ya hocam yalan soylıcek halimiz yok ya acıkmı bılmıyorum arkadas alkol almaya gitti oraya yalan oldugunu dusunuyosanda yapıcak bıseyım yok
17 Kasım 1993
O kadını bulacaksın yapacak başka bir şey yok, ilk önce kadının evini bulmaya bak eğer bilmiyorsan o migrosa yakınsa kadının evi migrosun oraya git belki aklına gelir
quote:
Orijinalden alıntı: |NiqhTBLueS|
17 Kasım 1993
evet dostum ?
quote:
Orijinalden alıntı: Roach3558
O kadını bulacaksın yapacak başka bir şey yok, ilk önce kadının evini bulmaya bak eğer bilmiyorsan o migrosa yakınsa kadının evi migrosun oraya git belki aklına gelir
Bugun evını bulduk bostancı taraflarında arkadasla konusmak ıcın cıktık yukarıya musait degilim dedi kapıyı kapattı cok soguk davrandı
quote:
Orijinalden alıntı: alperen93
3 sey aklımı kurcalıgı
1- hıc bısey olmadı bosa kafa yoruyoruz bu yolun yolcusu
2- 3 ay sonra cıkcak par ıstıcek
3-benı zengın sandı cocugu dogurup benle evlencek
bu suphelerle ınsan nasıl yasar omur boyu
dostum para niye istesin ki senmi zorladın ilişkiye bide bu olayın o kadının evinde olmasıda cabası arkadaşlarında varmış yani sen boşuna kafana takıyorsun benden sana tavsiye cüzdanından condomunu eksik etme yani en azından ben öyle yapıyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Roach3558
Bugun evını bulduk bostancı taraflarında arkadasla konusmak ıcın cıktık yukarıya musait degilim dedi kapıyı kapattı cok soguk davrandı
Sıkıştıracaksın aranız düzelince zamanla konuya girersin ama çok geç kalma yoksa...
konu fake sazan.avi yapiyor.
kardesım sazan aviysa cvp atmassın pasa pasa gidersın tamammı desekkı muslumanız sazan avi diceksınız BOS YORUM YAPMAYIN
hocam muhabbet ne biri pm le anlatabilir mi acaba ?
Bi hastane gidip kontrol yaptır kadınla konuş yarın en kötü ihtimal videoların düşer nete
videolar dussun sıkıntı yok cocuk dogmasın tek dılegım o
quote:
26 yasında oldugunu soyleyen bırıyle gecelık bır ılıskı yasadım tanımıyorum kadın universitemı ismimi soy ısımı bılıyo ve yırtık prezervatif verip alkollu oldugum ıcın oyuna getirdi ve bizde gece 4 te evden kactık arkadasımla kadın hamile kalabilr şantaj yapabilir :(
bu da sana koyabilir
quote:
26 yasında oldugunu soyleyen bırıyle gecelık bır ılıskı yasadım tanımıyorum kadın universitemı ismimi soy ısımı bılıyo ve yırtık prezervatif verip alkollu oldugum ıcın oyuna getirdi ve bizde gece 4 te evden kactık arkadasımla kadın hamile kalabilr şantaj yapabilir :(
geçmiş olsun uçkuruna sahip çıkamadıysan ne tavsiyesi istiyorsun dostum
b**u yiyorsan, küreğini de taşıyacaksın.
quote:
Orijinalden alıntı: iamburak
Asla aceleye getirip birşey yapmayın. Condomu siz alın,arkadaş çevrenizden güvenilir,tanıdığınız birileriyle birlikte olun yada hiç olmayın. Birde dikkat edin sürekli psikolojik sorunları olan veya iffetli kızlarla sakın ilişkiye girmeyin.
diye yazmışım en son konuda ctrl v yapınca bu çıktı. Herneyse için rahat olsun. Kız seni davet etti ayrıca eğer derse ki o istedi benle zorla birlikte oldu diye, sen onun evindeydin ve arkadaşında şahit. Kolay kolay birşey yapamaz
Konuyu bilmiyorum ama Burak arkadaşımızın bu mesajındaki tavsiyesine bir şey eklemek isterim;
Kondom sizi tüm cinsel hastalıklara karşı korumaz... Örneğin HPV (human papilloma virüs) gibi deri teması yoluyla bulaşan, kana karışmayan fakat hayatınızı kabusa çevirebilecek virüsler de vardır...
Benim tavsiyem çok eşlilikten mümkün olduğunda uzak durun... Bu tip virüslerin bulaşması için piyasa malı, para karşılığı vs ilişkiler yaşamanız gerekmez...
Çok temiz pırlanta gibi sandığınız hatundan bile bulaşabiliyor ve yayılma hızı oldukça büyük... Çok sinsi haraket ediyor bu virüs ve beklemediğiniz anda ortaya çıkıyor...
Bekarlara sesleniyorum ilerde aile kuracaksınız ve bekarken kaptığınız hpv virüsü sayesinde eşinizi kanser yapmak istemiyorsanız çoooook ama çooook dikkatli olun... (hpv erkekler için bilinen ölümcül bir risk oluşturmasa da kadınlarda rahimağzı kanseriyle ilişkili olduğu saptanmıştır..) Yani rahim ağzı kanserinin gelişimine yardımcı olan bi şey bu...
Hpv gelişmiş üllkelerde ciddi rakamlara ulaşmış durumda ve kesin çözümü şu an yok sadece yol açtığı lezyonlar(kondilomlar) yok edilebiliyor... Detaylı bilgi için: http://hpv.sitesi.ws/
Olmuş bitmiş kadında soğuk davranmış sende daha yüzünü görmezsin tamamdır işte:)
quote:
Orijinalden alıntı: iamburak
Neresi kural dışıki adam akıllı birşey tartışılıyordu Görende +18 kız ssleri koyuyoruz sanıcak
affetmem koyarım
Ah be dostum, madem oyuna geldin sende kadını oyuna getireceksin. Kaçmışsın çok büyük hata yapmışsın. Sabah ona bir güzel kahvaltı hazırlıycaktın, omletine ertesi gün hapını kırıcaktın ve kafan rahat ceketini alıp çıkıcaktın.
Beyler bu dogum kontrol testlerı ilişkide kac gun sonra yapılır bılen varmı