Şimdi Ara

18.01.2016 Kredi Kartı dolandırıcılığı ve sonuç (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
82
Favori
123.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam geçmiş olsun ve lütfen gelişmelerden bizi haberdar edin.
  • Jorgmoller kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.
  • victorist kullanıcısına yanıt
    Lütfen Bankanızı belirtip ve daha sonra sonuçtan bizi bilgilendirirseniz memnun oluruz konu olarak.
  • chessmania kullanıcısına yanıt
    Bu YKB MH'lerine asla prim vermeyin, oradakilerin varlığı sadece cevap vermek.

Öncelikle hemen bir YKB şubesine gidip kimliğinizi gösterip hesabınızın dökümanını alın.

Vermek zorundalar, "Savcılığa vermek üzere" deyip ıslak imzalı dökümanları alın.

Daha sonra aldığınız dökümanda alışveriş yapılan yerin ünvanı var ise google'dan bakıp orada var ise hemen orayı arayın ve durumu anlatın.

Büyük ihtimalle işe yarayacaktır. Yabancı site ise gene derdinizi anlatın, ing. zayıf ise Google çeviri iş görebilir.

Sonuçtan lütfen haberimiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 18 Ekim 2016; 23:11:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabit Fikir

Bir gelişme var mı kardeşim?

Henüz beklemedeyiz. Kartin yeniden gönderilmesini sagladilar. Adamlarin derdi sorunu çözmeden once müşteriye daha fazla harcama yaptirmak icin yeni kart yollamak.

Benzer sorun gecen ay teb bonus kartimda oldu. Bu gun harcamaların bir bölümü iade edilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • greenflash kullanıcısına yanıt
    Tamamının iade edileceğine şüphem yok.

Lütfen o zaman da bilgilendilerin ki insanlar morallensin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabit Fikir

Hocam Sanal Kartınızda bakiye bırakmamanız gerekirdi, şöyle derseniz anlaşılır:

"Sanal kartıma para yükleyip tam alışveriş yapacak iken başkası kullandı" ; O zaman iki ihtimal kalıyor işte:

1- İnternet sitesi, 2-Bankanız.

Bu bilgileri de verirseniz daha faydalı olur.

sanal kartımda 100 tl limit bırakıp sonra unutmuşum.50 lira ttnet ödemesi yapmişlar.dilekce verdim bir hafta sonra para iadesi yapıldı.sanal kartı n11 ve hepsiburda kullanmıştım

• arkadaşlar garanti Bonus kullanıyorum...

İnternetten Alışveriş - KAPALI

Telefon ve Posta ile Alışveriş- KAPALI

Cep şubeden ikisinide sürekli kapalı tutuyorum.Bu durumda yurtdışı siteden alışveriş ve mail order ile bilgim dışında alışveriş gibi bir duruma maruz kalabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rene54 -- 19 Ekim 2016; 14:17:26 >
  • Sabit Fikir kullanıcısına yanıt
    Şubeden faks gönderdim hocam bugün
    MH evet umurlarinda değil adamların. Harcama vodafone ivr istanbul diye geçiyor vodafone musteri hizmetlerini aradım mail atin durumu anlatan dediler gönderdim bakalım nolcak

• Ayın 15 inde maximum kartımdan 15.47 TL bilmem ne otel,sonra 1400 ve 1500 TL karşılığı Birleşik Arap Emirliklerinden Groupon.ae diye bir site üzerinden çekim yapıldı.Hemen kartı iptal ettirdim.İtiraz formunu faxladım Bekliyorum.
    Bu konuyu okuyunca dehşete düştüm.Nasıl bu kadar ulaşılabiliyor bilgilerimize?Bankalar niye bi çözüm üretmiyor?İade gerçekleşince maximumu kapatacağım.

• Az önce kartimdan 5-6 tane işlem yapılmış bilgim yok arayıp kartı kapattırdım. Yarın şubeye gidip harcama itirazinda bulunacağım. İşlem yapilan yerler Vodafon, turktelekekom, kamil koç vs.
    Edit:kart ykb adios kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @sL@N -- 19 Ekim 2016; 23:24:13 >
  • encard sanırım bu konuda en tırt olanı adamlar hiç bir işlemde yapmıyor
  • Çok geçmiş olsun konuya gecikmiş olsam da yazmadan geçemedim. Ayrıca yıllar önce YKBankasın dan kurtularak çok doğru bir karar vermiş olduğuma seviniyorum. Benzer durumların yaşanmaması dileğiyle
  • BENİMDE SANAL KARTI ELE GEÇİRMİŞLER..BİR AKŞAM OTURURKEN CEP TELEFONUMA HALKBANK TAN MESAJ GELDİ..700 TL LİK ALIŞVERİŞ SİZE AİT DEĞİLSE VS VS ARAYIN DİYE..ULAN BİR BAKTIM HEMEN ARDINDAN 1 DOLARLIK DAHA ALIŞVERİŞ YAPMIŞLAR..HEMEN MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM KARTI İPTAL ETTİM..SONRA MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN ALIŞVERİŞİN MORHİPODAN YAPILDIGINI ÖĞRENDİM.. HALKBANKLA İŞİ BİTİRDİM VE SONRA HEMEN MORHİPOYU ARADIM..DEDİM KARDEŞİM BÖYLE BÖYLE KART NUMARASINIDA VERDİM..SAĞOLSUNLAR ERTESİ GÜN PARAMI İADE ETTİLER KARTA..BU OLAY SONRASI GERİYE DÖNÜK HESAP ÖZETLERİMİ TARADIM VE 3 TAKSİTLİ BİR İŞLEM GÖRDÜM..MEĞERSEM BU ADİLER 3 AY ÖNCE KARTI ELE GEÇİRMİŞ..LİMİT BOŞALDIKÇA KARTTAN ÇEKİM YAPIYORLARMIŞ..BÜYÜK OLAN KISMI MORHİPODAN KURTARDIKTAN SONRA GERİYE KALAN 85 LİRA VE 1 DOLAR İÇİN BANKAYA GİDİP DİLEKÇE VERDİM..1 AYA YAKLAŞTI HALA SES YOK..BENİM EDİNDİĞİM BİLGİLERE GÖRE İNTERNET ÜZERİNDEN KREDİ KARTI SATILIYORMUŞ BU ŞEKİLDE..MESELA 800 LİRALIK KARTI 500 LİRAYA SATIYORLARMIŞ..BİZİM İNSANIMIZDA KARAKTERSİZ..SEN NEDEN GİDİP NETTEN ÇALINTI KART ALIRSIN BE ADAM..ŞİMDİ BANKA BUNU TESPİT ETSE DAVA AÇSA BAŞI BELADAN KURTULMAZ..UZUN LAFIN KISASI HER AY EKSTRE KONTROLÜNÜZÜ DİKKATLİ YAPIN..BİRDE MUHAKKAK SANAL KART KULLANIN VE 3-5 KEZ KULLANDIKTAN SONRA İPTAL EDİP YENİ KART TANIMLAYIN..BEN HEM HALKBANK HEMDE İŞ BANKASININ SANAL KARTINI KULLANIYORUM..BENCE EN KRAL SANAL KART İŞİNİ İŞ BANKASI YÜRÜTÜYOR..SANAL KARTA 1-2 VS SAAT LİMİT AKTARIYORUM KEYFİME BAKIYORUM..HALKBANK SANAL KART KONUSUNDA BİRAZ İŞ BANKASINI ÖRNEK ALMALI..

• quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

Bu sabah saat 05 te yakın arkadaşımın denizbank bonus kartından yabancı sitelerden 6 işlemde toplamda 1000 usd yani 3 bin tl çekim yapılmış arkadaşımda bankaya harcama itiraz dilekçesi faxladı sonucu bekleyecek artık, alışveriş yaptığı yerler ise migros sanal market ve turk telekom online işlemlerden faturasını ödemiş demek ki bu iki sitenin birinde de güvenlik açığı mevcut.

NOT:Arkadaşlar bu aralar çok kişinin kartında limitler boşaltıldı ve bu dolandırıcılık girişimleri her geçen gün dahada artıyor sorun yaşamamak için lütfen kartlarınızı internet, telefon ve mail order harcamalarına kapatın, alışveriş yapacağınız zaman ya sanal kartla alışveriş yaparsınız ya da kartınızı internet bankacılığından, internet harcamalarına açar hemen alışveriş yaparsınız sonra yine kartınızı bu tür işlemlere kapatırsınız.

Güvenlik açığından çok kullandığınız cep telefonu veya bilgisayarda yazdıklarınızı kaydedip hackerlara gönderen virüsler (truva atı,keylogger vs)olabilir..bu nedenle işlem yaptığınız bilgisayarlara dikkat edin..

• kanarya_avcisi kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız bencede pclerde arka planda calısan zararlı programlar sayesınde kart bılgılerı calınıyor.

• 1 ay önce paraf kartımdan yurtdışı 70 euro çekildi.
    hemen kapattım kartı itiraz dilekçesi faksladım.
    hala sonuç yok ekstreme yansıdı.
    mh den bilgi almaya çalıştığımda anne kızlık soyadı eksik bankaya gelin dedi
    köyde çalışan memurum en yakın banka 120km. işten izin alamıyorum.
    ne yapacağımı bilemiyorum.Allah belasını versin!

haram zıkkım olsun!

para çeken yer forever21
    sitesi var alışveriş sitesi amerika menşeili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 20 Ekim 2016; 1:09:02 >
  • beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    İnternetten alisverisi sanal kartla yapin..halkbank sanal karta tanimladiginiz limiti borc odendikce yeniliyor..buda kartiniz calinirsa buyuk sorun..adamlar benim halkbank sanal karti ele gecirmis..limitin yukselmesini beklemisler resmen..kartin borcu odenince limit 750 liraya cikmis..hemen aninda limiti somurduler..Allah tan morhipodan cekmislerde iptal ettirebildim.size tavsiyem alisverisi yapin sonrasinda sanal karti iptal edin..bu sekilde korunmak mumkun yoksa kredi kartinizi ele gecirirlerse limitte yuksekse ugrasir durursunuz.birde guvenmediginiz telefon veya bilgisayarlardan islem yapmayin.ben is yerindeki pc den acil bir islem yaptim bundan sonra karti ele gecirmisler..cok dikkatli olmamiz lazim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem sanal kart kullanıp, üstüne 3d mecburiyeti olan site kullanmak, bir de paypal(maalesef kapandı) ya da bkmexpress kullanmak gayet sağlıklı olur diye düşünüyorum

Bu arada telefona 3d secure gönderip onay almadan nasıl para çekilmesine izin veriyor banka anlayamadım söz konusu olayda.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.