Şimdi Ara

Sabit Kamera ile İlgili Sorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yılı aşkın LoL oynuyorum 30 Levelim ve hala sabit kamera oynuyorum. (Bunun için arkadaşlarım çok küfür yiyorum)

Sorum şu; Nasıl serbest kamera oynamaya alışabilirim ? Bir kaç kere denedim kendimi falan bulamadım 2 saat.

Kayma hızını yüksek mi düşük mü yapmalıyım ? Mouse speed en sonda zaten.

Not: [Y] tuşunu [Space]'e aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

1 yılı aşkın LoL oynuyorum 30 Levelim ve hala sabit kamera oynuyorum. (Bunun için arkadaşlarım çok küfür yiyorum)

Sorum şu; Nasıl serbest kamera oynamaya alışabilirim ? Bir kaç kere denedim kendimi falan bulamadım 2 saat.

eskiden hangi oyunu oynuyordun? knight online dan lol e geçtiğim için serbest kamera sıkıntısını hiç yaşamadım. ancak çok uzun süre cabal, metin2 vb oyunlar oynayan kişiler lol de serbest kamera sıkıntısı çekmesi doğaldır. sadece 1 haftanı alır alışman. ayriyetten nasıl rahat ediyorsan kaydırma hızını ona göre ayarla. ekranın büyükse kaydırma hızını biraz arttırmalısın. yok eğer küçükse ideal seviyede oynayabilirsin. kendimi bulamıyorum demişsin, boşluk tuşuna bastığında kamera kendi heronu gösterir.

• harita kontrolun zayif kalir mutlaka alis.Default ayarlarda space e basinca kendini gosteriyor.Mouse u hep hareket ettirerek oyna alisirsin sabitte oynamak cok kotu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmkansızı başarıyorsun bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anarchy violence

quote:

1 yılı aşkın LoL oynuyorum 30 Levelim ve hala sabit kamera oynuyorum. (Bunun için arkadaşlarım çok küfür yiyorum)

eskiden hangi oyunu oynuyordun? knight online dan lol e geçtiğim için serbest kamera sıkıntısını hiç yaşamadım. ancak çok uzun süre cabal, metin2 vb oyunlar oynayan kişiler lol de serbest kamera sıkıntısı çekmesi doğaldır. sadece 1 haftanı alır alışman. ayriyetten nasıl rahat ediyorsan kaydırma hızını ona göre ayarla. ekranın büyükse kaydırma hızını biraz arttırmalısın. yok eğer küçükse ideal seviyede oynayabilirsin. kendimi bulamıyorum demişsin, boşluk tuşuna bastığında kamera kendi heronu gösterir.

1440x1280 civarı bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.

Bende Knight, Metin2 (eski zamanlar tabi pek grur duymuyorum) oyunlar oynadım. Açıkçası Knightı hatırlamıyorum bile

Kaydırma hızını bir türlü tutturamadım.

• Space tuşuna bas kendini kaybettiğin zaman. Pembe taraftayken sabit kamera gerçekten kötü oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

İmkansızı başarıyorsun bence.

Abi dalga mı geçiyorsun.

quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

harita kontrolun zayif kalir mutlaka alis.Default ayarlarda space e basinca kendini gosteriyor.Mouse u hep hareket ettirerek oyna alisirsin sabitte oynamak cok kotu.

Harita kontrolüm iyi aslında. Tabiki FreeCam'e göre rahat değil.

quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

Space tuşuna bas kendini kaybettiğin zaman. Pembe taraftayken sabit kamera gerçekten kötü oluyor.

Purple Team %0 Win Rate zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyNerology -- 4 Nisan 2013; 18:34:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Video boyutu ile ilgili
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam nasıl oynayabiliyorsun Sabit Kamerayla ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

Hocam nasıl oynayabiliyorsun Sabit Kamerayla ??

Aynısını soruyorlar hep biliyor musun. Mouse oynatamayacak kadar tembelim heralde.
  • Orijinalden alıntı: SpyNerology

Orijinalden alıntı: sir balık

İmkansızı başarıyorsun bence.

Abi dalga mı geçiyorsun.

Orijinalden alıntı: illfeel

harita kontrolun zayif kalir mutlaka alis.Default ayarlarda space e basinca kendini gosteriyor.Mouse u hep hareket ettirerek oyna alisirsin sabitte oynamak cok kotu.

Purple Team %0 Win Rate zaten

Yok niye dalga geçeyim. Ben botları bile yenemem sabit kamera ile. Ciddiyim gayet.
  • Aslında sabit kamera ile serbest kamera arasında hiç fark yok. Serbest kamera ile daha iyi harita takip edebilirsin fakat sabitte isen sağ alttaki haritayı takip etmende yeterli olacaktır serbest kamera görülmeyeni göstermiyor sonuçta.

SERBEST kamera nın avantajı çok uzak skilleri olan herolarda ortaya çıkar. Jayce , nidalee , blitz gibi herolarda serbest kamera ile gayet güzel görebilirsin fakat sabit kamerada ekrana sığmaz ok yönü.

Demek istesdiğim eğer çok çok uzak menzilli skilleri olan herolarla onuyorsan serbest kullan. Onun dışında serbest kameranın pek bir avantajı yok.

• Strateji oyunu oyna eski yeni fark etmez RTS olsun ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başladığım gibi serbest kamerayla başladım şimdi sülalem raad.

• Kendimi bu konuda tek sanardım değilmişim,arkadaşlarım hep söver sabit oynadığım için,gezintiyi minimap'e tıklayarak yapıyorum,nidada falan sabit hiç iyi olmuyor ama öyle alıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda*

Kendimi bu konuda tek sanardım değilmişim,arkadaşlarım hep söver sabit oynadığım için,gezintiyi minimap'e tıklayarak yapıyorum,nidada falan sabit hiç iyi olmuyor ama öyle alıştım

Gel sarılalım kardeşim. Beni anlattın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arda*

Kendimi bu konuda tek sanardım değilmişim,arkadaşlarım hep söver sabit oynadığım için,gezintiyi minimap'e tıklayarak yapıyorum,nidada falan sabit hiç iyi olmuyor ama öyle alıştım

Gel sarılalım kardeşim. Beni anlattın.

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

Hocam nasıl oynayabiliyorsun Sabit Kamerayla ??

mavideyken kolay oluyorda pembede sabit kamera sıkıntı
  • Sabri gibi skillshot atarsınız artık.Botlarla gir 5-6 oyun alışırsın.1 yıl nasıl dayandın hayret, ben 1 dakika dayanamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellraisers

Sabri gibi skillshot atarsınız artık.Botlarla gir 5-6 oyun alışırsın.1 yıl nasıl dayandın hayret, ben 1 dakika dayanamıyorum

2. yıla geçmeme çok az kaldı !
  • Bende sabitle oynuyorum ama minimapi takip ediyorum sıkıntı olmuyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.