Şimdi Ara

179 TL Haylou Solar LS05 Akıllı Saat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
6
Favori
10.683
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saat yok satıyor kaliteli birşey birde hasır kordonla gğzel duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami61off

telefonu evde unutmak mı? Hocam insanlar böbreğini evde unutur tflefonu unutmaz o yüzden o özellik yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok beklentim olmamasına rağmen sipariş verdim. Maalesef ki akıllı saat sektöründe üst düzey saatlerden almadıkça çok önemi kalmıyor bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekranı kolay çiziliyor mu?

• Bir tane de ben sipariş verdim. Trendyol dan 165 TL'ye geldi. Paylaşan arkadaşa teşekkürler.

• Bir ara a101 de satılanlar türkçe idi. Şimdi bütün modelleri türkçe mi?

• mami61off kullanıcısına yanıt

işte galaxy gearlarda vardı. Şimdi yok. Androidin salaklarından biri.

• mahseer898 kullanıcısına yanıt
    Bu satılan Türkçe değil sanırsam. Satıcı soru cevap kısmında tr değil diye belirtmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: metamorphoses

Güncelleme yapamayanlar buradan yapabilir.

Merhaba, aynı işlemleri gerçekleştirdim fakat sorunu çözmedi bende RH192S olarak çıkıyor videoda sonuna A eklesem de güncel sürüm bulundu diyor fakat güncelleme gerçekleştirmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim saatten sessize alsam da bildirimler gelmeye devam ediyor belki bu güncelleme ile bu çözülmüş olur.

saat üzerinde versiyon V002066 Uygulama üzerinde güncellemeleri kontrol ettiğimde bulundu diyor RH192SV002066_38301 ve Önlemler diye güncelleme açıklaması var sanırım.

• bu kadranları nasıl yükleyebiliyoruz arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: furki_can

Merhaba, aynı işlemleri gerçekleştirdim fakat sorunu çözmedi bende RH192S olarak çıkıyor videoda sonuna A eklesem de güncel sürüm bulundu diyor fakat güncelleme gerçekleştirmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim saatten sessize alsam da bildirimler gelmeye devam ediyor belki bu güncelleme ile bu çözülmüş olur.

saat üzerinde versiyon V002066 Uygulama üzerinde güncellemeleri kontrol ettiğimde bulundu diyor RH192SV002066_38301 ve Önlemler diye güncelleme açıklaması var sanırım.

Alıntıları Göster

Hocam ben adımları birebir yaptım ve oldu. Elinizde başka telefon varsa ona bağlayıp deneyebilirsiniz. Telefonla alakalı bir sorun olabilir. Saati de fabrika ayarlarına döndürüp öyle bir deneyin. Olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Melodrhyme

bu kadranları nasıl yükleyebiliyoruz arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mami61off

saat yok satıyor kaliteli birşey birde hasır kordonla gğzel duruyor

Standart saat kordonları oluyor mu hocam? Hasır için link var mı?

• Mi band 5 mi bu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • metamorphoses M kullanıcısına yanıt
    saatçiye git ama sağlam bi saatçiye git halleder enfrs duruyo gören kaç bin lira bunsaat diyo
  • Ekranı çok mu kalitesiz duruyor? Videolarda piksel piksel gibi gördüm sanki

• 3 haftadır kullanıyorum sarjı 15 gün gidiyor. Telefon cebimdeyken duymadıgım için aldım. Çağrı bildirim vs gelince uyarsın diye almıştım titreşimi falan gayet güzel. Tema 30 tane falan vardı sanırım uygulamada fazla yok şuanlık. Görüntüsü güzel kaba durmuyor saat görünümü iyi. Çizilmedi henüz o yönden iyi diyebilirim. Diğer özelliklerini çok önemsemiyorum Nabız, uyku durumu, adım sayar , hava durumu vs bunlar da gayet güzel calısıyor.

• Turkce yok denmis bu saticida. Sonradan yuklemenin imkani var mi ?

• Gri kısmı beğenmedim, biraz da büyük gibi. Alanlar bilekte net foto atabilir mi?

• Ekranı tft maalesef, amoled olsaydı kaçmazdı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.