Şimdi Ara

18-2012 FORMULA 1 ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
7.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

quote:

Massa sen kocaman bir sığırsın dostum

Avantaj Massa'da. Gel geç mi diyecek?

Ne alaka? Ben kerbin üstünden geçerken kendi kendine spin atmasına dedim

Haa tamam. Orada Webber girdi yandan ona çarpmamak için hamle yaptı spin attı sonra.

Vettel yarışı kazanacak!

• Button kazanır
    sert lastikle uçuşa gecfi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vettel 2. sırada
  • Vettel hakkında oldukça olumlu ve görüşümün pozitif yönde değiştiği uzuun bi yorum yazmıştım ama göndermeye çalıştım ve forum hata verdi.
    Mesajı da göstermiyor tekrar, sildi hepsini en baştan yazmam lazım. Yok arkadaş forum bile kabul etmiyor benim bu fikrimi.
    Değiştiremicem ben Vettel'e karşı olan görüşümü sanırım bu Allah'tan bi mesajdı bana.
  • Button aracın hakkını verirse sertleri en iyi kullanan araç Mclaren. Yarısı kazanabilir

• beyler rai nerde

• quote:

Button aracın hakkını verirse sertleri en iyi kullanan araç Mclaren. Yarısı kazanabilir

Aman hocam aman sonunda şeytanın bacağını kıracağız button nereden çıktı Bu arada şu vettelden o kadar nefret ediyorumki adama bak ya utanmasa yarışı kazanacak
  • benim içim button'ın alonso'yu geçebileceği düşüncesini kaldırmıyo izleyemicem yarışı
  • Neyse Vettel'in lastikler şimdiden koyverdi gibi. Raikkonen 0.7 sn daha hızlıymış son lap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Again

beyler rai nerde

tabii ki liderlik koltuğunda
  • Bu yarış Vettelin şampiyon olacağını bas bas bağırıyor...Pittten başlıyor ve önündekiler sapır sapır dökülüp yarış dışı kalıyor, spinatıyor vs...Bunun başka açıklaması yok...Vettel şampiyon olacak...
  • Haydi Kimi be adamım, dayan be koçum

Vettel veledi de ne yaptı etti pite gire çıka, vura vura sonunculaktan 2.liğe geldi vay.

• Vettel'in lastikleri bence dayanmaz kesinlikle performanslı şekilde o kadar uzun..
    Bu sefer sürekli zorladı aracı Vettel geçişler yapmak için. Lastikler de daha zorlandı haliyle.. Hindistandaki gibi olmaz heralde.
    Üstelik yarış ilerledikçe pist sıcaklığı gittikçe düşüyor ve bu Vettel'in sonlara doğru baya bi zorlanmasına neden olabilir..
    Ahh ahh şanslı çocuk Vettel'in bi kere tutmasa şansı şurda..

EDIT : Derken Vettel pitte. Riske girmedi Red Bull.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 4 Kasım 2012; 16:15:19 >
  • Vettel pit yaptı. Cok doğru zamanlama

• Sonunda geldi pite ama hem yeni yumuşak lastikler hem de önü açık
  • Webber yarış dışı Grosjan yarış dışı. Bi güvenlik aracı daha girer şimdi Vettel de yarışı kazanır..
  • ortalık garıştı :D
  • Eveeeeet SC de girdi...Herşey Vettele çalışıyor...
  • Beyler Grosjean yine iş başında, bende nerde kaldı diyordum

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.