Makro Center jacops kapsül kahve adet 5 TL 300 TL ye 50 TL indirim ile
-
-
İnternet satışı var mı hocam yaşadığım yerde makrocenter yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi araçları ile Adrese getiriyorlar. İl dışı yok hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapsül kahve kullanım amacı tadı yapılışı vs farkı nedir?
-
migrostada aynı olabilir. %25 indirim var. bakabilirsiniz.
-
nespresso makineleri için kullanılıyor. İçerisinde öğütülmüş Espresso kahvesi mevcut. Damak tadına göre 6 ile 10 arasında aroma derecesi mevcut. Nespresso orjinal kapsüllerinde dünya kahvelerinden kafeinsiz kahveye , özel aromalardan 4 ile 13 aroma derecesine kadar 20 den fazla seçenek mevcut. Fakat diğer kapsüllere göre 2 3 katı fiyat farkı olduğundan alternatif için Jacops kapsüllerini kullnıyoruz
-
Aynı indirim Migros’ta da var. Jacobs 59₺, L’or 75₺, Davidoff 72₺. Nespresso evet daha lezzetli ama 130’dan başladığını düşünürsek alternatif olarak çok mantıklı hale geliyorlar. Üçü de birbirlerine yakın lezzetteler ve alüminyum kapsül sunuyorlar. Nüansları yakalamak için yoğunluk olarak 6-7-8 öneririm. Zaman zaman Amazon’da da indirim veya 4al3öde gibi kampanyalar oluyor. Ekstra olarak Amazon’da Julius Meinl da bulabilirisiniz ancak lezzet olarak bence geride. Geri dönüşümlü kapsül malzemesi olması güzel ama makineyi daha çok zorluyor gibi. Bir de Getir’den Whirl diye yerli bir marka denemiştim oldukça güzel kaldı aklımda, kapsülü plastikti. Carrefour’un kendi markasıyla sattığı kapsüller var, iki çeşit denedim pek memnun kalmadım, yine plastik kapsül.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şuan için en uygun ve en kaliteli kapsül yine Jacops gibi görünüyor.
Atelier ile 8 numara kapsülden ice frappe yaptım tadı harika oldu.
-
Macro da bölgemde kimbo var,bu marka nasıl deneyimleyen var mı?
Bildiğim plastik kapsüller. O yüzden ben tercih etmemiştim.
-
Katılıyorum. Bir de Bialetti’nin kapsüllerine rastlıyordum Carrefour’da, tekrar bulabilirsem onu deneyeceğim. O da 65-70 civarına bulunabiliyordu. Yine alüminyum kapsül.
Doldurulabilir kapsul nasıl oluyor bu makinelerde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç denemedim makinaya zarar vermeyeceğeini bilsem denemek isterim aslında
-
doldurma kapsüller bildiğiniz gibi metal. kapsülü alttan delen ise metal bildğiniz gibi. bu sebeple kesinlikle önermiyor nespresso. kısa vadede bilemem ama uzun vadede keisn bir sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum.
aliminyum kapsüller nespresso da çok güzel çalışıyor. LOR ve Jacobs güzei. 8 numarayı tek geçerim. uzun zamandır makinemde kullanıyorum gayet sorunsuz.
-
Bu arada Migrosta 500/100 indirim ile 9 kutu kapsül 428 TL ye gelecek Adet 4.75 TL ile çok uyguna gelir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X