Şimdi Ara

175 TL!!ACİL!.. Satılık orjinal CD key kullanılmamış Call of Duty Black Ops III (Pazarlık yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta da olduğu gibi kutusunda hiç kullanılmamış ürün anahtarı içinde Call of Duty Black Ops III ü satıyorum. İçinde altı DVD, Season Pass (4 DLC paket) ve bonus harita (Nuketown) içindedir. Oyunu kaldırabilecek bilgisayarım olmadığından satıyorum. İzmir içi elden teslim alabilirim. (İl dışından siparişler için mesaj atın.) Sadece oyun mağazalarda 200 TL iken (04.08.2016 tarihi itibari ile) ben toplam olarak 175 TL'ye bırakıyorum.

Not: Kutunun ambalajı açık ve arka kapağın sol alt kısmında çatlak vardır ancak DVD'lerde bir problem yoktur.

175 TL!!ACİL!.. Satılık orjinal CD key kullanılmamış Call of Duty Black Ops III (Pazarlık yok)

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi güneşe_kafa_atan_pire -- 28 Ağustos 2016; 0:41:11 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.