Şimdi Ara

18-2012 FORMULA 1 ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
7.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harika bir yarıştı
  • 2010 da da yine bir Renault pilotu Petrov yüzünden şampiyonluğu kaybetmişti bu yarışta...Bütün sezon iki yarışın birinde yarış dışı kalan Petrov son yarışta pistte kalacağı tuttu...Şimdi hatırlamıyorum ama 15 ten fazla tur boyunca arkasında tuttmuştu Alonsoyu...Bu sezonda yine Renaulttan çekiyor ne çekiyorsa...

http://www.formula1.com/results/season/2010/841/
  • Kimi'nin kazanmasına sevindim.

Bu Button ile Perez'i de gördükçe bi sonraki sezon nası geçicek bizim için diye de çok fena umutsuzluğa kapılıyorum.. Ah ahh..
    Hamilton kaçtın kurtardın kendini yeminle..
  • Yaa bırakın abicim şu Vettel'in şansını balını.
    Sürdü yani bugün kısa ve öz yarışın en iyisiydi ne ota b.ka bahane buluyorsunuz ki..
    Alonso Kimi'yi geçseydi büyük avantaj sağlayacaktı ama olmadı gelecek yarışlar için şansı az.
  • Lotus'la ilk zaferi Kimi'nin. Daha nice zaferlere Iceman!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vettel'e 3. şampiyonluk hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Kimi'nin kazanmasına sevindim.

Bu Button ile Perez'i de gördükçe bi sonraki sezon nası geçicek bizim için diye de çok fena umutsuzluğa kapılıyorum.. Ah ahh..

Ciddi olamassınMerso yine emekledi bugün
  • Ahahaha vettel kimi nin omzuna vurduktan sonra kimi ters ters bakti. Normal degil bu finliler

• Alonso'yu dışlıyoruz beyler
  • Beyler Alonso dinlenme odasında yine Vettel'i görünce kızgınlıktan kafaya soğuk suyu boca etti

Kimi, adeta çöldeki bir vaha gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Kimi'nin kazanmasına sevindim.

Ciddi olamassınMerso yine emekledi bugün

Ya en azından Şampiyon yarışı içerisinde olmayacak ilk sezonunda. Kafası rahat yarışır kendini toparlar işte.
    Sonra da kendi iddaasında olduğu gibi aracı geliştirmeyi başarırsa ondan sonraki sezona yeni motorlarla birlikte Mercedes takım olarka avantajlı olucak deniyor. O avantajı kullanarak yarışır şampiyonluk için. He yine şampiyon olur, olamaz onu zaman göstericek ama McLaren'deki gibi kafayı yemeden en azından yarışma imkanı bulucak ve de çok daha fazla para kazanıp, dünya çapında marka olma yolunda ilericek sponsorluk anlaşmaları sayesinde..

• Kimi simdi uzuluyordur gul suyu verdikleri yarisi kazandim diye sampanya olaydi iyiydi diyordur icinden

• Mauauauauh direk icti la ama yuzu kamasti hemen ulan kimi alemsin ya

• Abi yok böyle bi ego ya..
    Alonso ile Vettel aynı anda içmeye başladılar şampanyayı. Alonso orda bile yarıştı adeta Vettel'le ve Vettel ile kim daha çok içecek tek nefeste yarışına girdiler.
    Pis pis baktı Alonso içerken ama ordan galibiyetle ayrıldı en azından.
  • Alonso podyumda bile takımı ateşliyor. Utan Massa utan..
  • Ferrari gitsin kumda oynasın bugün RBR'nin de Mclaren'in de Reno'nun da gerisindeydiler güya şampiyonluk için savaşıyorlar..
  • Mükemmel bir yarıştı bu yarış Vettel'in pilotluğuna laf atanlara gelsin. Kimi'nin kazanmasına sevindim.

Bu arada Grosjean kadar sinir bozucu bir pilot görmedim.
  • O değil de gelecek sezon Mclaren taraftarlarını sinir krizleri bekliyor.Perez bugün yine amatör moddaydı,Button malum zaten kendi halinde
  • Yarasın mis gibi bir şişe gül suyu Kimi'ye :)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.