Bildirim
1798hp Gallardo
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O kadar dedim 250 km nin üzerinde gazdan benzine geçersen patlar diye ama dinlemedi beni -
-
-
bir tek sürücünün olduğu kısım seçilebilir zaten fotoda da -
paraşütle duruyor(muş) -
ferrari ve lambo zaten cok hassas araçlar. forumda kullanan ve hatta sahibi olan arkadaslardan ogrendigimiz kadarıyla. böle araçları modlarsanız, kaza yapmasanızda , cok yakın zamanda elinizde kalacaktır buyuk ihtimalle... -
demek 380 kmde havalandı -
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
O kadar dedim 250 km nin üzerinde gazdan benzine geçersen patlar diye ama dinlemedi beni
-
quote:
Orijinalden alıntı: Whisper911
paraşütle duruyor(muş)
Kaza da paraşütü erken açtığı için olmuş diyorlar.Belli bir hızın altına inip paraşütü aşması gerekiyormuş,ama o gün olan şiddetli rüzgar yüzünden daha yavaşken açması gerektiğini unutmuşmuş -
-
Kaza ruzgarinin paraşüte yandan esmesiyle olmus -
stok halı neyıne yetmıyordu ........... -
quote:
Orijinalden alıntı: plantamax
Komedi hatta fail....
Fail olan nedir;Adamın yapacağını ne var rüzgar aşırı şiddetle yandan esmeye başlayınca
+ araç 380 km gibi bir hızla yavaşlamaya çalışıyor.
Bir de adam saniyesinde helikopterle hastaneye kaldırıldı millet oh my god derken olayı anlamaya çalışırken sağlık görevlileri adamı alıp götürdüler
-
Kötü kaza olmuş. -
Aptal mıymış bunu yapan şu videoyu gören herkes düşünür yahu rüzgarın farklı yönden esme ihtimalini.Paraşütle otomobil mi durur F16 sanki bu.Aerodinamiğe aykırı bi kere -
Ncap testleri hikaye asıl kaza dayanaklılığı süper spor araçlarda. -
Uçuyor mu bari diyecektim ki son resmi gördüm uçabiliyormuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: bilm-i yorum
Aptal mıymış bunu yapan şu videoyu gören herkes düşünür yahu rüzgarın farklı yönden esme ihtimalini.Paraşütle otomobil mi durur F16 sanki bu.Aerodinamiğe aykırı bi kere
O hızdayken paraşüt kullanmayıp frenlere asılsaydı frenleri eline alır o hızla yola devam ederdi
Rüzgarın farklı yönden esmesi sorun değil normalden daha şiddetli esmesi ki konuştuğum kişiler bir anda o kadar şiddetlendğini söylüyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: shroud61
quote:
Orijinalden alıntı: bilm-i yorum
Aptal mıymış bunu yapan şu videoyu gören herkes düşünür yahu rüzgarın farklı yönden esme ihtimalini.Paraşütle otomobil mi durur F16 sanki bu.Aerodinamiğe aykırı bi kere
O hızdayken paraşüt kullanmayıp frenlere asılsaydı frenleri eline alır o hızla yola devam ederdi
Rüzgarın farklı yönden esmesi sorun değil normalden daha şiddetli esmesi ki konuştuğum kişiler bir anda o kadar şiddetlendğini söylüyor
Benzer içerikler
- elantra hangi segment
- tamamen antifiriz koymak
- yarı otomatik tam otomatik farkı
- dizel araba gaz yemiyor
- peugeot 207 paket sıralaması
- ıd buzz fiyat
- togg şarj ücreti
- ford focus 2024 fiyat listesi
- alpine araba
- byd ne zaman ucuzlayacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X