek nedenı var senın sorunun drıver
    yenı bır drıver yukle sorunun gıdecektır fx 5500 ıle pıyasaya sunulan drıvers sorunlu okadar aslında gercekten 5200 ıle aralarında aman aman bı fark olmamasına karsın uzerındekı 256mb ram kesınlıkle gozardı edılmemelı ayrıca msı fırmasının d.o.t teknolojısınıde gayet ıyı performans salıyor ısın gercegı ne kadar ekmek o kadar kofte yanı o paraya alınabılecek ıyı bır kart ama bulabılırsen 6600 gt derım yanı

herkese kolay gelsın bbb
  • benimde 5500 war fearaı çok kasarak az detayda oynuyorum neden acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: mermerci

benimde 5500 war fearaı çok kasarak az detayda oynuyorum neden acaba

yukarıda yazılanları okursan neden olduğunu gayet güzel anlarsın

söledikleri gibi fx serisi hem miladını doldurmuş bi seridir hemde dx9 konusunda özürlüdür.
    hele fx5500 iyice vahim durumdadır.sen fear gibi dx9 un tüm nimetlerinden yararlanan bi oyunu fx5500 ile sorunsuz bi şekilde oynayamazsın.

kartın gücü o oyun için yetersiz.
    çoğu oyun için yetersiz ya....

• peki ben ilerde pcmi yenilicem bana 5 sene için bi sistem sölermisin arkadşım her şeyi full oynamak istiyorum
  • ve 768 ram 2.4ghz intel işlemci bendeki olanlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.