Bildirim
18.000 TL otomatik araç tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
18bine alınabilecek otomatikler kısıtlı ve masraf çıkarabilir şart değilse manuel tercih edin Punto yada Clio HB olabilir -
Ne tarz bir arac bakiyorsunuz? Jip falan mi? 2 litre ve uzeri motorlu mu? Hangi sinif? B, C, D? Model yili en fazla kac olsun? Hangi ulke yapimi olsun? -
quote:
Orijinalden alıntı: Armitron
Arkadaşlar başlıkta dediğim gibi 18.000 TL'ye kadar otomatik vites araba bakıyorum,1 aydır internet üzerinden inceleme yapmaktayım ama hangi marka veya hangi model almam gerektiğine karar verebilmiş değilim,sizlerinde tavsiyelerine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim,iyi forumlar.
vw polo alabilirsin tam otomatik vites üstelik, 2000 ve 2002 arasında olanların iç ve dış tasarımları gayet iyi..
206 da alabilirsin ama şahsen PSA grubuna bulaşma derim... -
hatcback bakıyorum daha çok alman arabalarına bakmaya başladım ama bütçem iyi bir alman arabası almaya yetmiyor,fiat veya clio ları tavsiye edermisiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Alaskalı Suikastçiquote:
Arkadaşlar başlıkta dediğim gibi 18.000 TL'ye kadar otomatik vites araba bakıyorum,1 aydır internet üzerinden inceleme yapmaktayım ama hangi marka veya hangi model almam gerektiğine karar verebilmiş değilim,sizlerinde tavsiyelerine ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim,iyi forumlar.
vw polo alabilirsin tam otomatik vites üstelik, 2000 ve 2002 arasında olanların iç ve dış tasarımları gayet iyi..
206 da alabilirsin ama şahsen PSA grubuna bulaşma derim...
-
quote:
Orijinalden alıntı: colibaly
Ne tarz bir arac bakiyorsunuz? Jip falan mi? 2 litre ve uzeri motorlu mu? Hangi sinif? B, C, D? Model yili en fazla kac olsun? Hangi ulke yapimi olsun?
hb bakıyorum hocam motor 1.6 ve üstü olursa iyi olur malum otomatik vites de 1.6 nın aşağısına pek güvenemiyorum.model olarak da en az 2000 model bakıyorum. -
Hocam Colt ve Jazz bak...quote:
hatcback bakıyorum daha çok alman arabalarına bakmaya başladım ama bütçem iyi bir alman arabası almaya yetmiyor,fiat veya clio ları tavsiye edermisiniz.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: greencher
Hocam Colt ve Jazz bak...
teşekkür ederim hocam araştırmaya başlıyayım. -
Focus 1 hatchback otomatik.quote:
Orijinalden alıntı: Armitronquote:
teşekkür ederim hocam araştırmaya başlıyayım.
Alıntıları Göster
2000 model üzerileri o fiyata var -
colt ile jazz ların fiyatlar uçmuş fiat palio,albea veya renault clio hb ler nasıldır acaba.quote:
teşekkür ederim hocam araştırmaya başlıyayım.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: PetrovaFire
Focus 1 hatchback otomatik.
2000 model üzerileri o fiyata var
hocam ford lara bakıyorum ama km ler çok fazla gibi geldi bana,bir problem olabilirmi otomatik şanzımanında. -
golf buldum ama pert kaydı var yazıyor ne dersiniz arkadaşlar güzel sorunsuz bir araca benziyor ama satarken elimden çıkaramam gibime geliyor.quote:
hocam ford lara bakıyorum ama km ler çok fazla gibi geldi bana,bir problem olabilirmi otomatik şanzımanında.
Alıntıları Göster
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2000-model-acil-comfortline-102389582/detay
-
quote:
quote:
hocam ford lara bakıyorum ama km ler çok fazla gibi geldi bana,bir problem olabilirmi otomatik şanzımanında.
Otomatik şanzımanı tam otomatik olduğu için pek sorun çıkartmaz
Kmler hep öyle. Eğer yağ yakma gibi bir sorunları falan yoksa alınır bence. Almadan önce baktırırsnız zaten -
quote:
quote:
quote:
Kmler hep öyle. Eğer yağ yakma gibi bir sorunları falan yoksa alınır bence. Almadan önce baktırırsnız zaten
teşekkür ederim hocam tavsiyelerinizi dikkate alacağım.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Kmler hep öyle. Eğer yağ yakma gibi bir sorunları falan yoksa alınır bence. Almadan önce baktırırsnız zaten
Rica ederim hocam
-
2001 dijital klimalı 1.6 comfortline otm. golf denk gelebilir . fiyatı bir ufak esnetme imkanınız da olursa iyi bir seçenek .quote:
Orijinalden alıntı: PetrovaFirequote:
quote:
quote:
quote:
Rica ederim hocam
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: KNNİ
2001 dijital klimalı 1.6 comfortline otm. golf denk gelebilir . fiyatı bir ufak esnetme imkanınız da olursa iyi bir seçenek .
golf ile polo lara bakıyorum hocam ufak pazarlıklar la iyi bişeyler düşürmeye çalışırım.internette de araştırma yapıyorum otomatik şanzımanda honda veya alman arabalarını tavsiye edenler çoğunlukta bakalım hayırlısı. Teşekkür ederim. -
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-4a-fe-1.6-motor-luna-full-abs-airbag-16-valf-efi-atiker-lpg-104851609/detay/quote:
Orijinalden alıntı: KNNİ
2001 dijital klimalı 1.6 comfortline otm. golf denk gelebilir . fiyatı bir ufak esnetme imkanınız da olursa iyi bir seçenek .
golf ile polo lara bakıyorum hocam ufak pazarlıklar la iyi bişeyler düşürmeye çalışırım.internette de araştırma yapıyorum otomatik şanzımanda honda veya alman arabalarını tavsiye edenler çoğunlukta bakalım hayırlısı. Teşekkür ederim.
Alıntıları Göster
Araç amcamın aracı tavsiye ederim ama otomatik tavsiye etmem gençlik varken 3 pedallı kullanmak gerek
-
O fiyatlara alınabilecek en sorunsuz otomatik araç bence Honda Civicler. Civiclerin otomatikleri az sorun çıkartan, uzun ömürlü ve ikinci el değeri yüksek araçlar. Temiz, düzgün bir civic HB size uzun süre arabalık yapar. Birkaç ay önce bir arkadaşım 98 model civic sedan otomatik aldı. Araç 190000 km'de. Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 17600 TL'ydı.quote:
Orijinalden alıntı: wampaa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-4a-fe-1.6-motor-luna-full-abs-airbag-16-valf-efi-atiker-lpg-104851609/detay/
Araç amcamın aracı tavsiye ederim ama otomatik tavsiye etmem gençlik varken 3 pedallı kullanmak gerek
Alıntıları Göster
-
suzuki swiftquote:
Orijinalden alıntı: mukeya
O fiyatlara alınabilecek en sorunsuz otomatik araç bence Honda Civicler. Civiclerin otomatikleri az sorun çıkartan, uzun ömürlü ve ikinci el değeri yüksek araçlar. Temiz, düzgün bir civic HB size uzun süre arabalık yapar. Birkaç ay önce bir arkadaşım 98 model civic sedan otomatik aldı. Araç 190000 km'de. Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 17600 TL'ydı.
Alıntıları Göster
+'ları yeni olur, kübik yapı sağolsun içi geniştir, performansı şaşırtıcıdır, tam otomatiktir, 7 hava yastığı dijital klima gibi donanımlara sahiptir. yüzü eskimez trafikte bir çok araçtan daha şık durur. sağlamlığı efsanedir
-'si küçük şehirde iseniz servis olup olmadığına bakın.
Benzer içerikler
- evde bakım maaşı araba alınca kesilir mi
- zayıf akünün zararları
- tdi tsi farkı
- toyota auris 1.4 d-4d otomatik şanzıman
- megane 3 lastik ebatları
- kia 2024
- amperino resimleri
- renault clio evolution fiyat listesi
- en iyi suv 2024
- mercedes eqe suv
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X