Şimdi Ara

Balığın sıyah eti boy uzatıyormuş ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
45.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az once tv de izledim Prof Dr İbrahim Saraçoğlu siyah balık etının boy uzattığını soyledi.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Balığın Siyah Etinin Boy Uzatma İddiası

Balığın siyah etinin boy uzatmaya yardımcı olduğu iddiası, bilimsel kanıtlarla desteklenmemektedir. Bu nedenle, balığın siyah etini tüketmenin boyunu uzatacağı yönündeki inanış yanlıştır.

Ton balığının siyah etinin boy uzatacağına dair internette yayılan bazı bilgiler, hatalı kaynaklara dayanmaktadır. Siyah et, ton balığının etinin daha yağlı bir bölgesidir ve besin değeri bakımından diğer kısımlardan farklılık göstermez.

Boy uzaması, esas olarak genetik faktörler ve beslenme tarafından belirlenir. Yeterli ve dengeli beslenmek, boyun sağlıklı bir şekilde uzamasına destek olurken, tek bir besin maddesinin boyu uzattığına dair bilimsel bir kanıt yoktur.

Eğer boyunu uzatmak istiyorsan, sağlıklı bir beslenme düzenine uymalı, düzenli egzersiz yapmalı ve yeterli uyku almalısın. Bu faktörler, boyunun genetik potansiyeline ulaşmasına katkıda bulunacaktır.

Ürün reklamlarında veya internette gördüğün balığın siyah eti boy uzatır mı sorusunun yanıtı hayırdır. Bu iddialar, bilimsel gerçeklere dayanmamaktadır. Boyunu uzatmak için sağlıklı bir yaşam tarzına odaklanman daha faydalı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Balığın siyah eti sadece size özel 999 deeeel 888 deeğil sadece ve sadece 19 liraya!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glitz

Balığın siyah eti sadece size özel 999 deeeel 888 deeğil sadece ve sadece 19 liraya!
    balık beyaz etli olur ben daha siyat etli görmedim en fazla somon oda kırmızı et.

siyah et neymiş

edit: forumda en çok balık yiyeyerk büyüyen kişi olduguma iddaya girerim boy 1.80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 20 Şubat 2014; 23:17:40 >
  • Sen balık yemedın mı hıc sırt tarafında koyu bır et
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

balık beyaz etli olur ben daha siyat etli görmedim en fazla somon oda kırmızı et.

siyah et neymiş

edit: forumda en çok balık yiyeyerk büyüyen kişi olduguma iddaya girerim boy 1.80

Alıntıları Göster
    Kahverengi kısımlarını diyordu büyük ihtimalle.O kısımlar kanlanmadan (iç kanama) dolayı öyle kahverengi oluyormuş.Bende çikolata niyetine löp löp yerim hep Canım çekti şimdi.İnanmıyorum ayrıca.Hep çikolata ve abur cubur yiyerek büyüdüm, ailemde uzun yok sayılır.1.80 boyum var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Kahverengi kısımlarını diyordu büyük ihtimalle.O kısımlar kanlanmadan (iç kanama) dolayı öyle kahverengi oluyormuş.Bende çikolata niyetine löp löp yerim hep Canım çekti şimdi.İnanmıyorum ayrıca.Hep çikolata ve abur cubur yiyerek büyüdüm, ailemde uzun yok sayılır.1.80 boyum var.
    palamutu yarın ve görün yiyin

boy uzatmaya yardımcı olur, uzatmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

palamutu yarın ve görün yiyin

boy uzatmaya yardımcı olur, uzatmaz

Alıntıları Göster
    boy uzaması için bol bol kola iç hormonların bozulsun boyun tavan yapar
  • Dogrudur kardesim tavsiye ederim dalga gecmiyorum
  • Haftanın 3 günü düzenli olarak yiyorum yaş 16 boy 1.94
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutkamun

Haftanın 3 günü düzenli olarak yiyorum yaş 16 boy 1.94

Gercekten mi ? Peki konserve olarak ton balıgı yada vb sekılde marketlerde bulabılırmıyım 1.70 boyundayım 18 yasındayım 19/10/1995 ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: $php

quote:

Gercekten mi ? Peki konserve olarak ton balıgı yada vb sekılde marketlerde bulabılırmıyım 1.70 boyundayım 18 yasındayım 19/10/1995 ????

Alıntıları Göster
    banada annem sürekli yedirir 12 yaşındayım 189 boyundayım

• quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

banada annem sürekli yedirir 12 yaşındayım 189 boyundayım

Alıntıları Göster
    11 yaşındayım 1,92 haftada 3-4 gün yerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1B1F7078E

11 yaşındayım 1,92 haftada 3-4 gün yerim

Alıntıları Göster
    haftada 6 gün yerim 13 yaşındayım boy:2,19
  • Haftada 12 gün yerim 1.96 yaşındayım, boyum 13.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

Haftada 12 gün yerim 1.96 yaşındayım, boyum 13.
    Ben renk körüyüm neresini yicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

Haftada 12 gün yerim 1.96 yaşındayım, boyum 13.
    yalan! kısaldım, yemeyin
    XD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taharet Musluğu -- 20 Şubat 2014; 18:50:18 >
  • Dalgamı gecıyonuz
  • quote:

Dalgamı gecıyonuz
    Annem tavaya koydu levreği yarım saate hazır yemek
  • quote:

Dalgamı gecıyonuz
    kafasını yiyin çok faydalı ben yedim herkese tavsiye ediyorum boyum 198.03 ama çok pişmiş olsun hamsi kafası olmasın küçük gelir orkinos kafası büyük gelir en güzeli levreğin kafası yemesi kolay sade gitmez limonla soslayın öyle yiyin ama gözünü çıkartın haftada 5 gün yiyorum pişman değilim yine olsa yine yerim.
  • quote:

quote:

Balık eti sevmem boy 1.90
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.