Şimdi Ara

18-2012 FORMULA 1 ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
7.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vettel kazanırsa şaşırmam 10 tur yetecek mi bakalım
  • Ah Vettel ah.. Başka bişey demiyorum ben.
    Değil sezonun, değil kariyerinin, hayatının özeti resmen bu yarış Vettel'in tam anlamıyla hayatının özeti..
  • Schumi nerede la bu kadar bela varken hicbiri bulmadi adami hayretlerdeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raikkonen çok kızmış...
  • Boşuna dememişer adın cıkıcagına canın cıksın diye.Beyler yapmayın etmeyin bu kazada %90 suçlu olan Perez pistin dışından içeri dönüyor sanki kimse yokmuş gibi.Gro napsın önüne kırıyor herifin.
  • Weberde bugün üçüncü tokuşmasında (idman tv izlediğim anlaşılıyor galiba) SC yi buldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Grosjean bu sezon Alonsoyu olası bir 15 puandan etti...Şimdi yine çelme takıyor...

O gronun zaten Nasıl bir mallık bu arkadaş Lotusun yerinde olsam bugün rai kazanamassa sözleşme mözleşme imzalamam

• quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Schumi nerede la bu kadar bela varken hicbiri bulmadi adami hayretlerdeyim

Şom agzimi *****

• 12 - 13 yıldır kesintisiz, tek yarış bile kaçırmadan F1 izlerim ama HAYATIMDA BU VETTEL KADAR ŞANSLI YARIŞ ÇIKARAN BİRİNİ GÖRMEDİM!

Adam bir problem yaşadı ve son sıradan kalktı; formasyon turunda 1 tane araç kalkamadı, start'ta kaza oldu, ilk turda 2 araç çarpıştı birinin lastiği patladı öbürünün ön kanadı kırıldı, 2 tane araç çarpıştı (Rosberg - Karthikeyan), Hamilton yarış dışı kaldı. Şimdi bir kaza daha oldu.

Hangi kutsal gecede doğurdu la anan seni?
  • RAI vermez burdan 1.liği hemen koydu farkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Ah Vettel ah.. Başka bişey demiyorum ben.
    Değil sezonun, değil kariyerinin, hayatının özeti resmen bu yarış Vettel'in tam anlamıyla hayatının özeti..

Aynen, başkası olsa o SC arkasındaki hareketinden sonra bariyerlere yapşırdı...Ama Vettel bu...
  • quote:

valla ben de hayretlerdeyim
  • quote:

Evet İlginç Yalnız yine Taktik özürlüsü takımının kurbanı oldu SC sonrası şekillenen gridden sonra pite aldılar yazık oldu alacağı 5-6 puana.
  • Abartmayin vettel kopek gibi suruyor. Bal sans falan bir yere kadar. Mekanik spor bu sayisal loto degil!!! Adam 2 kez en arkadan herkesi sollayarak geldi. Sc falan giriyor alonso button falan hepsi ayni yerde sayikliyorlar. Sc bir tek vettel e mi yariyor?? O zaman digerleri sus esyasi

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Evet İlginç Yalnız yine Taktik özürlüsü takımının kurbanı oldu SC sonrası şekillenen gridden sonra pite aldılar yazık oldu alacağı 5-6 puana.

Hocam arka lastik patlamis o yuzden pite aldilar o yuzden som agzima dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Raikkonen çok kızmış...

Kızmasında napsın. Buz adam bile kızıyorsa durumun vahametini sen düşün. Ben olsam demediğimi bırakmazdım. Allah Raikkonen'e şans ve zafer etsin, amin!

• Alonso aslında Button'la arayı fazla açması iyi olur en azından Button DRS açarsa Vettel geçemez onu
  • quote:

Abartmayin vettel kopek gibi suruyor. Bal sans falan bir yere kadar. Mekanik spor bu sayisal loto degil!!! Adam 2 kez en arkadan herkesi sollayarak geldi. Sc falan giriyor alonso button falan hepsi ayni yerde sayikliyorlar. Sc bir tek vettel e mi yariyor?? O zaman digerleri sus esyasi

Ne alakası var?...Vettel pite giriyor, liderle fark 22 saniyeye çıkıyor...Pat SC içerde...Fark şimdi 5 saniye ve en yakın rakibinin dibinde hemen...
  • ALO FASTEST LAP
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

RAI vermez burdan 1.liği hemen koydu farkı

Aynen hocam bu yarışı ya alacaz ya alacaz
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.