Şimdi Ara

+18 BANA Bİ AKIL VERIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BURDAN DEVAM EDELİM KONUMU KAPATMIS YONETICI ARKADASLAR NEDENSE

• Neresi kural dışıki adam akıllı birşey tartışılıyordu Görende +18 kız ssleri koyuyoruz sanıcak
  • İlk dalga geçecektim ama şimdi başıma geldiğini düşündümde Hocam inşallah hamile kalmaz hayırlısı
  • inşallah.bende anlamıyorum kural dısı ne var basımız sıkıstı dh ye danısıryoruz sızce suan beklemelıyıyım yas suan tam 19
  • Asla aceleye getirip birşey yapmayın. Condomu siz alın,arkadaş çevrenizden güvenilir,tanıdığınız birileriyle birlikte olun yada hiç olmayın. Birde dikkat edin sürekli psikolojik sorunları olan veya iffetli kızlarla sakın ilişkiye girmeyin.

diye yazmışım en son konuda ctrl v yapınca bu çıktı. Herneyse için rahat olsun. Kız seni davet etti ayrıca eğer derse ki o istedi benle zorla birlikte oldu diye, sen onun evindeydin ve arkadaşında şahit. Kolay kolay birşey yapamaz
  • 3 sey aklımı kurcalıgı

1- hıc bısey olmadı bosa kafa yoruyoruz bu yolun yolcusu

2- 3 ay sonra cıkcak par ıstıcek

3-benı zengın sandı cocugu dogurup benle evlencek

bu suphelerle ınsan nasıl yasar omur boyu
  • Hocam işin aslını öğrenebilir miyim?Pm'den atabilirsin
  • konu nedir
  • 26 yasında oldugunu soyleyen bırıyle gecelık bır ılıskı yasadım tanımıyorum kadın universitemı ismimi soy ısımı bılıyo ve yırtık prezervatif verip alkollu oldugum ıcın oyuna getirdi ve bizde gece 4 te evden kactık arkadasımla kadın hamile kalabilr şantaj yapabilir :(
  • Konu nedir hocam pm atabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen93

3 sey aklımı kurcalıgı

1- hıc bısey olmadı bosa kafa yoruyoruz bu yolun yolcusu

2- 3 ay sonra cıkcak par ıstıcek

3-benı zengın sandı cocugu dogurup benle evlencek

bu suphelerle ınsan nasıl yasar omur boyu

Para isterse şimdi ister. 3 ay sonra istemenin alemi yok hatta onun açısından zararı var
    Öyle vücudunda dövme dolu olan ve seni evine çağıran biri çocuğu doğurup seninle evlenmez
    En kötü ihtimal senden ya tehditle yada iş-zaman parası isteyecek yada hastalık kapmışsındır.

Git kontrol ettir kendini nasıl oluyo bilmiyorum ama es geçme. Bence birşey yoktur boşuna telaş yapıyosun Ama kaçman hiç iyi olmamış. Kızın seni tehdit etme niyeti yoksa bile senin bu korkaklığını gördükten sonra bundan ne koparsam yeridir diye düşünebilir

• sızce universitedekı rehberlık hocasıyla konussammı bu konuyu babama acsammı yanlız babam kalp hastası adama allah korusun bısey olmasın suan kı duruma allah kımseyı dusurmesın
  • quote:

26 yasında oldugunu soyleyen bırıyle gecelık bır ılıskı yasadım tanımıyorum kadın universitemı ismimi soy ısımı bılıyo ve yırtık prezervatif verip alkollu oldugum ıcın oyuna getirdi ve bizde gece 4 te evden kactık arkadasımla kadın hamile kalabilr şantaj yapabilir :(

off geçmiş olsun hocam eğer konu buysa :(
  • quote:

sızce universitedekı rehberlık hocasıyla konussammı bu konuyu babama acsammı yanlız babam kalp hastası adama allah korusun bısey olmasın suan kı duruma allah kımseyı dusurmesın

Yahu saçmalama ortada bişey yokken kimseye söyleme. İlk 1 ay o kızı bulmaya bak. Bulamazsanda bırak gitsin sakın aileye açıklama böyle şeyler açıklanmaz anneye babaya. Eğer çıkıp birşey yapmaya kalkarsa(ki hiç sanmıyorum) ihtiyacın olursa o zaman söylersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 22 Nisan 2012; 23:04:39 >
  • gecenin 2 sinde kadınla nerde tanıştın ayrıca tamam tanıştınızda yanımda arkadaşım var diyorsun sen kadınla nını yaparken arkadaşının yanında ne işi var vede nasıl direk atladın yahu hiçmi şüphe duymadın şuan organlar vücudunda olmayabilirdide
  • hocam yalnız videonu nette falan görebiliriz ileride söyliyim sonra şok yaşama
    ilk aklıma gelen bu
  • arkadasımla ogun eglenelım dedık kadını tek gordum arkadasım mıgrosa girmıstı dedım tek dılım arkadasımda var onu bırakamam dedı 2 nız gelin mısıl mısıl uyursunuz kapımı kıtlerım gıbısınden namuslu kız ayagı yaptı sonra evde bana dedı gel evi gezdiriyım o arada dedı ıstersen beraber uyuyalım :( kım yerımde olsa aynını yapardı
  • belki kocasından hamile kalamıyodur oda bu yolu bulmuştur ?
  • quote:

arkadasımla ogun eglenelım dedık kadını tek gordum arkadasım mıgrosa girmıstı dedım tek dılım arkadasımda var onu bırakamam dedı 2 nız gelin mısıl mısıl uyursunuz kapımı kıtlerım gıbısınden namuslu kız ayagı yaptı sonra evde bana dedı gel evi gezdiriyım o arada dedı ıstersen beraber uyuyalım :( kım yerımde olsa aynını yapardı

Gece 2 de migros açıksa bu dediklerine o zaman inanacam
  • eğer hastalık kapmışsa bunalıma girip başkalarına bulaştırmak isteyebilir etrafta manyak çok .
    şantaj olabilir ama çocuğu doğurmaz için rahat olsun sen git kontrol ettir kendini bişey çıkmazsa rahatsın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.