Şimdi Ara

18 ADET PARFÜM PUANLAMAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PARFÜM ADI (KOKU GÜZELLİĞİ) (KALICILIK) (FARK EDİLEBİLİRLİK)
    LE MALE (6.75) (7.5) (7,5)
    HUGO BOSS BOTTLED (7) (7) (7)
    PACP RABANNE INVICTUS (6.5) (6) (6)
    ROCHAS MAN (6) (7.5) (7)
    BURBERRY CLASSIC (7) (6.5) (6.5)
    HERMES TERRE D’HERMES (7) (7.5) (7.5)
    ARMANİ CODE (7) (7) (7)
    ONE MILLION (7) (7) (7)
    DIESEL ONLY THE BRAVE (6.5) (7.5) (7.5)
    BVLGARI AQVA (7) (6.5) (6.5)
    212 SEXY MEN (7.5) (7) (6.5)
    P. RABANNE BLACK XS (7) (7) (7)
    ISSEY MIYAKE L’EAU D’ISSEY (7) (7) (6.5)
    DIOR HOMME INTENSE (7) (7) (7)
    CREED AVENTUS (7.5) (6.5) (7)
    ARMANİ AQUA Dİ GIO (6.5) (6.5) (7)
    TOM FORD TOBACCO VANİLLE (7) (7.5) (8)
    YVES SAİNT LAUREN LA NUIT D’LHOMME (6.75) (7) (7)

Edit: Costume National yorumum eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan YÜCEL -- 20 Temmuz 2018; 19:1:56 >

• başka tecrübesi olanlar da bizimle paylaşsın :D
  • kışlık

vanilyalı tatlı kokular:

212 sexy men, rochas Man, le male, Armani code

rochas Man ağır sayılacak bir koku o nedenle çok önermiyorum.

tercihim 212 sexy men>Armani code> le male>rochas Man.

Tom Ford tobacco vanille de tütün ve vanilya ağırlıklı eşit olarak kendini hissettiriyor. zaman zaman vişne kokusu bile algılanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tercihim aqua

• Armani aqua mı Bvlgari aqua mı

• Armani aqua di Gio hafif baharatlı yazlık kokudur

Bvlgari ise çiceksi yazlık kokudur

Bvlgari 1 adım önde

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaan YÜCEL

Armani aqua mı Bvlgari aqua mı

Bvlgari aqua

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 bin TL 11 parfüm
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • parfüm işinden pek anlamam ama bleu de chanel kızların dikkatini baya çekiyor diyebilirim. halbuki kokusu çok hafif bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.r.r.

parfüm işinden pek anlamam ama bleu de chanel kızların dikkatini baya çekiyor diyebilirim. halbuki kokusu çok hafif bana göre.

Aynen blue de Chanel i denemiştim çok hafif bir koku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan YÜCEL -- 18 Şubat 2018; 9:32:10 >
  • Rochas man ve Diesel only the brave in kalıcılığı ve fark edilebilirliği iyi fakat koku olarak benim başımı ağrıttılar benim hoşuma gitmeyen parfümler.

• Kusura bakmayın ama saçma olmuş.. Tamam koku konusu kişisel bunu geçiyorum.

Fakat Aventus'un fark edilirliğinin 7 olduğu yerde DHI en az 10 olur. Hele hele Terre'nin DHI'dan daha fark edilir olduğunu iddia etmek büyük saçmalık. Yine aynı şekilde komple odayı dolduran Tobacco Vanille..

Bu değerlendirmeyi orjinal parfümler üzerinden yaptığınıza emin misiniz ? Çünkü kalıcılık ve fark edilirlik oylamalarınız baştan sona hata içeriyor. Sonuçta bu koku güzelliği gibi kişisel bir durum değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Kusura bakmayın ama saçma olmuş.. Tamam koku konusu kişisel bunu geçiyorum.

Fakat Aventus'un fark edilirliğinin 7 olduğu yerde DHI en az 10 olur. Hele hele Terre'nin DHI'dan daha fark edilir olduğunu iddia etmek büyük saçmalık. Yine aynı şekilde komple odayı dolduran Tobacco Vanille..

Bu değerlendirmeyi orjinal parfümler üzerinden yaptığınıza emin misiniz ? Çünkü kalıcılık ve fark edilirlik oylamalarınız baştan sona hata içeriyor. Sonuçta bu koku güzelliği gibi kişisel bir durum değil.

bencede sacma olmus,

hele nish parfum Tom forda diger fakir parfumlerin bile altinda puan vermek ne yaa
    tom fordun oldugu yerde digerleri parfum degil hamam suyu
  • quote:

Doğru tobacco vanille in farkedilirliği diğerlerine göre daha yüksek onda. puanlama hatası yapmisim. Birde DHI ilk sıkıldığında odayı kaplıyor fakat sonradan tene yakın oluyor bende. Terre nin kokusu dhi ye göre daha keskin.

• quote:

Orijinalden alıntı: RichardB

quote:

bencede sacma olmus,

hele nish parfum Tom forda diger fakir parfumlerin bile altinda puan vermek ne yaa
    tom fordun oldugu yerde digerleri parfum degil hamam suyu

Kardeşim Tom Ford tam olarak niş değil. Farkedilirliği yüksek ama arkadaşlar kokusunu çok beğenmedi biraz ağır buldular

• tom ford tobacco vanille bana ağır geldi, verdiğim kişi aşırı beğendi.
  • Hocalar yaz için ne önerirsiniz?
  • aklima ilk gelen armaf tres nuit (creed git kopyasi) ama kolay bulunsun fiyat da guzel olsun derseniz nikos sculpture veya ck one

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LE MALE 7 -yeni hali hiç kalıcı değil, nefis bir vanilya kokusu, bulursanız cuba paris bunun 1/10 fiyatı
    HUGO BOSS BOTTLED 4 -sentetik ötesi, market kokusu kalitesinde bence ama çok satıyor!
    PACP RABANNE INVICTUS 5 -bir sürü şey karışık, çok sahtesi var
    ROCHAS MAN 5 -koku güzel kalıcılık kötü, kahve gibi kokuyor daha çok capichino, gourmand dedikleri kokulardan yani yemek gibi tatlı gibi kokuyor
    BURBERRY CLASSIC 5 -kalıcı değil koku güzel, parfüm aşkı gibi başlangıç olarak güzel sonra bi numara olmadığını farkediyorsun
    HERMES TERRE D’HERMES 8 -pahalı kokuyor kaliteli, her modda gider kurşun kalem ucu gibi kokuyor edt ve edp arasında koku farkı var, denemek lazım ucuz da sayılmaz
    ARMANİ CODE 6 -eskidi gibi belki ben çok duydum çevrede
    ONE MILLION 8 -çok kullanan var ona takılmazsanız nefis bi koku, bi köşede her zaman durur evde
    DIESEL ONLY THE BRAVE 4 -ergen
    BVLGARI AQVA 5 -ergen v2 (summer edition)
    212 SEXY MEN 6 -güzel ama yayılım az
    P. RABANNE BLACK XS 6 -sulandıra sulandıra değişik bişi oldu güzel sanki çilek kokusu gibi
    ISSEY MIYAKE L’EAU D’ISSEY 7 -bu baya değişik bi koku esmerelere değil de daha çok beyaz ten kokusu gibi ama öldürdüler hiç kalıcı değil eskiden süperdi seveni bol özellikler 35+ üstü nostalji diye alıyor
    DIOR HOMME INTENSE 8- makyaj çantası gibi kokuyor kaliteli boru değil dior, ben sevmiyorum öle her ortama sıkılmıyor işveya akşam yemeklik
    CREED AVENTUS 10- bu koku hakkında yıl yıl batch batch yazılar yazabilirim, çok iyi bir koku ama pahalıdır yani kız beğensin kafası için pahalı ama takım elbiseli güzel bi yerde çalışıyorsanız akarsınız
    ARMANİ AQUA Dİ GIO 7 -en fazla satan koku bu herhalde bunun yerine perry ellise red bulursanız bundan daha kalıcı ve biraz daha baharatlı daha farkedilir fiyatı dab unun1/5 kdr falan
    TOM FORD TOBACCO VANİLLE 7 - bana ağır geliyor seveni çok var pahalı bir koku, tom ford kaliteli kokular yapıyor
    YVES SAİNT LAUREN LA NUIT D’LHOMME 9 -bildiğin su ama cennet gibi kokuyor, başkasının duyması zor ihtimalsık sık sıkarım derseniz süper fiyat ortalama

CREED GİT (green irish tweed) 10 -bunu da ben ekliyeyim, bu herkesin bildiği cool waterın eski hali, şimdiki eskisine göre son derece linear ucuz basit yani son haliyle hiç alakası yok, bu da tuzlu koku pek ergen işi değil, bence creed aventusla beraber creed markasının en iyi 2. kokusu, yeşil bi koku aqutic değil o yönden biraz coty aspen buna benziyor ama tabi aspen bunun yanında kalite olarak araba parfümü gibi kalır, buna da bakın derim güzel koku, avrupada millet kıyafet almaz tarzan gibi dolaşır ama kokuya 200e verebilir öle de değişik kafası var, bu da o kafanın kokusu

LALIQUE ENCRE NOIR 10 -bu ise bambaşka bir koku diğer üsteki kokuların hepsinden farklı, karanlık bir koku davidoff zino tarzı, isminin de dediği gibi siyah mürekkep gibi kokuyor, benim gibi koşan biriyseniz bazen ormanda yıkılmış bir ağaç görebilirsiniz yıkılmış o agacın kokusu da var zaman geçtikçe yağmur ağaç ve mürekkep kokusu şahsen hayran olduğum bir koku, biraz yaş istiyor sanki 30+ kokusu, fiyat 130 gibi ama 1300 bile deseler bu kokuyu bilenler çok da şaşırmazlar gerçekten değişik bir koku fakat kör alışa çok uygun değil çünkü vetiver kokusu bizim türk koku zevkimizde pek bu koku tarzı azdır. Tom fordun da vetiver kokusu var ki kat ve kat pahalı ama bu koku bence fersah ferssah onun da ötesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 29 Nisan 2018; 23:47:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tritone

LE MALE 7 -yeni hali hiç kalıcı değil, nefis bir vanilya kokusu, bulursanız cuba paris bunun 1/10 fiyatı
    HUGO BOSS BOTTLED 4 -sentetik ötesi, market kokusu kalitesinde bence ama çok satıyor!
    PACP RABANNE INVICTUS 5 -bir sürü şey karışık, çok sahtesi var
    ROCHAS MAN 5 -koku güzel kalıcılık kötü, kahve gibi kokuyor daha çok capichino, gourmand dedikleri kokulardan yani yemek gibi tatlı gibi kokuyor
    BURBERRY CLASSIC 5 -kalıcı değil koku güzel, parfüm aşkı gibi başlangıç olarak güzel sonra bi numara olmadığını farkediyorsun
    HERMES TERRE D’HERMES 8 -pahalı kokuyor kaliteli, her modda gider kurşun kalem ucu gibi kokuyor edt ve edp arasında koku farkı var, denemek lazım ucuz da sayılmaz
    ARMANİ CODE 6 -eskidi gibi belki ben çok duydum çevrede
    ONE MILLION 8 -çok kullanan var ona takılmazsanız nefis bi koku, bi köşede her zaman durur evde
    DIESEL ONLY THE BRAVE 4 -ergen
    BVLGARI AQVA 5 -ergen v2 (summer edition)
    212 SEXY MEN 6 -güzel ama yayılım az
    P. RABANNE BLACK XS 6 -sulandıra sulandıra değişik bişi oldu güzel sanki çilek kokusu gibi
    ISSEY MIYAKE L’EAU D’ISSEY 7 -bu baya değişik bi koku esmerelere değil de daha çok beyaz ten kokusu gibi ama öldürdüler hiç kalıcı değil eskiden süperdi seveni bol özellikler 35+ üstü nostalji diye alıyor
    DIOR HOMME INTENSE 8- makyaj çantası gibi kokuyor kaliteli boru değil dior, ben sevmiyorum öle her ortama sıkılmıyor işveya akşam yemeklik
    CREED AVENTUS 10- bu koku hakkında yıl yıl batch batch yazılar yazabilirim, çok iyi bir koku ama pahalıdır yani kız beğensin kafası için pahalı ama takım elbiseli güzel bi yerde çalışıyorsanız akarsınız
    ARMANİ AQUA Dİ GIO 7 -en fazla satan koku bu herhalde bunun yerine perry ellise red bulursanız bundan daha kalıcı ve biraz daha baharatlı daha farkedilir fiyatı dab unun1/5 kdr falan
    TOM FORD TOBACCO VANİLLE 7 - bana ağır geliyor seveni çok var pahalı bir koku, tom ford kaliteli kokular yapıyor
    YVES SAİNT LAUREN LA NUIT D’LHOMME 9 -bildiğin su ama cennet gibi kokuyor, başkasının duyması zor ihtimalsık sık sıkarım derseniz süper fiyat ortalama

CREED GİT (green irish tweed) 10 -bunu da ben ekliyeyim, bu herkesin bildiği cool waterın eski hali, şimdiki eskisine göre son derece linear ucuz basit yani son haliyle hiç alakası yok, bu da tuzlu koku pek ergen işi değil, bence creed aventusla beraber creed markasının en iyi 2. kokusu, yeşil bi koku aqutic değil o yönden biraz coty aspen buna benziyor ama tabi aspen bunun yanında kalite olarak araba parfümü gibi kalır, buna da bakın derim güzel koku, avrupada millet kıyafet almaz tarzan gibi dolaşır ama kokuya 200e verebilir öle de değişik kafası var, bu da o kafanın kokusu

LALIQUE ENCRE NOIR 10 -bu ise bambaşka bir koku diğer üsteki kokuların hepsinden farklı, karanlık bir koku davidoff zino tarzı, isminin de dediği gibi siyah mürekkep gibi kokuyor, benim gibi koşan biriyseniz bazen ormanda yıkılmış bir ağaç görebilirsiniz yıkılmış o agacın kokusu da var zaman geçtikçe yağmur ağaç ve mürekkep kokusu şahsen hayran olduğum bir koku, biraz yaş istiyor sanki 30+ kokusu, fiyat 130 gibi ama 1300 bile deseler bu kokuyu bilenler çok da şaşırmazlar gerçekten değişik bir koku fakat kör alışa çok uygun değil çünkü vetiver kokusu bizim türk koku zevkimizde pek bu koku tarzı azdır. Tom fordun da vetiver kokusu var ki kat ve kat pahalı ama bu koku bence fersah ferssah onun da ötesinde.
    Eline sağlık hocam...

• Aslında hepsi neredeyse 7 puan, aralarında hiç bariz yüksek veya alçak değerlendirme puanı olmamış. Bu yüzden hiç fark göremedik. 1 Puanlık fark da fark değil bence. 8 veya 6 olması çok da bi şey değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.