quote:Orijinalden alıntı: Akhilleus O kadar dedim 250 km nin üzerinde gazdan benzine geçersen patlar diye ama dinlemedi beni Neyse sürücünün durumu iyiymiş...
Bu arabayı diğer videolardada izledim. Bazılarında sorunsuz bir biçimde 400 km/s hıza çıkabiliyordu. İlginç yani. Demek çoğu arabanın potansiyeli var. Bugatti Veyron felan modifiye ile kaç yapabilir acaba diyede aklıma gelmiyor değil? Acaba 450 km/s yapabilirmiydi?
quote:Orijinalden alıntı: lonely_man Uçuyor mu bari diyecektim ki son resmi gördüm uçabiliyormuş. Sürücüde kaç kırık var acaba?
quote:Orijinalden alıntı: newmonarch Bu arabayı diğer videolardada izledim. Bazılarında sorunsuz bir biçimde 400 km/s hıza çıkabiliyordu. İlginç yani. Demek çoğu arabanın potansiyeli var. Bugatti Veyron felan modifiye ile kaç yapabilir acaba diyede aklıma gelmiyor değil? Acaba 450 km/s yapabilirmiydi? Geliştirilmiş bugatti veyronun 430 küsür km/h hız yaptığını biliyorum... Önümüzdeki 10 yıl içinde 450+ yaparlar herhalde...Şaka gibi...
bu arabaysa penceremden gözüken araçlar ne acaba ? yok onlar araba ise bu hangi kategoriye giriyor acaba ?
ADAMLAR YAŞIYOR PANPA ADAMIN HATUNLA YARINKİ MUHABBET BELLİ YA CANM DÜN 1700 BEYGİR LAMBORGHINI VARDI ONLA 380KM HIZLA HAVALANDIM BAYA ZEVKLİ OLDU YA ZATEN KAZA YAPTM YÜRÜYEREK ÇIKTIM HİÇBİŞEY YOK GÖRDÜĞÜN GİBİ ŞİMDİ Bİ ENZO FERRARİ TOPLUYORUM BİDE ONLA UÇMAK İSTİYORUM FAKİRLER İZLESİN BENİ
quote:Orijinalden alıntı: newmonarch Bu arabayı diğer videolardada izledim. Bazılarında sorunsuz bir biçimde 400 km/s hıza çıkabiliyordu. İlginç yani. Demek çoğu arabanın potansiyeli var. Bugatti Veyron felan modifiye ile kaç yapabilir acaba diyede aklıma gelmiyor değil? Acaba 450 km/s yapabilirmiydi? geçen sene 400,16 km hızla texas mile rekoru kırmıştı bu araç. manuel vites olduğu için son hızı birazda sürücüye bağlı iyi zamanlama lazım bugatti de otomatik vites yüzünden fazla bi oynama yapılamaz bence ama bilemiyorum tam kimse veyronla uğraşmıyor. @Dupp Sürücüde kırık yok birkaç ezik ama hala hastanede tutuyorlar ne olur ne olmaz diye