Şimdi Ara

175 65 14 Yaz Lastiği Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
9.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: froster2006

Falkenin bu modeli orta halli bir urun degil.E.s.bolgesel urun ama dedigim gibi sn832 referans olabilecek bir urun.
    Falken sn832 yi tavsiye eder misiniz yani hocam nasildir??
  • genclik17 kullanıcısına yanıt
    Ben degil adac bile tavsiye ediyor.
    Testlerde bu ebatta test birincisi olmus bir model.
  • quote:

Ben degil adac bile tavsiye ediyor.
    Testlerde bu ebatta test birincisi olmus bir model.
    Anladım teşekkürler
  • quote:

Falkenin bu modeli orta halli bir urun degil.E.s.bolgesel urun ama dedigim gibi sn832 referans olabilecek bir urun.
    bu model dediğin Falkenin yakıt verimliliği C, kış lastikleriye aynı.

Continental eco cont6 yakıt verimliliği A.

nasıl üst model bir lastik ki bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ResultanteImportante

Merhaba,

Ben de aynı lastik boyutunda araştırma yapıyorum. Çok araştırdım Falken markasında karar kıldım sizin linkini paylaştığınız ürünü n11'den alacaktım. Daha sonra Falken'in İstanbul'daki resmi bayisini aradım aynı fiyatı verdi üstüne montaj+balans+çelik sibop ücretsiz dedi. Toplamda 800₺'ye 4 taksit anlaştık. Lastikler 2018 50. haftaymış (yeni).

Bu şekilde lastiğin hamallığını ve montaj masrafını da yapmamış olacağım. Haftasonu taktırmaya gideceğim. Tavsiye ederim şahsen.
    Sembol de kışlık falken aldım bende açıkçası balans tutmuyor 130+ hızlarda ön takım vs sıfır olan arabada direksiyon zar zar titriyor lanet ettim aldığıma keşke bi tık daha koyup daha iyi birşey alsaysınız.
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Size tek soyliyecegim bu etiket degerlerini tek kriter okarak alnayin.Bu olcumler ureticilerin kendileri tarafinda farkli zamanda yapiliyor.Nelere acik okdugu asikardir herhalde.
    Benim icin testler kriter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

Sembol de kışlık falken aldım bende açıkçası balans tutmuyor 130+ hızlarda ön takım vs sıfır olan arabada direksiyon zar zar titriyor lanet ettim aldığıma keşke bi tık daha koyup daha iyi birşey alsaysınız.

Alıntıları Göster
    Hocam belki kışlıkı ve sembolün lastik capi boyutundaki lastik kötüdür bilmiyorum da 175 65 r14 lastik capinda sincera modeli iyi diyorlar bende kararsizim daha bugün yarin siparis vereceğim artik da bakalim
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hocam benim ön lastikler yeni olmasına rağmen belli bir hızdan sonra atlama yapıyordu, aracı aldığım arkadaş ucuz diye Çin malı lastik taktırmış. Arkalar da kabak diye tabir ettiğimiz haldeydi.
    100'ün üstüne çıktığında arabayı kontrol etmek zorlaşıyordu. Falkende ciddi yol tutuş ve ses farkı hissettim. 80'le girmeye korktuğum virajlara 100-110 girdim bana mısın demedi. Dün Bursa-İstanbul arası deneme maksatlı 140'lara falan çıktım aracın ciddi yere sağlam tutunduğunu hissettim. Benim araç Clio 2 HB Fransız kasa belki farklı olmuş olabilir. Yol izin verse daha da giderdi araba öyle güven verdi bana. Ben 175/65 14'lük Sincera modelini şahsen öneriyorum. Benim de ön takım yeni sayılır bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: genclik17

Hocam belki kışlıkı ve sembolün lastik capi boyutundaki lastik kötüdür bilmiyorum da 175 65 r14 lastik capinda sincera modeli iyi diyorlar bende kararsizim daha bugün yarin siparis vereceğim artik da bakalim

Alıntıları Göster
    175/65/14 hocam orijinal ebat kışlık olarak yolda 1-2 araba bile yoktu ki olanlarda sağa sola perem perem kaza yapmış bin şükür esp abs olmadan gerçekten altı buz üstü kar yolda nevşehir kayseri tıp fakültesine gidip geldim 2 gün ama 130+ direksiyon çok fena titriyor.

2018 üretimi olan lastik beni şaşırttı petlasa balans tutmuyor dediler bunu aldım yine marka diye ama anlamadım nasıl iş :/

• quote:

175/65/14 hocam orijinal ebat kışlık olarak yolda 1-2 araba bile yoktu ki olanlarda sağa sola perem perem kaza yapmış bin şükür esp abs olmadan gerçekten altı buz üstü kar yolda nevşehir kayseri tıp fakültesine gidip geldim 2 gün ama 130+ direksiyon çok fena titriyor.

2018 üretimi olan lastik beni şaşırttı petlasa balans tutmuyor dediler bunu aldım yine marka diye ama anlamadım nasıl iş :/

Alıntıları Göster
    Kışlık olarak bilemiyorum kışlıkta nokian kullaniyorum bende yazlikta da bakicaz artik ya

• Hauntedd kullanıcısına yanıt
    Benim yeni aldığım yazlık lastiklere balans için neredeyse kurşun takmadılar gibi bir şey. Çok rahat balans tuttu.

Kışlık lastik için Falken soru işaretli demek ki buradan bunu anlayabiliyoruz.
  • michlen enerjy saver alacagim. 175 65 14. biraz sert ama gercekten kaliteli lastik
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.