Şimdi Ara

18.000-19.000 TL arası araç tavsiyelerinizi bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

18.000-19.000 TL civarında araç tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiye kadar baktığım ağırlıklı araçlar Opel Astra 1.6 HB (2003-2005 model arası), Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Active ve Ford Focus (2003-2005 modellerde). Sizlerin de tavsiyesiyle daha iyi bir seçim yapabileceğimi düşünüyorum.

• skoda octavia
  • Octavia hoşuma gidiyor ama benim beğendiklerim hep 20.000 TL üzeri
  • 2005-2006 Cerato dizel de 18-19 a bulunabilir...
  • Kia Cerato ile ilgili deneyimleriniz varsa paylaşır mısınız? Bir ara ben de düşündüm ama şimdiye kadar hiç bir bilgim olmadı bu araçla ilgili
  • 2. nesil kia rio hb alabilirsin paraya dostum.çok zevkli bir kullanımı var ve yakıtta inanılmaz cimri.alternatiflerine mutlaka eklemeni tavsiye ederim.
  • Seat toledo temiz bulursan 2002-2004 civarı super araç hem donanımı fazla hem kaliteli.Türkiyede fazla bilinmediği için seat kullanılmıyor ama bence bakmalısın..
  • kia cerato veya era dizel al
  • 2006 Eylül de sıfır almıştık. Şu an 35 bin km ye geldi, en ufak bir sorun bile çıkmadı. Kronik sorunu olarak debriyaj merkezi ile ilgili bir sorunu vardır. Dizel motoru emsalleri içinde en sessizlerden biri. Tüketim olarak da İstanbul şehir içi en yoğun trafikte 7-8 lt/100 km ve şehir dışı benim 90-130 km arası değişen kullanımlarımda 4.5-5.5 arası değişiyor. İç mekanı yüksek tavan yapısı sayesinde oldukça geniş ve rahattır. Piyasadaki aynı segment araçlar içinde Corolla ve Cruze dışında ben aynı genişliği göremedim. 18-19 a Lx modelinin düşük km lisini, daha dolu olan comfort ve advance modellerinin biraz daha yüksek km li olanları bulunabilir. 2. elde biraz zayıftır ve ha deyince satılan bir araç değildir ama alıp keyifle gezilecek bir araçtır. Bu fiyatlara normalde B sınıfı Symbol, Albea, Accent Era gibi piyasası olan ve daha düşük km lerde araçlarda bulunabilir ama aynı komforu ve kullanım keyfini vermeyeceklerdir.

http://www.sahibinden.com/ogretmenden_satilik_52000km_de_cerato_fiyat_dustu_-95WQQaXQQ19837626WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/sahibinden_satilik-44WQQaXQQ19462267WQQpXQQdisplayitem

quote:

Orijinalden alıntı: 06DMR06
    Kia Cerato ile ilgili deneyimleriniz varsa paylaşır mısınız? Bir ara ben de düşündüm ama şimdiye kadar hiç bir bilgim olmadı bu araçla ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tergener -- 3 Ocak 2010; 15:27:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.