Şimdi Ara

18 BİN İLE 20 BİNE ALINACAK EN İYİ OTOMOBİL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
13.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • altea, corolla sol ve (benimde almaya kara verdiğim bi araba ) opel vectra c 1,6 2003 veya 2004 model bu fiyata bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARAPOYRAZ -- 8 Ağustos 2009; 0:19:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadango

Cerato dizel güncel ve ekonomik aynı zamanda peformanslı bir araç olur.FocusII bulabilirsiniz fakat iyi araştırmak lazım.Ayrıca Trend donanımlı ve FocusI'de kullanılan 1.6 100hp motora razı olmalısınız.Yanlış anlamayın oldukça performanslı bir motordur.FocusI FocusII'den daha hafif olduğu için I'e daha uygun bir motordur,ayrıca biraz daha fazla yakar selefine göre.Yok ben hiç uğraşmayayım dersniz yüksek model FocusI Ghia alın.Golf V bulabilirsiniz.Bir öncki kasa Corolla Sol donanımlısını tercih edebilirsiniz.

Ben de baktığım için söylüyorum..Bu paraya bahsettiğiniz yeni kasaların hiçbirini bulamaz..Hele ki golf 5 ve corolla sol çok zor..Ancak komple ya da tamamına yakını boyalı ve çok yüksek km li olanları hariç..En iyi 21 e 2004-2005 focus1 ghia bulabilir..

Ben de focustan sonra başka araba kullanayım diyorum ancak bu paralara başka alternatif yok gibi...

• ölüsünü dirisini ikinci elini bilmem ileride ne olacağını hiç bilemem ve bugüne bakarım, arkadaşlar kompakt sınıftan yukarıya çıkmamışlar fiyatı baz alarak, lakin 21 bin verebilen 1~2 bin daha verebilir diye düşünüyorum ve sana bu mercedes yavrusunu öneriyorum, şaka bi yana türkiyede bu vectra GTS kasaların değeri malesef bilinmedi, kasko bedeli 35000 civarlarında geziniyor, git düz duvara vur al paranı yani, ikinci elleri iyi bir pazarlıkla 21 e bile alınabilir belki, D segment iri bir araba, otomatik vites, yok yok, adamlar bugün D segmentte olmayan donanımları koymuşlar, yalnız lpg şart, ve vergisi biraz yüksek, onun içinde gülü seven dikenine katlanır diyorum, enfes bir araba .....

http://www.sahibinden.com/opel_vectra_2_2_gts_orjinal-29WQQaXQQ12465625WQQpXQQdisplayitem

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.