Şimdi Ara

175-250 Bin TL Arası Araç Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta da belirtildiği gibi 3 araç var bu fiyat aralığında.

1-) 1.4 Fiat motorlu TATA Vista

2-) 1.5 CRDi VGT Hyundai Getz

3-) 1.3 Yaris motorlu Chery Kimo

Temizlik anlamında da sıralama olduğu gibidir.

Kilometreler 140 bin TL civarı maksimum.

Sizlerden ricam, siz olsanız hangisini alırsınız ? Şuan bu devirde bu paralara yüksek kilometre yapmış veya içinden geçilmiş farklı güncel piyasa arabası almak istemiyorum. Al sat yapmam çok şükür. En son ki aracımı 2020 Ocak ayında satmış idim. Sonra piyasa patladı malum.

3 araçta bakımlı temiz.

Öneriniz ne olur ?

• Getz tavsiyem olur. Diğerleri satışta ve parçada zorlanirsin
  • Hiç biri. O bütçeye Corsa C alınır.

• Crdi Getz al hocam
  • berkay_53 kullanıcısına yanıt

Corsa C dediğiniz kaç model aralığı oluyor acaba ? Neden onu önerdiniz ?

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Öneriniz neden o yönde acaba ?

• Bora1608 kullanıcısına yanıt

Aslında parçası mekanik olarak var. Bugün iki modelin de servisleri ile görüştüm ama pazar konusunda haklısınız.

Getz dışında öneriniz var mı ?

• coviden C kullanıcısına yanıt

2010 da aldık 2022 kasımda sattık, 2006 model 1.5 crdi Getz ile 12 yıl geçirdik segmentinin en sağlam ve muhtemelen en performanslı aracı. Yakıt tüketimi muadillerine kıyasla 0.3 0.4 litre yüksektir ama gaza basarsın sonra gözünü kadrana bi çevirirsin çoktan 200 olmuştur filan fantastik arabaydı. Alt takımı oldukça sağlam, abs olmadığı için dozajlayarak frenlemeyi öğretir, esp ve tc olmadığı için debriyaj gaz ayarı yapmayı öğretir, direksiyon sistemi ne çok bulanıktır ne çok hissiyatlıdır kıçınla arabayı hissetmeyi öğrenirsin. Kısaca tam şoförlüğü öğretecek arabadır, bozulmaz yolda bırakmaz ama senin el ayak bileklerine skill yükler resmen. Kronik arıza olarak fabrika çıkışlı yağ soğutucusu bozuktur 80 90 bin km civarında patlar değiştirirsin bir daha bozulmaz onun haricinde debriyaj pedalının oradaki plastik debriyaj switchi 15 20 sene durmaktan kırılır 100 tl lik parça olduğu için değiştirirsin 20 sene daha devam. İki sorun da başıma geldi başka herhangi bir arıza yaşamadım rutin bakımlarını yaptırdım sadece

• coviden C kullanıcısına yanıt
    Getz bence mantıklı araç. Bazı marka modeller tutuldu diye gereksiz pahalı mesela honda jazz. Söylede bir durum var sanayiye gittiğinizde her usta cin menşeli araçlara bakmıyor.
  • FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

CRDI Getz stock halde de gerçekten beklenmedik ölçüde iyi yürüyor.

• Getz o fiyata temiz çok zor bulunur bulursanız kaçırmayın
    Ben 2 ay önce Chevrolet aveo 1.3 dizel aldım 90.000 km ilk sahibinden diğer 2 modele göre hem daha dolu hemde parça buluna bilirliği daha iyi
    Benim aldığım fiyata tutulan firmaların aynı model yıkılmış araçlarını veriyorlardı

Clio 2 ekleyin hb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 8 Nisan 2023; 0:4:40 >
  • Bilgilendirme için teşekkürler hocam 👍

• m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt

Kaç model başkan seninki

• 2012 model şöyle fiyatlarına baktımda onlarada kiriz fiyatlamı yapmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.