Şimdi Ara

18.000' 2004 model megane hb, alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
7.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    18.000 TL civarı araç alacağım. Performansı normal, uzun yolda konforlu, şehir içinde atak, park sorunu yaratmayacak, çok yakmayan, servis, yedek parça vs. sorun çıkartmayacak bir araba arıyorum. Şehirlerarası da yol yaptığım için temiz, kilometresi düşük bir araç istiyorum.

Bir adet 2004 Model, 44000 Km'de, 1.6 Megan HB'yi almayı düşünüyorum. Araç ile deneme sürüşü yapmadım. Bir iki çizikten başka bir sorunu yok gibi duruyor. Bu aracı 18000'e verecekler.

Sizce deneme sürüşü, servis-geçmiş araştırması iyi çıkarsa bu fiyata bu araba iyi midir?

Yanıtlarınız, önerileriniz için şimdiden sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaok1 -- 25 Ocak 2009; 17:14:28 >

• donanım dynamique'se alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

donanım dynamique'se alın derim
    Renault Megane II HB Auth.

Araç Megane Iı Hb Autantic 1.6 Motor Abs, Klima, 6 Airbag Mevcuttur.

Elektrikli Cam
    Klima
    Radyo / Kaset
    Hidrolik Direksiyon
    Merkezi Kilit
    ABS
    Hava Yastiği (Sürücü)
    Hava Yastiği (Yolcu)
    Yan Hava Yastığı
    Metalik Boya
    Direksiyon Ayarı

Özellikleri bunlarmış, donanım dynamique mi ki? Galericinin sitesinden aldım bu bilgileri. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaok1

Renault Megane II HB Auth.

Araç Megane Iı Hb Autantic 1.6 Motor Abs, Klima, 6 Airbag Mevcuttur.

Elektrikli Cam
    Klima
    Radyo / Kaset
    Hidrolik Direksiyon
    Merkezi Kilit
    ABS
    Hava Yastiği (Sürücü)
    Hava Yastiği (Yolcu)
    Yan Hava Yastığı
    Metalik Boya
    Direksiyon Ayarı

Özellikleri bunlarmış, donanım dynamique mi ki? Galericinin sitesinden aldım bu bilgileri. Teşekkürler

Alıntıları Göster
    o dynamique deil ama bnce alınır fiyat olarak da iyi gibi duruo km de iyi ama 1-2 daha koyup full ünü alabilirsin temizse al derim

• quote:

Orijinalden alıntı: edmond66

o dynamique deil ama bnce alınır fiyat olarak da iyi gibi duruo km de iyi ama 1-2 daha koyup full ünü alabilirsin temizse al derim

Alıntıları Göster
    İyi de otantiğin donanımı neyimize yetmiyor ki anlamıyorum bu türk milletini.Ha eksiği var onlar ne?Arkda cam otomatiği,alaşım jant birde olsa olsa sisler yani.O fiyata iyi bir donanıma sahip.TAbi Dinamik olursa daha iyi olur ama ne kadar çok teferruat o kadar arıza....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

İyi de otantiğin donanımı neyimize yetmiyor ki anlamıyorum bu türk milletini.Ha eksiği var onlar ne?Arkda cam otomatiği,alaşım jant birde olsa olsa sisler yani.O fiyata iyi bir donanıma sahip.TAbi Dinamik olursa daha iyi olur ama ne kadar çok teferruat o kadar arıza....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cyrtocaramoorii

+111

• quote:

Orijinalden alıntı: SISU

quote:

Orjinalden alıntı: cyrtocaramoorii

+111

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu aracı bende çok seviyordum taki bazı şeyler duyana kadar.Ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama megane 2'nin sanayiden çıkmadığını,çok fazla arıza çıkaran bir araç olduğunu falan söylediler.Gerçekten durum böylemi.18.000-24.000 Tl arasında bir araç alınacaksa megane mantıklı olmazmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Elbistan 46

Arkadaşlar bu aracı bende çok seviyordum taki bazı şeyler duyana kadar.Ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama megane 2'nin sanayiden çıkmadığını,çok fazla arıza çıkaran bir araç olduğunu falan söylediler.Gerçekten durum böylemi.18.000-24.000 Tl arasında bir araç alınacaksa megane mantıklı olmazmı ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Elbistan 46

Vallahi bilemiyorum kimi sorunsuz diyor kimi çok sorunlu diyor,bizde Megane II düşünüyoruz ama güvenemiyorum bir türlü..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

quote:

Vallahi bilemiyorum kimi sorunsuz diyor kimi çok sorunlu diyor,bizde Megane II düşünüyoruz ama güvenemiyorum bir türlü..

Alıntıları Göster
    sanırım bu kasa bakıyorsunuz ben olsam Astra'yada bakmadan karar vermezdim tabıkı zevk sızın
    http://www.sahibinden.com/kelepir_2004_megan_ii_authentigue_hb-19WQQaXQQ12223783WQQpXQQdisplayitem

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-93911FC7B

sanırım bu kasa bakıyorsunuz ben olsam Astra'yada bakmadan karar vermezdim tabıkı zevk sızın
    http://www.sahibinden.com/kelepir_2004_megan_ii_authentigue_hb-19WQQaXQQ12223783WQQpXQQdisplayitem

Alıntıları Göster
    valla şu park sorunu ve yedek parça şartları olmasa honda cıvıc çok uygun
    http://www.sahibinden.com/62000_km_2005_model_1_4_megane_hb-01WQQaXQQ11353779WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/cok_temiz_-59WQQaXQQ11611545WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/2004_model_megane_ii_authentic_hb-02WQQaXQQ11930618WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/pisman_olmayacaksiniz-28WQQaXQQ11155260WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/arac_50_000_de_orjinal_14_dizel_xr_modeli-19WQQaXQQ12174126WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/kia_gul-al_dan_satilik-02WQQaXQQ11774593WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/fiyat_dustu!!!_2002_civic_vtec_es7_85_000_de-38WQQaXQQ11125796WQQpXQQdisplayitem
    valla hondanın yedek parçası biraz tuzlu aynı model benim bi yakınımda var ama uzunyoldada gittim hem az yakar hemde uzun yolda seni asla yormaz zaten vtec motor var atak bide japon arabası yağını suyunu benzinini koy gez yani sorunsuz fakat tek kusuru park sorunu megane göre bence daha zor ama meganeye göre ancak meganenin uzun yolda, sorun çıkarmaması tartışılır ve bence honda cıvıc bunların hepsinden daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

valla şu park sorunu ve yedek parça şartları olmasa honda cıvıc çok uygun
    http://www.sahibinden.com/62000_km_2005_model_1_4_megane_hb-01WQQaXQQ11353779WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/cok_temiz_-59WQQaXQQ11611545WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/2004_model_megane_ii_authentic_hb-02WQQaXQQ11930618WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/pisman_olmayacaksiniz-28WQQaXQQ11155260WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/arac_50_000_de_orjinal_14_dizel_xr_modeli-19WQQaXQQ12174126WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/kia_gul-al_dan_satilik-02WQQaXQQ11774593WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/fiyat_dustu!!!_2002_civic_vtec_es7_85_000_de-38WQQaXQQ11125796WQQpXQQdisplayitem
    valla hondanın yedek parçası biraz tuzlu aynı model benim bi yakınımda var ama uzunyoldada gittim hem az yakar hemde uzun yolda seni asla yormaz zaten vtec motor var atak bide japon arabası yağını suyunu benzinini koy gez yani sorunsuz fakat tek kusuru park sorunu megane göre bence daha zor ama meganeye göre ancak meganenin uzun yolda, sorun çıkarmaması tartışılır ve bence honda cıvıc bunların hepsinden daha iyi

Alıntıları Göster
    Fiyat yüksek.
    Ben 1.4 otantik 16500e kadar bulmuştum. dinamik ve 1.6 olursa 17-18 gibi alınabilir. Piyasa kötü boşyere fazla para vermeyin.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

kim demişse doğru demiş

• quote:

Orijinalden alıntı: kubi lay

quote:

kim demişse doğru demiş

Alıntıları Göster
    Fiyatlar ilanlarda 1-2 bin TL oynuyor. Kafam karıştı doğrusu. Honda civic de çok güzel araba.
    Megan HB'lerinn 1.6'sı 1.4'e göre daha çok tutuluyor diyorlar.
    Bir de şu var ki alacağım arabayı en az 3 sene bineceğim. 3 yıl sorun çıkarmayacak bir araba olmalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: karaok1

Fiyatlar ilanlarda 1-2 bin TL oynuyor. Kafam karıştı doğrusu. Honda civic de çok güzel araba.
    Megan HB'lerinn 1.6'sı 1.4'e göre daha çok tutuluyor diyorlar.
    Bir de şu var ki alacağım arabayı en az 3 sene bineceğim. 3 yıl sorun çıkarmayacak bir araba olmalı...

Alıntıları Göster
    Benim bildigim kadariyla Megane 2 ilk seri'de belli problem olabiliyor(2004 model). Direksiyon problemi bunlardan birisi.
    2. el piyasasi ucuzlamadan once de 18000 civarina 2004 model megane 2 hb bulunabiliyordu.
    Bence alacaksan ayni aracin 2006 ve ustu modellerine bak, internette 18000'den basliyor dizelleri de 19000'den.

• quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

Benim bildigim kadariyla Megane 2 ilk seri'de belli problem olabiliyor(2004 model). Direksiyon problemi bunlardan birisi.
    2. el piyasasi ucuzlamadan once de 18000 civarina 2004 model megane 2 hb bulunabiliyordu.
    Bence alacaksan ayni aracin 2006 ve ustu modellerine bak, internette 18000'den basliyor dizelleri de 19000'den.

Alıntıları Göster
    Bende aynı şeyleri duymuştum zaten araçlarda ilk çıkan ser,lerde muhtemel arızaların olma olasılığı daha yüksektir arızalar çıktıkça yeni serilerde bu arızaları düzeltiyolar.
    quote:

Orjinalden alıntı: -YağmurAdam-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 26 Ocak 2009; 9:19:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kubi lay

quote:

kim demişse doğru demiş

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kubi lay

quote:

kim demişse doğru demiş

Yakaladım seni

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kubi lay

quote:

kim demişse doğru demiş

Yakaladım seni

Alıntıları Göster
    Ben 2004 de Megane II sedan Dynamique almıştım ve geçen sene mayısda eşim için otomatik vitesli bir araç almak için satmıştım (satarken 40.000 km deydi). Benim kullanım sürem içindeki izlenimlerim şunlardı ..

2004 ve 2005 üretimi (ilk fazlarda ) kronik kaliperlerden ses gelme sorunu vardı , fren yapınca sanki fren balataları diske sürtünüyormuş gibi ses geliyor . Ben herhangibir güvenlik problemi oluşturmadığı ve fren performansını etkilemediği için kaliperleri değiştirtmemiştim (ki değişim ücreti 750YTL civarıydı) .
    Kronik olarak tüm benzinli Renaultlarda olduğu gibi bendede ateşleme bobinlerinden ikisi kullandığım süre içinde arızlandı ve değiştirdim (tanesi 75YTL) , muhtemelen kullanmaya devam etsem diğer kalan iki ateşleme bobinide gidiciydi .

Bu problemler dışında ben araçtan fazlasıyla memnundum , bana 4 yıl içinde iki ateşleme bobini bir klima motoru (toplam 200YTL) masraf dışında bir masraf çıkarmadı , bir depoyla şehirlerarasında 1100km yol yaptığım oldu , bunu dışında şehiriçi kullanımda 8-9 litre arası , şehirlerarası kullanımda 5,6-6 litre arası yakıt sarfiyatı vardı .

Ancak bende arakadaşlara katılıyorum , alacaksanız Dyn. paket olanı alın , ben şirketin Authen. paketli meganına bindim ve eksik donanım oldukça hissediliyor (yükeskliği ayarlanamayan sürücü koltuğu , sürücü kol dayamanın olmaması , manuel klimanın olması , otomotik yanan farlar, otomatik silecekler , atermik ön cam , otomatik kararan iç dikiz aynası gibi eksiklikler kullanım konforunu oldukça düşürüyor . Aslında konforu arttıran şeyler bunlar ..

• quote:

Orijinalden alıntı: intana

Ben 2004 de Megane II sedan Dynamique almıştım ve geçen sene mayısda eşim için otomatik vitesli bir araç almak için satmıştım (satarken 40.000 km deydi). Benim kullanım sürem içindeki izlenimlerim şunlardı ..

2004 ve 2005 üretimi (ilk fazlarda ) kronik kaliperlerden ses gelme sorunu vardı , fren yapınca sanki fren balataları diske sürtünüyormuş gibi ses geliyor . Ben herhangibir güvenlik problemi oluşturmadığı ve fren performansını etkilemediği için kaliperleri değiştirtmemiştim (ki değişim ücreti 750YTL civarıydı) .
    Kronik olarak tüm benzinli Renaultlarda olduğu gibi bendede ateşleme bobinlerinden ikisi kullandığım süre içinde arızlandı ve değiştirdim (tanesi 75YTL) , muhtemelen kullanmaya devam etsem diğer kalan iki ateşleme bobinide gidiciydi .

Bu problemler dışında ben araçtan fazlasıyla memnundum , bana 4 yıl içinde iki ateşleme bobini bir klima motoru (toplam 200YTL) masraf dışında bir masraf çıkarmadı , bir depoyla şehirlerarasında 1100km yol yaptığım oldu , bunu dışında şehiriçi kullanımda 8-9 litre arası , şehirlerarası kullanımda 5,6-6 litre arası yakıt sarfiyatı vardı .

Ancak bende arakadaşlara katılıyorum , alacaksanız Dyn. paket olanı alın , ben şirketin Authen. paketli meganına bindim ve eksik donanım oldukça hissediliyor (yükeskliği ayarlanamayan sürücü koltuğu , sürücü kol dayamanın olmaması , manuel klimanın olması , otomotik yanan farlar, otomatik silecekler , atermik ön cam , otomatik kararan iç dikiz aynası gibi eksiklikler kullanım konforunu oldukça düşürüyor . Aslında konforu arttıran şeyler bunlar ..

Alıntıları Göster
    honda cıvıc bence hepsinden daha iyi fanatiklik değil bu lütfen toyotanın hondanın sorunsuzluğunu herkez bilir özellikle hondanın yolladığım linkdeki kasası uzun yolda honda bi başka zaten insanı hiç yormuo

• quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

honda cıvıc bence hepsinden daha iyi fanatiklik değil bu lütfen toyotanın hondanın sorunsuzluğunu herkez bilir özellikle hondanın yolladığım linkdeki kasası uzun yolda honda bi başka zaten insanı hiç yormuo

Alıntıları Göster
    Tüm öneriler, görüşler için teşekkür ederim.
    Honda civic'i önerenlere hak veriyorum. Ancak arabaya ayrıdığım bütçe 18.000 TL. bu fiyata civic'lerin yüksek km'de olmasından dolayı tereddütteyim.

Megane'ın problemsiz olup olmayacağı da şans işi gibi duruyor...:(

• quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: -YağmurAdam-

2006 ve üstü modeller hemde dizel 18-19 dan başlıyor öylemi yoksa birde dinamikmi ?

almayı düşünen kişileri fazla umutlandırmayın abi 19 a 2006 model dizel megane 2 bulamazsınız

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.