Şimdi Ara

LINCOLN NAVIGATOR-CADILLAC ESCALADE-RANGE ROVER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
31.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,bir yakınım Suv alacak.Tabi bana git bunu forumda sor demedi,bana sence hangisi dedi.Bende düşünmeden Cadillac Escalade dedim.Acaba doğru mu dedim yanlış mı?Sizlerden cevap bekliyorum.O da Cadillac alacak gibime geliyor.Bu garajına ekleyeceği 7. arabası olacak.

Araçlar...

http://www.sahibinden.com/2010_lincoln_navigator_5_4_cc-47WQQaXQQ6113775WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/2010_cadillac_escalade_6_2-00WQQaXQQ6085507WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/2010_model_land_rover_range_rover_3_6_tdv8-44WQQaXQQ9534989WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/2010_cadillac_escalade_6_2-63WQQaXQQ6103279WQQpXQQdisplayitem

• Görünüm olarak kesinlikle Escalade. Lincoln Navigatör ne öyle arkası berbat içi dahada berbat. Escalade'nin hareket edince marşbiyallerinin kendiliğinden kapanma olayı süper gelmişti .) Ayrıca diğer gösterdiğin 2 araca göre havası daha ağar ve daha klas.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExTReMee

Görünüm olarak kesinlikle Escalade. Lincoln Navigatör ne öyle arkası berbat içi dahada berbat. Escalade'nin hareket edince marşbiyallerinin kendiliğinden kapanma olayı süper gelmişti .) Ayrıca diğer gösterdiğin 2 araca göre havası daha ağar ve daha klas.
    beyaz escalade süper olur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExTReMee

Görünüm olarak kesinlikle Escalade. Lincoln Navigatör ne öyle arkası berbat içi dahada berbat. Escalade'nin hareket edince marşbiyallerinin kendiliğinden kapanma olayı süper gelmişti .) Ayrıca diğer gösterdiğin 2 araca göre havası daha ağar ve daha klas.
    O marşpiyel olayı Range Rover ve Navigator'dada var fakat bu ilanlardakinde varmı bilmiyorum.

Arazi donanımı ve teknolojisi olarak Range Rover öndedir ancak iç mekan genişliği, performans, konfor gibi konularda Escalade öndedir.

Escalade'nin 0-96 Km/s hızlanması 6.5 saniye. ( 0-100 ise 7 civarlarında ), 0-400 metre hızlanması 14.6 saniye. 6.2 Litre , VVT özellikli Pushrod V8 409 Ps 565 Nm motor var.

Range Rover Td V8'de ise 272 Ps ve 640 Nm Tork sağlayan 3.6 Litre V8 bulunuyor. Range Rover'ın sanırım 0-100 hızlanması 9.2 saniye, 0-400'ü ise 16 saniye civarlarında idi.

Navigator'un motoru 2009'da sanırım ufak bir güç artışı gördü ve güç 310 Hp ( 315 Ps )'ye yükseltildi. Tork'da 500 Nm dolaylarında. Ancak performans değerleri ne alemde bilmiyorum. Ancak 9 saniye yada 8.5 saniye diye hatırlıyorum 0-100'ünü.

Kriterleri ne ise alacak kişinin ona göre tercih yapması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood1991

O marşpiyel olayı Range Rover ve Navigator'dada var fakat bu ilanlardakinde varmı bilmiyorum.

Arazi donanımı ve teknolojisi olarak Range Rover öndedir ancak iç mekan genişliği, performans, konfor gibi konularda Escalade öndedir.

Escalade'nin 0-96 Km/s hızlanması 6.5 saniye. ( 0-100 ise 7 civarlarında ), 0-400 metre hızlanması 14.6 saniye. 6.2 Litre , VVT özellikli Pushrod V8 409 Ps 565 Nm motor var.

Range Rover Td V8'de ise 272 Ps ve 640 Nm Tork sağlayan 3.6 Litre V8 bulunuyor. Range Rover'ın sanırım 0-100 hızlanması 9.2 saniye, 0-400'ü ise 16 saniye civarlarında idi.

Navigator'un motoru 2009'da sanırım ufak bir güç artışı gördü ve güç 310 Hp ( 315 Ps )'ye yükseltildi. Tork'da 500 Nm dolaylarında. Ancak performans değerleri ne alemde bilmiyorum. Ancak 9 saniye yada 8.5 saniye diye hatırlıyorum 0-100'ünü.

Kriterleri ne ise alacak kişinin ona göre tercih yapması lazım.

Alıntıları Göster
    Şehir içinde ve uzun yolda kullanılacak araç.

Samsun-İstanbul
    Samsun-Antalya
    İstanbul-Ankara

Not:Yakıt tüketimi,vergiler vs. hiç bir şey önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.F.S.A.N.E -- 22 Ağustos 2009; 18:04:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mck55

Samsun-İstanbul
    Samsun-Antalya
    İstanbul-Ankara

Uzun yol için aslında hepsi gayet ideal, fakat Escalade ve Navigator bir başka.

Abd'nin uzuuuuuuuuuuuuuuun yolları için üretilmiş araçlar.

Escalade'nin motoruda daha güçlü, ben olsaydım beyaz Escalade alırdım.

Arazide'de fena değiller aslında, 4 çeker ve altının yüksek olması sayesinde. Ha birde Escalade'nin yük çekme kapasitesi çok yüksektir. Şanzımanında özel bir mod bulunuyor zaten "Towing" durumları için, zaten araç şasinin üzerine gövde oturtulmasıyla üretiliyor, şimdiki gibi gövde ile şasi birleşik değil. Kamyon gibi yani...

Yanlız şunuda söylemem lazım, galiba o Range Rover'ın fabrika verisi son hızı 200 km/s. Escalade'de bu rakam 173 Km/s, çünkü hız limitörü var araçta. Bu limitör kırıldığı zaman bildiğim kadarıyla Gps'de 230 Km/s görmek mümkün. Bunuda bilerek alın.

Navigator'da durum ne bilmiyorum...

Vergi konusu zaten 3 araçtada azmış durumda. Range Rover'ınki 4000cc altı olduğu için biraz daha az ama gene çokda az değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood1991

quote:

Orijinalden alıntı: mck55

Samsun-İstanbul
    Samsun-Antalya
    İstanbul-Ankara

Uzun yol için aslında hepsi gayet ideal, fakat Escalade ve Navigator bir başka.

Abd'nin uzuuuuuuuuuuuuuuun yolları için üretilmiş araçlar.

Escalade'nin motoruda daha güçlü, ben olsaydım beyaz Escalade alırdım.

Arazide'de fena değiller aslında, 4 çeker ve altının yüksek olması sayesinde. Ha birde Escalade'nin yük çekme kapasitesi çok yüksektir. Şanzımanında özel bir mod bulunuyor zaten "Towing" durumları için, zaten araç şasinin üzerine gövde oturtulmasıyla üretiliyor, şimdiki gibi gövde ile şasi birleşik değil. Kamyon gibi yani...

Yanlız şunuda söylemem lazım, galiba o Range Rover'ın fabrika verisi son hızı 200 km/s. Escalade'de bu rakam 173 Km/s, çünkü hız limitörü var araçta. Bu limitör kırıldığı zaman bildiğim kadarıyla Gps'de 230 Km/s görmek mümkün. Bunuda bilerek alın.

Navigator'da durum ne bilmiyorum...

Vergi konusu zaten 3 araçtada azmış durumda. Range Rover'ınki 4000cc altı olduğu için biraz daha az ama gene çokda az değil.

Alıntıları Göster
    Dostun Escalade ve Navigatör; ikiside benzini su gibi içen, yıllık vergileri indirimle bile 9000TL'yi aşan araçlar ama ilanda verdiğin Range Rover ise son derece performanslı olmasının yanında dizel motoruyla son derecede de ekonomik ve vergiside onlara nazaran çok daha uygun. Ama dersenki Range Rover'de 4.2 Supercharged ancak ozaman diğerlerine rakip olabilir. Escalade Hybrit derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabaci_58 -- 22 Ağustos 2009; 19:41:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RANGE ROVER VS PORCHE CAYENNE
    8 yıl önce açıldı
    RANGE ROVER EVOQUE
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabaci_58

Dostun Escalade ve Navigatör; ikiside benzini su gibi içen, yıllık vergileri indirimle bile 9000TL'yi aşan araçlar ama ilanda verdiğin Range Rover ise son derece performanslı olmasının yanında dizel motoruyla son derecede de ekonomik ve vergiside onlara nazaran çok daha uygun. Ama dersenki Range Rover'de 4.2 Supercharged ancak ozaman diğerlerine rakip olabilir. Escalade Hybrit derim.

Alıntıları Göster
    Navigatorrrrrrrrr

• quote:

Alıntıları Göster
    Oradaki Range Rover'da pek ekonomik değil...15-20 litre'mi ne tüketimi var onunda.

Ayrıca, 3.6 Tdv8'in gücü 272 Ps, Escalade'nin gücü 409 Ps. Escalade ciddi manada hızlı zaten Range'e göre.

Alternatif olarak Escalade Hybrid'de düşünebilir.

Fakat onda 6.2 Litre 409 Ps motor ve 6 ileri otomatik yok.

Hybrid'de 6.0 , 336 Ps ve 4 ileri otomatik var. 0-100 8.5 saniye civarlarındaydı sanırım, ancak tüketimi şehir içinde 12-13 litre diye biliyorum. Gerçi tüketim önemli değil demiş, boşuna yazıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 22 Ağustos 2009; 18:29:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

Oradaki Range Rover'da pek ekonomik değil...15-20 litre'mi ne tüketimi var onunda.

Ayrıca, 3.6 Tdv8'in gücü 272 Ps, Escalade'nin gücü 409 Ps. Escalade ciddi manada hızlı zaten Range'e göre.

Hybrid'de 6.0 , 336 Ps ve 4 ileri otomatik var. 0-100 8.5 saniye civarlarındaydı sanırım, ancak tüketimi şehir içinde 12-13 litre diye biliyorum. Gerçi tüketim önemli değil demiş, boşuna yazıyoruz...

Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.E

quote:

Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Metalik İnci Beyazı 6.2 ... Çevresel kaygılar varsa Hybrid 6.0 ... Diğerleriyle karşılaştırılamaz bile...

Navigator Dede arabası...

Range Rover Yersen arabası...

Escalade tüm ünlülerin tek geçişi....

• quote:

Orijinalden alıntı: LAST_DRIVER

Metalik İnci Beyazı 6.2 ... Çevresel kaygılar varsa Hybrid 6.0 ... Diğerleriyle karşılaştırılamaz bile...

Alıntıları Göster
    ben olsam infiniti fx 45 alırdım http://www.sahibinden.com/2009_infiniti_fx_35-56WQQaXQQ15713599WQQpXQQdisplayitem

• quote:

Alıntıları Göster
    para olacak da escalade hybrid den başka araba alacam.fırsat varken escalade seçeneğini geri tepme.

benim site sahibinde var.beyaz renk başka hiçbir arabaya bu kadar yakışmaz.beyazı da bi başka ama.
    gerçekten amerikan diyebileceğin bi araba.

• quote:

Alıntıları Göster
    Söylemeyi Unuttum. Cadillac Escalade SUV diil, MPV'dir...

• quote:

Söylemeyi Unuttum. Cadillac Escalade SUV diil, MPV'dir...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu arada normal Escalade ile Hybrit Escalade arasında tükrtim farkı ne kadardır?

• quote:

arkadaşlar bu arada normal Escalade ile Hybrit Escalade arasında tükrtim farkı ne kadardır?

Valla reklamlarda 1 galonla şehiriçinde 20 mil diyor.

Hemen çarpalım bölelim...

10 dolara 100 mil yapar...

1 dolara 17 kilometre desek...

Kilometrede 10 kuruşun altında yakar şehiriçinde...

Demek ki uzun yolda 0.04 Liraya düşer bu Hybrid 6.0 Cadillac Escalade
  • quote:

quote:

Valla reklamlarda 1 galonla şehiriçinde 20 mil diyor.

Hemen çarpalım bölelim...

10 dolara 100 mil yapar...

1 dolara 17 kilometre desek...

Kilometrede 10 kuruşun altında yakar şehiriçinde...

Demek ki uzun yolda 0.04 Liraya düşer bu Hybrid 6.0 Cadillac Escalade

Alıntıları Göster
    Sayın Last Driver; sanırım verdiğiniz değerler ABD için geçerli.

TR'ye gelirsek eğer;

1 galon= yakaşık 3.8 litre
    20 mil= yaklaşık 32 km

yani 100km=10 litre
    benzin= 3.28 TL/litre

yani 100 km = 32TL

32:100= 0,32 TL / km

şuan kullandığımız 3.1 Turbo Diesel Grand Cherokee'nin bile 40-50 kuruştan aşağı yakmadığını düşünürsek aslında gayet ekonomik bir araç ve tabi üstüne 6.000cc lik devasa motorun keyfi.

• quote:

vay be 6.0 lt motor ve 13 lt yakıt tüketimi..süpermiş ya..

• quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

vay be 6.0 lt motor ve 13 lt yakıt tüketimi..süpermiş ya..

Alıntıları Göster
    BN ce SEçenekler BEyaz AUDİ Q7 Yİ de ekleyim MÜthiş ARaç ABimde var yakıdı ^3.0 tdi multitronic şanzıman 320-430 şehir içi yakıdı var

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_darthy

BN ce SEçenekler BEyaz AUDİ Q7 Yİ de ekleyim MÜthiş ARaç ABimde var yakıdı ^3.0 tdi multitronic şanzıman 320-430 şehir içi yakıdı var

Alıntıları Göster
    escalade yanında Q7 nin lafı olmaz:D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.