Ben almadım belki işine yarayan olur, 5 koli kapsül alınca makine sepete otomatik ekleniyor. İkinci kahve indirimli olduğu için 6 adet alırsanız kapsüllerin tanesi 8.20 liraya kadar düşebiliyor. Önemli not: Makineyi ödeme ekranında kesinlikle gördükten sonra sipariş verin, sepeti çok kurcalayınca makine sepetten silinebiliyor |
5 Adet 80'li Kapsül Alana Makine Hediye (Tchibo)
-
-
Sanırım kapsül kahvelerden indirimi kaldırdılar, sepette fiyat değişti
-
Makine ne kadar ki normalde kapsüller o kadar mi yani makine bedavaya mi geliyor? 😑 -
Fiyat değişmeseydi alıyordum, güncel fiyatla alınmaz. -
Kapsüllü makineler 3000 liradan başlıyor, verilen model pure plus akakçede 5000 lira. Bir kez alırsanız sürekli kapsül almak zorundasınız bunu bilerek alın.
https://www.akakce.com/arama/?q=Cafissimo+Pure+Plus&s=2
İlk defa espressso çeşidi kahveye geçecek arkadaşlara önerim otomatik makine ve sanalbaharat.com dan kahve almaları en uygun yol olur. Veya öğütücü artı küçük manuel makine de olur
-
İlginçtir sayfada 640 tl gösteriyor, sepete ekleyince 880 tl oluyor
-
Burdaki makine mi otomatik dediğiniz hangileri çekirdek öğüten veya toz koyulan yeni trend mi? Kapsüllü pahalıya gelir demi alınca da kurtuluş yok kapsül almak farz oluyor sanırım 😊 -
En pratik olanı kapsüllü makine. Yıllarca temizlik ve kireç bakımı istemez ama kapsül pahalı ve kapsül içerisinde plastik olduğu için sağlıksız diyenler var.
Otomatik makine ara sıra bakım ister alttaki gibi çok satılan model alınabilir, bir sorun olduğunda internetten videolara bakıp çözebilirsiniz
Öğütücü varsa altus gibi küçük bir makine alınabilir uzun süre bakım istemez, dezavantajı kahve hazırlama diğer makinelere göre zaman alır
https://www.trendyol.com/altus/al-4933-es-espresso-makinesi-p-760504494
-
1 kapsülü 125ml için harcıyor sanırım. Filtre kahvede normalde 125ml su / 7gr kahve. Bana ağır geldiği için 5gr civarı kullanıyorum. Filtre kahve makinesinde 125 ml için 2,5-3 TL arasında maliyet oluyor. Kapsül ile 10-11TL.. Çok fark var, mantıklı gelmedi.
-
-
Ne zaman aldınız sabah tam alacakken ben zam geldi şimdi o fiyata düşmüyor
-
Yarım saat önce aldım ama şimdi düşmüyor arkadaştan denedim
-
-
639 olarak gözüken kahve sepete ekleyince 839 olarak gözüküyor böyle olunca çok mantıklı gelmedi. daha önce aynı kahve makinesinden vardı elimde 2.elde 1.000.TL gibi bir fiyata satmıştım.
-
modelin aynı görünüm de farklı modeli var easy olarak geçiyor bu plus model diye geçiyor sanırım.
Sabah reklamını gördüm aldım hemen, 3500 tl kahve makinesi+400 kapsül bedava açıkçası -
öncelikle makinanın eder fiyatı 5-6 bin falan değil,abartı fiyat yazılmış. bu kadar kapsül neredeyse bir yıllık stok eder ve bayatlama riski yüksek. tanesi 640 lira ise alınabilir, yani 3200 tl üzeri pahalı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzdesign -- 1 Ekim 2024; 21:15:40 > -
baya uğraştım ama bedavaya düşmedi..
-
Şu an kapsül indirimi de yok makine de ücretli. Kötü kaçırmışız.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
öncelikle makinanın eder fiyatı 5-6 bin falan değil,abartı fiyat yazılmış. bu kadar kapsül neredeyse bir yıllık stok eder ve bayatlama riski yüksek. tanesi 640 lira ise alınabilir, yani 3200 tl üzeri pahalı... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X