Bildirim
***18-55 Lensler İle Çekilmiş Fotoğraflar *** (18. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: vahocan
o çok problem olmuyor.İyi odaklama ile olur.Ayrıca bunlarda f11 -
Pentax K20D -
Çok hoş bir kare elinize sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim hocam, beğenmenize sevindim. -
-
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: serkanky
Nikon D5100 18-55 VR
Cok hosuma gitti =)) bendede 5100 var, makinayi çözdüm sayılır artık ama bir türlü şu resmini çekmek istediğim objeyi karenin neresine yerleştirceğimi bulamadım =) bunun için sanırım bir kaç belli kural varmış, estetik gözükmesi için, altın oran falan gibi.
Bisikletin duruşu cok guzel gorunuyor, eminin aynı saniyede aynı kamera ve ayarlarla orda olsam ,bukadar guzel olmazdı o fotograf =), altın oran dışında başka ne tür kurallar var ?
-
Bugunden 2 kare.Fazla fotoğraf çekemedim vaktim olmadı.Aceleden çıkanlar.
IMG_1623 by AyhanKorkmaz, on Flickr
IMG_1626 by AyhanKorkmaz, on Flickr
600D+18-55is2+30mm MF Uzatma tüpü.bu arada 2.fotoda arka plan gökyüzüdür sadece
-
-
fotoğraf üzerinden renk değişimi çalıntı duruyor biraz ama çok güzel -
-
Selam arkadaşlar.bende aranıza katılmayı düşünüyorum..550d almayı düşünüyorum.18-55 lensi var..acemiyimdir fotoğraf çekme işinde ama kendimi geliştirebilirim.18-55 lens yeterli olurmu sizce?Çekilen fotoğraflar çok hosuma gitti aslında ama ben böyle çekebilirmiyim ? hiç sanmıyorum -
@Nikola Tesla 1. 3. ve 4. fotograflarınız cok hosuma gitti. ilk yüklediginiz fotograflara da kıyasla iyilesme oldugunu acizane belirtmek istedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hk@n
Selam arkadaşlar.bende aranıza katılmayı düşünüyorum..550d almayı düşünüyorum.18-55 lensi var..acemiyimdir fotoğraf çekme işinde ama kendimi geliştirebilirim.18-55 lens yeterli olurmu sizce?Çekilen fotoğraflar çok hosuma gitti aslında ama ben böyle çekebilirmiyim ? hiç sanmıyorum
-
-
quote:
quote:
Selam arkadaşlar.bende aranıza katılmayı düşünüyorum..550d almayı düşünüyorum.18-55 lensi var..acemiyimdir fotoğraf çekme işinde ama kendimi geliştirebilirim.18-55 lens yeterli olurmu sizce?Çekilen fotoğraflar çok hosuma gitti aslında ama ben böyle çekebilirmiyim ? hiç sanmıyorum
Başlangıç için yeterli olrmur merak etmeyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X