Şimdi Ara

18.000 TLye kadar otomatik araba öneriniz (SİLİNEBİLİR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Orijinalden alıntı: M@rvellous

Merakımdan soruyorum sadece, neden?

* Yüzü eskidi.
    * Şehir içi 10 litreden aşağı yakmaz 100 km'de.
    * Donanım olarak boş denebilir , CD çalar bile yok o fiyata alacağı donanımda.

Gerçekten vw polo o kadar yakıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtguardian

Gerçekten vw polo o kadar yakıyormu?

10 litreden aşağı yakmıyor derken şakacıktan yazmadım onu buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slithreen

quote:

Orijinalden alıntı: Maniac_Turk

Ek olarak proton gen 2 de düşünebilirsiniz

arkadaşım neden sen hep bu fiyatlarda herkese proton öneriyosun proton alsınlarda elinde kalsın dimi adamların

Kesinlikle böyle bir amacım yoktur. Ben sadece herkes gibi Colt ... evet colt demektense arkadaşıma daha farklı tavsiyelerde bulunup ufkunu açıyorum.

Bu fiyat aralığındaki konularda bunu açmam ise benim açımdan bir çok otomobilden daha iyi olmasındandır " Gen 2" nin. Kaliteli değil fakat clio benzinliden iyidir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Slithreen

quote:

Ek olarak proton gen 2 de düşünebilirsiniz

arkadaşım neden sen hep bu fiyatlarda herkese proton öneriyosun proton alsınlarda elinde kalsın dimi adamların

Kesinlikle böyle bir amacım yoktur. Ben sadece herkes gibi Colt ... evet colt demektense arkadaşıma daha farklı tavsiyelerde bulunup ufkunu açıyorum.

Bu fiyat aralığındaki konularda bunu açmam ise benim açımdan bir çok otomobilden daha iyi olmasındandır " Gen 2" nin. Kaliteli değil fakat clio benzinliden iyidir

denizkubi die bi şahıs vardı adam 100 milyarlik bütçeye bile utanmasa renault öneriyodu
    renault resmen maaşa bağlamış gibi

• arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler..
    Aklımdaki arabalar Colt ve Fiestaydı en son.
    Şimdi bide Nissan Micra eklendi..
    2006 ve üstü olurmu bilmem ama bu aralar gözüm bu arabalara takılıyor yolda
    Düşünceleriniz nedir micra için? Yeni kasasının çıkması fiyatları etkiler mi sizce?
  • Kuzenin yazın sonuna doğru(sanırım 2005 modeldi) benzinli tam otomatik yaris aldı.Geçen ay bende kullandım gayet güzel bir araç.Vallaha heveslemedim desem yalan olur.Otomatiği hiç kaydırmıyor ve geçişleri süper.Araç 100.000 km de olmasına rağmen yeni gibiydi.

O paraya colt ta güzel bir seçenek olabilir ama sana şunu diyeyim.Bir kalos kullanıcısı olarak gidipte aveoya 18 bin vermem.
  • OTOMATİK ARAÇTA JAPON'DAN ŞAŞMAMAKTA FAYDA VAR. YARİS VEYA COLT. FORD ZİNHAR...
  • mitsubishi lancer veya colt
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.