merhaba arkadaşlar ehliyet almanıza ne kadar var benim 2 sene bide stajyer ehliyet yürürlüğe girerse 17 yaşında sınavlara girilebiliyormuş doğrumu
alamıyacaksın
niye alamiyim
2 senen var çünkü..
aylar kaldı ehliyet almama.büyük ihtimal şubat yada nisanda alacam
şimdiye kadar ehliyet bana çok uzaktı şimdide uzakta ne bilim ehliyyetsiz kullanmak çok sakat bide garibansanız yandınız en iyisi kuzu kuzu yaşımı beklim peki stajyerlikten haberi olan yokmu
27 Aralık'ta olan sınava girmeyi düşünüyorum.
2009 da geçerli olacakmış stajyerlik durumu. 2 sene boyunca stajyer olacaksın.kırmızı ışıkta geçtiginde hız sınırını aştıgında herşeye baştan başlıcaksın.tekrar sınavlara girip ehliyet almaya çalışacaksın.stajyerken yanında gerçek ehliyetli birisi olmadan şehir dışına çıkamıyorsun böyle yasaları vardı işte
bunları bende biliyom benim öğrenmek istediğim 17 yaşında sınavlara giriliyormuş onu merak ettim 17+2 oluyormuş
staj davası amma uzadı 2 sene önce dediler gittim aldım hala bişi yok ,boş boş duruyor cüzdanda ehliyet hiç bir işime yaramadı
quote:
Orjinalden alıntı: baran0212
bunları bende biliyom benim öğrenmek istediğim 17 yaşında sınavlara giriliyormuş onu merak ettim 17+2 oluyormuş
o zaman sorunu düzgün sor.sen stajyerlikten haberi olan yok mu diyorsun.stajyerligi söyleyincede bunları bende biliyorum diyorsun
Bi dönem 17 yaşında olanlara kendi üzerine arabası olması durumunda ehliyet veriliyor diye sallamasyon vardı ama ne kadar doğrudur hiç araştırmadım.
quote:
Orjinalden alıntı: passat1905
quote:
Orjinalden alıntı: baran0212
o zaman sorunu düzgün sor.sen stajyerlikten haberi olan yok mu diyorsun.stajyerligi söyleyincede bunları bende biliyorum diyorsun
sende ilk yazdıklarımı düzgün oku
Ben ehliyeti alalı 3 sene oluyor o zamanda stajer ehliyet konusu vardı , hala devam ediyor. Belki 10 sene
sonra çıkar.
17 yaşını bitirenler , 18'den gün almaya başlayanlar A1 veya A2 yani motosiklet ehliyeti alabiliyor.
Konuya uygun bir başlıkla konu açınız. Konu kilitlenmiştir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme