Şimdi Ara

18.000' 2004 model megane hb, alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
7.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    es7 kasanın heralde en fulü hatta heralde değil öle çünkü ben başka bu kadar dolu es7 görmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kubi lay

quote:

Orjinalden alıntı: Elbistan 46

Arkadaşlar bu aracı bende çok seviyordum taki bazı şeyler duyana kadar.Ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama megane 2'nin sanayiden çıkmadığını,çok fazla arıza çıkaran bir araç olduğunu falan söylediler.Gerçekten durum böylemi.18.000-24.000 Tl arasında bir araç alınacaksa megane mantıklı olmazmı ?

kim demişse doğru demiş

Bendende +152151651

• hocam uzun yol dion 1.4 megane dion aklım karıştı uzun yolda 1.6 aşağıya rahat kullanım olmaz insanı yorar
  • Hala karar veremedim.

http://www.sahibinden.com/31800_km_de_2005_model_1_4i_citroen_c4-51WQQaXQQ11484297WQQpXQQdisplayitem

Şİmdi de C4 bakıyorum. Bunu mu alsam ne yapsam...?
  • O araba o kadar para etmez 16 bin eder anca. 17-18 bine full meganeler satılıyor.
  • c4 elektronik sorunu fazladır bence yanaşma cıvıc hala en iyiler arasında söylediklerinden
  • fiyat güzel alınır bence bende varmı megane 2 sedan dynamic 30 .000 tl ye sattım 3 ay oldu güzel araba megane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-ay -- 6 Şubat 2009; 0:52:37 >
  • Belki kızanlar olacak ama Honda Civic'e kaydı isteğim. Ancak istediğim gibi bir civic bulamıyorum. 2004 civarı 20.000TL dolayı, siyah ya da lacivert (yine kızanlar olabilir :) ) bana yakın illerde (Denizlideyim.) civic arıyorum.
    Yukarıda Ispartadaki bir Civic'in linkini vermiştim. Yeniden veriyorum.
    http://www.hurriyetoto.com/oto/otomobil/detay.php?ilan_id=2217201

Aracın tümüyle boyalı olması ille de kaza-hasar anlamına mı gelir?
    Adam "bize geldiğinde boyalı idi, 5-6 kaportacıya gösterdim kazası yok dediler" diyor. Telefonla şase numarasını galericiden alıp buradaki servisten sordurmak gerek aslında..
    Bu model olup da düşük özelliklisini almak iyi değil aslında biliyorum. "atakangrbz" bey de çok haklı. Ancak bulamıyorum be arkadaş...

Herkese selamlar, teşekkürler...

• araba güzel dışardanda mükemmel görünüyor aslında bi kaportacıya göster arabda sorun yoksa bence çok iyi km düşük yha dediğim gibi kazası yoksa hiç kaçırma bence boyası olsun ondan bişe olmaz sattığında hiç boya yok desen bile anlamazlar

• quote:

bence honda cıvıc bu kasası heralde 2004 2005 boyalı ve en boş kasası bunu alıcağına bence 2002 es kasa bak hakeden çok mutlu olursun bizde şimdiki hondayı almadan önce bi hondaya bakmıştık ama araba önden arkadan heryerden vurukmuş yakın ustaya götürdük dediki sen 10 13 milyar verseydin al derdim ama sen buna bi ton para vercen bü yüzden yanaşma arabada baya iyi modifiyeliydi body kit jant herşey yakında video linkinin yolarım bence 2005 boş kasa alcağına 2002 dolu kasa al

quote:

araba güzel dışardanda mükemmel görünüyor aslında bi kaportacıya göster arabda sorun yoksa bence çok iyi km düşük yha dediğim gibi kazası yoksa hiç kaçırma bence boyası olsun ondan bişe olmaz sattığında hiç boya yok desen bile anlamazlar

Sayın atakangrbz; Şehir sıkıntısı olduğu için mi biraz fikir değiştirdiniz? Çok teşekkür ederim.

• megane hb atik olarak nasıldır. benim duyduğum kadarıyla o kadarda iyi değil hazır konu asılmışken bi soruyum dedim.
  • e biraz öle oldu sizin taraflarda ben pek bulamadım sahibinden.comda bide sen heralde arabaya bayağı bi sevmişsin bi hasarı yoksa bence iyibi seçenek
  • Bugün üşenmedim yukarıda bağlantısını verdiğim "civic"e bakmak için Isparta'ya gittim. Arabayı gösterdim. Kaportacı arkdaş şıp diye kazalı olduğunu bildi. Şase numarasından Denizlideki servise de sordurttum. Araba 2005 yılında "pert"ten çıkmış. Yuh ya! Ne insanlar var! Az kalsın kazığı yiyorduk. 350 km yol teptik pis herif yüzünden!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaok1 -- 16 Şubat 2009; 19:52:01 >
  • Megane kullanıyorum ve aracın iç aksamının her yerinden ses geliyor

çok sinir bozucu, arka koltuktan bile gıcırtı sesi geliyor ön konsol orkestra gibi zaten.
  • geçmiş olsun zatn dediğin detaylara bakman yeterdi hazır ıspartaya gitmişken bakınsardın bence
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.