Şimdi Ara

1453 den sonraki patch ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an bilgisayar kursundayım ve hocanın izniyle buraya bu oyunu yükledim.
    cafeden 1453 pachini çektirmiştim ve buraya kurdum.
    sorunum ise diğer patchleri upload etmiyor.
    şimdi aklıma takılan bişi vardı bi kere biz ayrıyetten bi patch indirmiştik fire drakeye geçerkendi sanırım.
    o patchi indirip elle mi kurucaz yada bu 1453 den sonra ki patchleri kendi nin mi kurması gerek ?

kendi kendine update etmiyor. yardımlarınızı bekliyorum

• Kendisi kurması gerekiyor ama su genel bi sorun var ne oyuna girilebiliyor nede siteye bu sorunlar düzeldikten sonra senin sorunun da düzelip patchler otomatik olarak yüklenmeye baslıcaktır.
  • "Angelus"
    oyuna bnde giriyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: P.K

"Angelus"
    oyuna bnde giriyor...

oyuna benim evde de giriyor. ben başka makinaya yükledim 1453 patchi ile ama update etmiyo
    anladın sanırım

angelus inş dediğin gibi olur kardeşim
  • A$agida verdigim adrese girip 1453 den sonra olan 1454,1455.........1473 patchlerinin hepsini indirip knight online klasorunun icine aticaksin..knight onlinenin kendi sitesidir..yine de virus fln olursa sorumluluk ustlenmem!

Tikla!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harDeath -- 28 Mart 2007; 2:08:42 >
  • önce 1299 ü yüklemelisin pc ye sonra 1331 e gelince server.ini dosyasından 1332 yaparak auto patch i yüklemen gerekir sonra 1453 ten sonraki patch leri yükleyecektir .
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerbance0

önce 1299 ü yüklemelisin pc ye sonra 1331 e gelince server.ini dosyasından 1332 yaparak auto patch i yüklemen gerekir sonra 1453 ten sonraki patch leri yükleyecektir .

oyle yapmasina gerek yok!
    1453 clientini indirirse genelde kendisi kurmasi gerekir..kendisi kurmaza 1454 yaparsin genelde devam eder..yine etmezse yukarda linkini verdigim adresten indirirsin sorun duzelir..duzelmezse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağolun cevaplar için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.