Şimdi Ara

1750 TL bandında bulaşık makinesi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese. Çeyiz düzüyoruz hayırlısıyla

1500-1750 TL bandında F/P bulaşık makinesi arıyorum.
    Nişanlım AEG düşünüyor. Arkadaşında görmüş. Bulaşıkları hiç sudan geçirmeden atmış. Yarım saatte tertemiz yapmış. Ama modeli nedir bilmiyoruz. Tavsiye ettiğiniz AEG modeli var mıdır ya da bu fiyat aralığında çok iyi diyebileceğiniz başka bir marka model var mıdır?

Temiz yıkasın, hijyenik olsun ve koku bırakmasın yeterli.

Teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Felice Forte

https://www.sikayetvar.com/aeg/bulasik-makinesi

10 tane şikayet var hocam. Bence çok az.

• Merhaba, 30 dakika programı bütün AEG bulaşık makinelerinde ortak olan bir özellik. 30 dakikada 60-65 derecede yıkadığı için temizleme performansı diğer makinelerden yüksek.

AEG'de şu an alınabilecek en mantıklı model F56312M0. Bütçeyi biraz daha artırabilirim derseniz aynı fabrika üretimi olan Electrolux ESF5545LOW modelini öneririm. Bu model 10 yıl garantili inverter motorlu, kapıyı açarak kurutma yaptığından kurutma performansı muadil makinelerden çok daha iyi.

https://urun.n11.com/bulasik-makinesi/electrolux-esf-5545-low-bulasik-makinesi-P218192942

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Merhaba, 30 dakika programı bütün AEG bulaşık makinelerinde ortak olan bir özellik. 30 dakikada 60-65 derecede yıkadığı için temizleme performansı diğer makinelerden yüksek.

AEG'de şu an alınabilecek en mantıklı model F56312M0. Bütçeyi biraz daha artırabilirim derseniz aynı fabrika üretimi olan Electrolux ESF5545LOW modelini öneririm. Bu model 10 yıl garantili inverter motorlu, kapıyı açarak kurutma yaptığından kurutma performansı muadil makinelerden çok daha iyi.

https://urun.n11.com/bulasik-makinesi/electrolux-esf-5545-low-bulasik-makinesi-P218192942

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

quote:

Orijinalden alıntı: Felice Forte

https://www.sikayetvar.com/aeg/bulasik-makinesi

10 tane şikayet var hocam. Bence çok az.

O kadar az satışa bence fazla bile ve hemen hemen hepsinde şikayet AEG Electrolux ün rezilliği. Ayrıca bu sadece AEG için şikayetler bulaşık makinesi için. Electrolux e de bakın.

Birde en önemlisi forumda öneri kisvesi ile yaklaşan AEG Electrolux çalışanı yada çalışanları mağduru olmayın. AEG Electrolux te çalışan bu yada bunlar daha önceleri sadece Bosch Siemens Profilo dışında neredeyse hiçbir öneri tavsiye yapmazlerken, son yıllarda sadece AEG Electrolux Zanussi tavsiye etti yada ettiler. Neden peki? Çünkü artık AEG Electrolux te çalışıyorlar. Oyuna gelmeyin ve malının arkasında duran markalar seçin derim. Bu forumdaki gizli çalışan yada çalışanlar markalarına hizmet ediyor yeni avlar yakalıyor ve yeni mağdurlara sebep oluyor yada oluyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Felice Forte F kullanıcısına yanıt
    Allahtan ben aleni satış yapıyorum :):):)
    Ama söylediğinde tamamen haklısın. Malüm satış işi hangi markanın ürününü satıyorsan onu övmeyi gerektirir.
    Fakat gizli satışa yönlendirmek insanları aldatmaktan başka bir şey değil. Bunu bu ve bir çok ortam da fazlaca görüyoruz göreceğiz de :)
    Hani nasıl derler; fıtratın da var :):)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel bir alışveriş oldu Uğur bey.

Şimdiden iyi günlerde kullanmanızı dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shopsiemens

Allahtan ben aleni satış yapıyorum :):):)
    Ama söylediğinde tamamen haklısın. Malüm satış işi hangi markanın ürününü satıyorsan onu övmeyi gerektirir.
    Fakat gizli satışa yönlendirmek insanları aldatmaktan başka bir şey değil. Bunu bu ve bir çok ortam da fazlaca görüyoruz göreceğiz de :)
    Hani nasıl derler; fıtratın da var :):)

Serdar Bey siz satış işini yapan bu forumdaki dürüst birisiniz. Herkes sizin gibi olsa keşke :) Siemens almak isteyenleri fiyat danışması konusunda özellikle size yönlendiriyorum çünkü; dürüst, ilgili ve en iyi fiyatı veren bayilerdensiniz

Bu forumda özellikle belli yıllarda sadece bir grup önerildi marka çalışanı yada çalışanları tarafından. Son yıllarda ise sadece AEG, Electrolux, Zanussi önerdi bu şahıs yada şahıslar. Peki neden? Çünkü artık AEG Electrolux Zanussi de çalışmaya başladılar ve kirli bir işe girişti yada giriştiler.

Sizin gibi işini dürüstçe yapan, delikanlı adamlara saygımız sonsuz Serdar Bey

• candogan62 C kullanıcısına yanıt

Merhaba arkadaşlar, konuyu hortlatyorum ama son dönemde bulaşık makinelerinde hangi marka ve modelleri önerirsiniz sağlamlık, pratiklik, enerji tasarrufu, temiz-kaliteli yıkama ve servis güvencesi bakımından?

• Arkadaşım, ne marka - model aldınız memnun musunuz?

• Felice Forte F kullanıcısına yanıt

Merhaba, konuyu hortlatıyorum ama son dönemde bulaşık makinelerinde hangi marka ve modelleri önerirsiniz sağlamlık, pratiklik, enerji tasarrufu, temiz-kaliteli yıkama ve servis güvencesi bakımından?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.