Konu açılıyor, millet birbirini yiyor, sonra şu araba alındı deniyor ve unutulup gidiyor haa altınada 3-5 hayırlı olsun mesajı işte bizim paylaşım anlayışımız bu malesef.Araba alsam ve burada topic açsam bende foto yayınlamam ama en azında içinin falan videosunu çekebilir.Foto uğursuzluk getiriyo ayrıca aracın fotolar her yerde var zaten.
Ayrıca hangimizin yakını 300-500 binlik araba alırken ''yiğenim benim adıma forumda bi konu açta hangi aracı alacağıma karar vereyim'' der ki?
BmCpRo827;
Ben onu da söylemiyorum. Fotoğraf koysun bakalım diyorum. Bahsettiğin gibi bir durum söz konusu olsaydı, garajın fotoğrafını falan isterdim her gördüğüm yerde.
RqJnr;
Kimseye küfür etmişliğim yok mesela. Başkasının sahip olduğu bir şey için yırtınmam ya da garip davranışlar sergilemem. Aklımdan zorum yok. Mal da dahil, hiçbir şeye tapmam senin anlayacağın. Biri bu başlığa fotoğraf koymazsa küfür etmem mesela. 15 TL'lik bir bileti tahsil edememişse de yapacak bir şeyim yok keza.
Akhilleus;
Fotoğrafın uğursuzluk getireceği günümüzün batıl inançlarından biri. Yeni moda oldu zaten bunu başlıklara yazmak. İnsanların fikir edinmelerine engel olmaktan başka bir şey değil. Başına böyle bir olay geldiyse de geçmiş olsun lakin videoyla, fotoğrafla falan kurtulamaz kimse maksat önlem almaksa. Dikkat etmek gerek, başka da bir şey yapılamaz.
quote:
Orijinalden alıntı: RqJnr
Hayret; kimse eski mesajlarına bakıp da 15TL'lik bir bileti nereden tahsil edebileceğini sorduğunu görüp, "yalan söylüyor zengin yakını olamaz" dememiş. Genelden bu tepkiyi bekledim doğrusu.
Ya ne komedisiniz, arabanın fotoğraflarını görmeseniz de küfür ediyorsunuz "vay yalancı ...... "diye, görseniz de küfür ediyorsunuz "vay ......... nasıl arabaya biniyor" diye. Ne anladım ben bu işten?
Kime küfretmişik ? Biz sadece 7 araçlık garajın ve alınan aracın fotoğraflarını istiyoruz. Çok zor olmasa gerek ?
Amerikan iyidir bu sınıfta.Escalade
mck55 giremiyormuş yolladı;
Hayırlı olsun ama açıkçası bana pek inandırıcı gelmedi ..
Ne zaman burda bir konunuzu görsem En lüx araçlar 100.000 €'dan düşük fiyatı olmayan araçlar.
Bazı mesajlarınız ;
quote:
Orijinalden alıntı: mck55
Ama bir tanışım Audi A8,BMW 7.60 LONG ve bir sürü araç kullandı garajında 10 tane araba var, Mercedes S Class kullanmıyor,Mercedes ondan başkasına da yakışmaz şu an istese de kullanamaz çünkü içerde.Ülkücü babalardan ...
Kardeş ev samsun da garaj florida da zor olmuyormu ????
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
Akhilleus;
Fotoğrafın uğursuzluk getireceği günümüzün batıl inançlarından biri. Yeni moda oldu zaten bunu başlıklara yazmak. İnsanların fikir edinmelerine engel olmaktan başka bir şey değil. Başına böyle bir olay geldiyse de geçmiş olsun lakin videoyla, fotoğrafla falan kurtulamaz kimse maksat önlem almaksa. Dikkat etmek gerek, başka da bir şey yapılamaz.
Tabiki batıl inanç ama insan tedirgin oluyor yinede
quote:
Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~
Ne zaman burda bir konunuzu görsem En lüx araçlar 100.000 €'dan düşük fiyatı olmayan araçlar.
Bazı mesajlarınız ;
quote:
Ama bir tanışım Audi A8,BMW 7.60 LONG ve bir sürü araç kullandı garajında 10 tane araba var, Mercedes S Class kullanmıyor,Mercedes ondan başkasına da yakışmaz şu an istese de kullanamaz çünkü içerde.Ülkücü babalardan ...
Bizde Babamın Mercedes 300 SEL (S320 Görünüm)92 model Kia Sorento (2006) Ford Transit Connect (2003) Renault Broadway (1988) Vw Polo (Annemde)
Ağır Araçlar
Volvo FH12 Renault Premium 400(Satıldı) MAN TGA Scania 144L 530 V8 TOPLINE
şimdi de SCANİA 164L 480 V8 TOPLINE almayı düşünüyor biyerde varmıs kazalı Holland'a gönderip oradan yapılıp yeni bi şekilde getirtecek.
SAYGILAR....
Bana atmasyon gibi geliyor ama neyse birşey demiyeceğim. En azından burda yorum yapan kişilere bir cevabınız vardır herhalde.
Hayırlı olsun , yakınınız güle güle kazasız belasız binsin
Heh Maçkalı, süpersin... Ne zamandan beri ben de bu mesajı arıyordum.
Şimdi bu elemanın pederinde bir tane VOLVO FH12 var, bir tane RENAULT PREMİUM var, Bir tane MAN TGA var, bir tane de L kabin 530 V8 SCANIA var değil mi ? Bu araçların değeri yaklaşık 450-500.000 TL.
Şimdi bir de bu arkadaşın açtığı bir konuya değinmek istiyorum; Bu elemanın babası bir tane 2006 model, 65.000 TL değerinde bir BMC PRO 827 almış, ve eleman o konuda yazdığı mesaj ise şu içeriğe sahip;
quote:
Şu an bizim mağazanın önünde duruyor.Allah'ın izniyle güzel günler yakın.Eskiden çekilen sıkıntılardan kurtulma vakti.İnşaat Malzemeleri-Nakliyat-Müteahhitlikle kaybolan yıllar Allah'ın izniyle geri gelecek.Allah'ım helal kazanç nasip eylesin herkese...
Şimdi ben sorarım size. Üstteki araçlara sahip bir kişi, neden bir tane 65.000 lira değerinde kırkayak kamyon alınca bu üstteki mesajı yazar ? İlginç değil mi ?
Evet benim sorum gayet açık, buyrun.
Ve ben bu adamın yalancı olduğunu söylüyorum, rahatsız edici mesaj oluyor ve 3 uyarı puanı alıyorum. O 3 uyarı puanı veren yöneticiyi buraya davet edip, gerekli cevabı bekliyorum !
Ahahah sanırım ciddi koydum sandınız o fotoğrafı? Bravo sizden hiç bir şey kaçmıyor nasıl da yakaladınız açığı.
ahahahahahahahahahahha yerlerdeyim
hele şu yorum, allahım!:
quote:
Orijinalden alıntı: hakanturkmn Kardeş ev samsun da garaj florida da zor olmuyormu ????
garajın son hali
7 araçtan sonrası dışarda kalmış
Bence arkadaşın garajı böyledir
quote:
Orijinalden alıntı: BmCpRo827
quote:
Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~
Ne zaman burda bir konunuzu görsem En lüx araçlar 100.000 �'dan düşük fiyatı olmayan araçlar.
Bazı mesajlarınız ;
quote:
Bizde Babamın Mercedes 300 SEL (S320 Görünüm)92 model Kia Sorento (2006) Ford Transit Connect (2003) Renault Broadway (1988) Vw Polo (Annemde)
Ağır Araçlar
Volvo FH12 Renault Premium 400(Satıldı) MAN TGA Scania 144L 530 V8 TOPLINE
şimdi de SCANİA 164L 480 V8 TOPLINE almayı düşünüyor biyerde varmıs kazalı Holland'a gönderip oradan yapılıp yeni bi şekilde getirtecek.
SAYGILAR....
Bana atmasyon gibi geliyor ama neyse birşey demiyeceğim. En azından burda yorum yapan kişilere bir cevabınız vardır herhalde.
Hayırlı olsun , yakınınız güle güle kazasız belasız binsin
Heh Maçkalı, süpersin... Ne zamandan beri ben de bu mesajı arıyordum.
Şimdi bu elemanın pederinde bir tane VOLVO FH12 var, bir tane RENAULT PREMİUM var, Bir tane MAN TGA var, bir tane de L kabin 530 V8 SCANIA var değil mi ? Bu araçların değeri yaklaşık 450-500.000 TL.
Şimdi bir de bu arkadaşın açtığı bir konuya değinmek istiyorum; Bu elemanın babası bir tane 2006 model, 65.000 TL değerinde bir BMC PRO 827 almış, ve eleman o konuda yazdığı mesaj ise şu içeriğe sahip;
quote:
Şu an bizim mağazanın önünde duruyor.Allah'ın izniyle güzel günler yakın.Eskiden çekilen sıkıntılardan kurtulma vakti.İnşaat Malzemeleri-Nakliyat-Müteahhitlikle kaybolan yıllar Allah'ın izniyle geri gelecek.Allah'ım helal kazanç nasip eylesin herkese...
Şimdi ben sorarım size. Üstteki araçlara sahip bir kişi, neden bir tane 65.000 lira değerinde kırkayak kamyon alınca bu üstteki mesajı yazar ? İlginç değil mi ?
Evet benim sorum gayet açık, buyrun.
Ve ben bu adamın yalancı olduğunu söylüyorum, rahatsız edici mesaj oluyor ve 3 uyarı puanı alıyorum. O 3 uyarı puanı veren yöneticiyi buraya davet edip, gerekli cevabı bekliyorum !
şşşşşşşşşşşşttttt,orda dur! 65.000 Tl değerindeki dediğin kamyonlardan 4 tane BMC 2 tane AXOR(işi gereği)var.Hem sen bana yalancı diyemezsin , sen kimsin ki?Fotoğraf bekleyen arkadaşlar,şu an arabanın sahibi cezaevinde ve ailesi kullanıyor galiba haberim yok.Cezaevinden çıkma ihtimali de kalmadı,daha 2 gün önce 66 yıl ceza yedi.Ama oğlundan alabilirsem fotoğraflarını buraya koyacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: mck55 şşşşşşşşşşşşttttt,orda dur! 65.000 Tl değerindeki dediğin kamyonlardan 4 tane BMC 2 tane AXOR(işi gereği)var.Hem sen bana yalancı diyemezsin , sen kimsin ki?Fotoğraf bekleyen arkadaşlar,şu an arabanın sahibi cezaevinde ve ailesi kullanıyor galiba haberim yok.Cezaevinden çıkma ihtimali de kalmadı,daha 2 gün önce 66 yıl ceza yedi.Ama oğlundan alabilirsem fotoğraflarını buraya koyacağım.
Hayır duramam, fren boşaldı bir kere...
Sizde şimdi 6 tane kamyon var da, o PRO'yu alınca onun için mi bu kadar sevindin, onun için mi "Eski günlere geri dönüyoruz" dedin ?
Dümenlere bak, cezaevine girmiş !
Sizin kamyonların fotoğraflarını koy bakayım.
Konu dışına aday bir başlık oldu son mesajlarla birlikte.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme