Şimdi Ara

~~~18+ / 30- Diablo III Oyuncuları Kulübü~~~ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
716
Cevap
6
Favori
25.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 1 saat önce aradım siparişimin adresini değiştirmek için ( istanbuldaki arkadasıma kargolatıp keyi alıcam ins geceye yetisebilirim ) ürünler paketleniyor dediler. ama gönderimi 14 olucak
  • Gece için hazırım bende 15 Mart ta almıştım battle.net ten
  • şu oyun gelsin gece kutusuyla uyucam.yeter artık ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

şu oyun gelsin gece kutusuyla uyucam.yeter artık ya

sırf kutusu için araldan aldım zaten umarım pişman olmam ve aksama yetisebilirim
  • beyler ufaktan takımda kurmak lazım artık....

ben kendi konfigürasyonlarımı yazayım akşam işten sonra 8 civarı oyunda olabilirim...eğer kendime overcloak yaparsam 2 ye kadar dayanırım.cts sabahlarım... wizard ile başlıyorum oyuna...diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
  • quote:

beyler ufaktan takımda kurmak lazım artık....

ben kendi konfigürasyonlarımı yazayım akşam işten sonra 8 civarı oyunda olabilirim...eğer kendime overcloak yaparsam 2 ye kadar dayanırım.cts sabahlarım... wizard ile başlıyorum oyuna...diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Senin aynının Dh ile olan versiyonuyum bende :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: xelforia

quote:

beyler ufaktan takımda kurmak lazım artık....

Senin aynının Dh ile olan versiyonuyum bende :D

2 kişi olduk o zaman

• wizard 19-01
    bencede herkes yavaştan tahmini sınıf ve online olma saatini belirtmeye başlasa iyi olur
    serdar ve ezio oynama saatlerimiz tutuyor 3. kişi olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockelnes

wizard 19-01
    bencede herkes yavaştan tahmini sınıf ve online olma saatini belirtmeye başlasa iyi olur
    serdar ve ezio oynama saatlerimiz tutuyor 3. kişi olabilirim

bana uyar kardeş.bu arada kerem diyebilirsin 4lü olursak bi toplantı yaparız akşama

• Millet TS'deyiz, gelin muhabbete
  • ts yi iş yerine kurdurcanız hea
  • yapalım akşama,iki gün önce ts de bi ön buluşma yapmıştık bu akşamda yapabiliriz müsait olanlar gelsin toplu bi muhabbet yaparız
  • kardeşler server password istiyor ne diyecez???
  • quote:

kardeşler server password istiyor ne diyecez???

1453
  • tamamdır.şimdi servera dahil mi oldum??? sesi de açık unutmuşum konuşma sesleri geldi yarıldım
  • quote:

tamamdır.şimdi servera dahil mi oldum??? sesi de açık unutmuşum konuşma sesleri geldi yarıldım

Evet hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bögüalp -- 11 Mayıs 2012; 16:58:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

quote:

tamamdır.şimdi servera dahil mi oldum??? sesi de açık unutmuşum konuşma sesleri geldi yarıldım

Evet hocam

tamamdır şimdi iş yerinde sakata gelmeyelim.akşama kulaklık mikrofon testi yaparız artık kim online olursa

• 16-20 arası pek online olmayabilirim ama diğer tüm saatler on olurum,özellikle 21.00 - 05.00 arası

Demon Hunter Ftw
  • bu grupta kimse yakın dövüşçü değil galiba alayımız uzaktan uzaktan çalışacaz

Edit: akşama halı saha maçı çıktı.online olamayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarıKırmızı -- 11 Mayıs 2012; 17:11:02 >
  • Beyler bu ts hakkında birşey sorcam. Teamspeak'e bağlıyken arkada müzik açabilirim, bir konuşma geldiğinde müziğin kesilip sadece konuşmanın gelmesini istiyorum böyle bir ayar var mı acaba? Yoksa her türlü üst üste mi biniyor sesler?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.