Bildirim
***18-55 Lensler İle Çekilmiş Fotoğraflar *** (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet ama hiç dikkat etmeden çektiğim bir foto oğlum (18 aylık) rahat bırakmadı ayağıda tam çıkmamış yemek ister gibi bir hali vardı koşa koşa geldi yanıma sağ alt köşedeki demir parmaklık kaçmasınlar dışarı diye daha dikkatli çekmek lazım tabi -
-
büyükada gezisinden kareler. hepsi Pentax 18-55 AL II ile çekildi. :)
Büyükada (Prinkipo) by senerhayat, on Flickr
-
-
-
-
Renkler ve keskinlikçok iyi olmuş.Tebrikler -
18-55 i olmayan ne yapacak:) Kınıyorum sizi ırkçılık bu yaptığınız :) -
@ayhan_eee
teşekkür ederim hocam . Konya'da ender rastlanan rüzgarsız ve harika güneşli bir gündü . -
Merhaba,
Acemi bir fotoğrafçı olarak aranıza yeni katıldım. Makinem yeni geldi haftasonu 18-55 ile çektiğim fotoları ekleyeceğim. Bu konuyu bu kadar güzelleştiren ve feyz almamı sağlayan, ayrıca güzel tavsiyeler veren herkese teşekkürler. Sayenizde daha da hevesliyim şu an -
quote:
Orijinalden alıntı: BLoWeR
18-55 i olmayan ne yapacak:) Kınıyorum sizi ırkçılık bu yaptığınız :)
-
-
Bunlar da benden. Daha çok yeniyim bu konuda, o yüzden fikirlerinizi olabildiğince eleştirel olarak paylaşmanızı rica ediyorum...
-
ben neden böyle fotoğraflar çekemiyorum ya:(( makinayı aldıgımdan bu yana 900 küsür foto çekmişim içlerinden birini bile buraya koymaya deger bulamıyorumsüperisiniz arkadaşlar -
@ALPeeR-
hocam sanki titreme olmuş son karelerde , ya da netlik iyi değil gibi geldi bana .
@lebovvski
hocam 900 kare hiçbir şey bol bol fotograf bakın , buraya arada yükleme yapın , gördüğümüz eksikleri fazlaları söyleyelim . Böyle böyle ilerler gider
D40 | 18-55 AF-S VR
Salı günü canon 18-55'im de elimde olacak . nikon 18-55 ile birleştirip makro deneyeceğim . Bir de ters bağlama aparatı aldım o da salı günü gecelek . bakalım nasıl şeyler çıkacak ortaya
-
quote:
Orijinalden alıntı: CavaLieR-G
@ALPeeR-
hocam sanki titreme olmuş son karelerde , ya da netlik iyi değil gibi geldi bana .
Tercih ettiğim odak noktası çiçeğin iç kısmıydı o yüzden çiçek üzerindeki detaylar net çıkmadı, seçtiğim netleme noktası hatalı bir tercihti aslında. Halbuki çiçek üzerindeki detaylara odaklansam ve o kısmı netlesem böyle bir sorun oluşmazdı sanırım. Sorun ön plana çıkarmam gereken detay yerleri konusundaki tecrübesizliğimden kaynaklandı anladığım kadarıyla. Belki biraz da titretmişimdir. Bir sonraki fotograflarımda daha dikkatli olacağım
Hocam yorumun için teşekkür ederim.
-
-
IMG_3300 by canrdemiR, on Flickr
Bu çocuk anneler gününe özel bir konuşma yapıp engelleri aştı :)
IMG_31343232 by canrdemiR, on Flickr
-
quote:
Orijinalden alıntı: ALPeeR-
quote:
Orijinalden alıntı: CavaLieR-G
@ALPeeR-
Tercih ettiğim odak noktası çiçeğin iç kısmıydı o yüzden çiçek üzerindeki detaylar net çıkmadı, seçtiğim netleme noktası hatalı bir tercihti aslında. Halbuki çiçek üzerindeki detaylara odaklansam ve o kısmı netlesem böyle bir sorun oluşmazdı sanırım. Sorun ön plana çıkarmam gereken detay yerleri konusundaki tecrübesizliğimden kaynaklandı anladığım kadarıyla. Belki biraz da titretmişimdir. Bir sonraki fotograflarımda daha dikkatli olacağım
Hocam yorumun için teşekkür ederim.
Ben teşekkür ederim hocam
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X