Şimdi Ara

-18

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ehliyet almanıza ne kadar var benim 2 sene bide stajyer ehliyet yürürlüğe girerse 17 yaşında sınavlara girilebiliyormuş doğrumu

• alamıyacaksın
  • niye alamiyim
  • 2 senen var çünkü..
  • aylar kaldı ehliyet almama.büyük ihtimal şubat yada nisanda alacam
  • şimdiye kadar ehliyet bana çok uzaktı şimdide uzakta ne bilim ehliyyetsiz kullanmak çok sakat bide garibansanız yandınız en iyisi kuzu kuzu yaşımı beklim peki stajyerlikten haberi olan yokmu
  • 27 Aralık'ta olan sınava girmeyi düşünüyorum.
  • 2009 da geçerli olacakmış stajyerlik durumu. 2 sene boyunca stajyer olacaksın.kırmızı ışıkta geçtiginde hız sınırını aştıgında herşeye baştan başlıcaksın.tekrar sınavlara girip ehliyet almaya çalışacaksın.stajyerken yanında gerçek ehliyetli birisi olmadan şehir dışına çıkamıyorsun böyle yasaları vardı işte
  • bunları bende biliyom benim öğrenmek istediğim 17 yaşında sınavlara giriliyormuş onu merak ettim 17+2 oluyormuş
  • staj davası amma uzadı 2 sene önce dediler gittim aldım hala bişi yok ,boş boş duruyor cüzdanda ehliyet hiç bir işime yaramadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: baran0212

bunları bende biliyom benim öğrenmek istediğim 17 yaşında sınavlara giriliyormuş onu merak ettim 17+2 oluyormuş

o zaman sorunu düzgün sor.sen stajyerlikten haberi olan yok mu diyorsun.stajyerligi söyleyincede bunları bende biliyorum diyorsun
  • Bi dönem 17 yaşında olanlara kendi üzerine arabası olması durumunda ehliyet veriliyor diye sallamasyon vardı ama ne kadar doğrudur hiç araştırmadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: passat1905

quote:

Orjinalden alıntı: baran0212

bunları bende biliyom benim öğrenmek istediğim 17 yaşında sınavlara giriliyormuş onu merak ettim 17+2 oluyormuş

o zaman sorunu düzgün sor.sen stajyerlikten haberi olan yok mu diyorsun.stajyerligi söyleyincede bunları bende biliyorum diyorsun

sende ilk yazdıklarımı düzgün oku
  • Ben ehliyeti alalı 3 sene oluyor o zamanda stajer ehliyet konusu vardı , hala devam ediyor. Belki 10 sene

sonra çıkar.
  • 17 yaşını bitirenler , 18'den gün almaya başlayanlar A1 veya A2 yani motosiklet ehliyeti alabiliyor.
  • Konuya uygun bir başlıkla konu açınız. Konu kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.