Şimdi Ara

GeForce Fx 5500 ile ilgili bir sorunum var... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mermerci

peki ben ilerde pcmi yenilicem bana 5 sene için bi sistem sölermisin arkadşım her şeyi full oynamak istiyorum

Foruma yeni bir başlık aç. Bütçeni de belirtmeyi unutma orada..

Ancak bana sorarsan Conroe'nin çıkışını bekle (23 Temmuz'u). Diğer işlemcilerde indirimler de olacak çünkü.

Unutmadan büro işleri için kullanılmayacaksa hiçbir sistem 5 sene idâre etmez. Mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 11 Temmuz 2006; 20:04:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagriii

5500 larak çok büyük bir hata yapmışsın. hade çok büyük demeyelim de gene de hata yapmışsın. çünkü o kart gerçekten 5xxx serilerinin en berbat kartı. 5200 lüler bile benden daha iyi sonuç alıyordu. 9800prom yerine o vardı ve neler çekmiştim. bana driverla ilgili bir sorun gibi geldi ama sen hep denedim diyorsun. o zaman en iyi çözüm bi 9550 veya 9600xt almak

Fx 5500 daha iyidir Fx 5200'ten.128 Bit, 270 Mhz gpu ve 400 Mhz belleğe sahiptir.3dmark 2003'ten 2K civarı alır.2005'i karıştırmayalım.

Tabiki genel olarak kötü bir karttır, 9550 çok daha iyidir.

• Ekran kartın çok eski kardeş, hemen değiştir.

Yeni alacaksan geforce 6 ya da 7 serisinden bşr ekran kartı al.

ATI modeller iyi olabilir, ancak ben önermiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemowww

quote:

Orjinalden alıntı: cagriii

5500 larak çok büyük bir hata yapmışsın. hade çok büyük demeyelim de gene de hata yapmışsın. çünkü o kart gerçekten 5xxx serilerinin en berbat kartı. 5200 lüler bile benden daha iyi sonuç alıyordu. 9800prom yerine o vardı ve neler çekmiştim. bana driverla ilgili bir sorun gibi geldi ama sen hep denedim diyorsun. o zaman en iyi çözüm bi 9550 veya 9600xt almak

Fx 5500 daha iyidir Fx 5200'ten.128 Bit, 270 Mhz gpu ve 400 Mhz belleğe sahiptir.3dmark 2003'ten 2K civarı alır.2005'i karıştırmayalım.

Tabiki genel olarak kötü bir karttır, 9550 çok daha iyidir.

2003'ten 1500-1600 almıyor muydu o kart?

• Bilmiyorum belkide öyledir.

Benim 300/300 Ennyah 64 bit Fx 5200 1000 alıyordu.( O civarlarda).

Ama tabiki Radeon 9550 çok daha iyidir, zira Fx 5500'ün Sm2 desteği bile yok.9550 Sm2 destekli, 9600 Xt gpusu taşıdığı için.

Fakat bu saatten sonra değiştirmek mantıksız, arkadaş zaten "fanatik" bir knight onlineci sanırım, o zaman Fx 5500 gayet yeterli gelecektir, fazlası ile hemde.Ge-Force 2 Mx 400, hatta Tnt 2 bile yeter. Fx 5500 ile mutluluklar dileyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kılıçaziz

slm oncelııkle benımde cok sevdıgım bıse y vardır basıma gelen bır sorunu karsımda gormek yanlız kızmadan edemıyorum sorununa verılen cevapları degerlendırınce pek yararlı pek bılgılendırıcı cevaplar almıssın :) ---------------- tum cevaplar ban ban --------------
    ................. bır tek nedenı var senın sorunun drıver
    yenı bır drıver yukle sorunun gıdecektır fx 5500 ıle pıyasaya sunulan drıvers sorunlu okadar aslında gercekten 5200 ıle aralarında aman aman bı fark olmamasına karsın uzerındekı 256mb ram kesınlıkle gozardı edılmemelı ayrıca msı fırmasının d.o.t teknolojısınıde gayet ıyı performans salıyor ısın gercegı ne kadar ekmek o kadar kofte yanı o paraya alınabılecek ıyı bır kart ama bulabılırsen 6600 gt derım yanı

herkese kolay gelsın bbb

Yukarıya bakarsan driver ile ilgili bilgi verdiğimi göreceksin.Biraz dikkat

• fx serisi başlı başına 1 sorun zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: LINEBACKER

fx serisi başlı başına 1 sorun zaten

+1
  • fx serileri hatalı mı bi yerde okumuştum özellikle 5000 serileri
  • Fx serisi sadece 5 serisi zaten.Evet dx9 konusunda hatalılar.
  • saol beni aydınlattın gardaş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.