Şimdi Ara

18 BİN İLE 20 BİNE ALINACAK EN İYİ OTOMOBİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
13.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Otomobil almayı düşünüyorum bütçem 18 bin tl ve 21 tl arası bu paraya alınabilecek en iyi araba ne olur.
    İlerde sattığım zaman ölü fiyata satmayacağım sağlam güzel comforlu sizce ne olabilir ben pek anlamıyorum anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...

Benim aklımda peugeot 307 sw var nasıll..

tşkler...

• 2002 - 2004 Focus I.
  • Yakıtı çok dert etmiyorsanız Mazda 3 öneririm. Sunroofuna kadar herşeyi var aracın ve çok şık bir otomobil. Mazda'lar aynı zamanda dünyada en sorunsuz ve sağlam araçlar olarak anılır, bakımları dışında sizi servise götürmez. Düşünürseniz sizin için sahibinden[.]com'dan biraz araştırabilirim.
  • merhaba, yeni araba kullanmaya başlıcam ve 12000-16000tl arası bi araba alıcam, otomatik vitesli hatchback ve benzinli olacak sanırım ben getz punto yaris ve panda otomobilleri arasında karar vermeye çalışıyorum bir bayan olarak uzun yoldan ziyade şehiriçinde kullanıcam çok yakmayan ama en önemlisi güvenli bi araç istiyorum sizce hangisidir yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Temiz Getz yada Yaris bulursanız kaçırmayın derim. Alacağınız araba mümkün olduğu kadar yeni model olsun az km yapmış büyük bir kazası olmayan beklentilerinizi iyi tespit edin. Kalbiniz ve beyninize en yakın otomobili bulun. İyi araştırın.www.sahibinden.comwww.araba.comwww.arabam.com gazete ilanları fırsatınız varsa oto pazarlarını gezin

• arkadaşlar önerileriniz için çok çok teşekkür ediyorum

Yanlız benim kafama git gide giriyor şu peugeot 307 sw ne dersiniz alayım mı 307 sw sizce nasıl araba yoksa tutulmadığı için alıp ilerde satmaya çalışsam fiyatı çok mu düşer çok zarar edermiyim aracın tipi çok hoşuma gidiyor geniş ferah bir araba 307 sw ama işte çevremdeki insanlar çok kötülüyorlar bu arabayı sizce nasıl bir araç alsam pişman olmam değil mi ?? nerde 307 sw kullananlar beni ikna edin bu aracı almayaa...
  • Bir kez 307 kullandım ve hiç beğenmedim. Direksiyon tepkisi sıfır, iyi yol tutmuyor, virajlarda insanı zora sokuyor. Ben C segmentinde çok araba kullandım. Bu paraya alınacak en güzel araba 2002-2005 arası temiz düşük km'li bir Focus I'dir. Mükemmel yol tutar, direksiyon tepkileri çok iyidir, kullanımı çok güzel bir arabadır. Mesela 307'yi kullandığım yol biraz virajlıydı ve o virajlara 70 km hızın üstünde giremedim, araba yoldan çıkacak gibi oldu. O aynı virajları Focus'la rahatlıkla 100km hızla giriyorum bana mısın demiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • megan II
  • 2004 golf fsi midline donanim öneririm.. 21-23 arası bulabilirsin..
  • Yine Cerato Dizel deyim bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol001

megan II

bence de olabilir.
  • Cerato dizel güncel ve ekonomik aynı zamanda peformanslı bir araç olur.FocusII bulabilirsiniz fakat iyi araştırmak lazım.Ayrıca Trend donanımlı ve FocusI'de kullanılan 1.6 100hp motora razı olmalısınız.Yanlış anlamayın oldukça performanslı bir motordur.FocusI FocusII'den daha hafif olduğu için I'e daha uygun bir motordur,ayrıca biraz daha fazla yakar selefine göre.Yok ben hiç uğraşmayayım dersniz yüksek model FocusI Ghia alın.Golf V bulabilirsiniz.Bir öncki kasa Corolla Sol donanımlısını tercih edebilirsiniz.
  • Focus ya da Astra ...
  • İlerde satarken sıkıntı istemiyorsan sıralama şöyle

golf
    corolla sedan
    Astra
    Focus
    Vectra 1.6
    Megane 2 sedan
    Honda civic

Bunlardan en çok hoşuna gideni al.Ama benim şahsi fikrim golf ve vectra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 7 Ağustos 2009; 16:40:27 >
  • bence totota corolla ford focus honda cıvıc renault megane bu araçlar gerçekten sorunsuz ve tercih edilen modeller bunlar arasından size en uygun olanını seçin derim
  • focus tavsiye edilir.
  • Bu arada AStra'yı unutmuşum,benzinli güncel kasa Astra da iy araştırılırsa bulunur.Hatta size önerim mutlaka yeni kasa bir araç almaya çalışın...
  • Herkesde bi focus merakıdır gidiyor bu kadar güzel bi arabamı ya bendemi ondan alsam naapsam
  • 1995 model Mercedes E 200 Temizi ve Full donanımlısını bulursan o paraya alınabilecek evladiyelik bir arabadır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.