hocam araba iyiymiş lakin km çok fazla değil mi ? sık kullanılanlara ekledim düşünebilirim teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: amadeus99
suzuki swift
+'ları yeni olur, kübik yapı sağolsun içi geniştir, performansı şaşırtıcıdır, tam otomatiktir, 7 hava yastığı dijital klima gibi donanımlara sahiptir. yüzü eskimez trafikte bir çok araçtan daha şık durur. sağlamlığı efsanedir
-'si küçük şehirde iseniz servis olup olmadığına bakın.
teşekkür ederim hocam swift lere bakıyorum, istanbul anadolu yakasında ikaamet etmekteyim servis yönünden sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: mukeya
O fiyatlara alınabilecek en sorunsuz otomatik araç bence Honda Civicler. Civiclerin otomatikleri az sorun çıkartan, uzun ömürlü ve ikinci el değeri yüksek araçlar. Temiz, düzgün bir civic HB size uzun süre arabalık yapar. Birkaç ay önce bir arkadaşım 98 model civic sedan otomatik aldı. Araç 190000 km'de. Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 17600 TL'ydı.
honda civic lere ısınamadım jazz bir nebze olabilir,2 hafta önce civic almaktan son anda vazgeçtim.araç ilanda bahsedilenlerle hiç alakası yoktu kısacası kazıklanmaktan son anda kurtuldum civic lerden soğumama neden oldu bu olay.Dediğiniz gibi otomatik de şanzımanda en iyisi kime sorarsam sorayım Honda diyorlar.
hocam araba iyiymiş lakin km çok fazla değil mi ? sık kullanılanlara ekledim düşünebilirim teşekkür ederim.
Bu yaştaki arabalara çok değil, 150 bin diyen yalan söyler kuvvetle muhtemel. Arabadan anlayan adamın son bakacağı yerlerden biridir km sayacı. Aracın diğer fotoğraflarını yüklerim isterseniz aldıktan sonra kız gibi yaptı amcam arabayı detaylı inceme yapıp foruma koyacağım. İlana ilaveten sıfır tüp tankı takıldı 1 ay önce fren balataları abs sistemi ve suluğu arka bagaj döşemeleri orijinal parçaları ile değişti.Düşünürseniz mesaj atmanız yeterli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme